Ο Πλούτωνας στα Ζώδια | Μέρος Γ

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία του Πλούτωνα

Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Πλούτωνας βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στο Σκορπιό και σε κατάσταση αδυναμίας στο ζώδιο του Ταύρου. Η έξαρση και η πτώση του Πλούτωνα δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί.
Ειδικότερα, η παρουσία του Πλούτωνα στα ζώδια τα επηρεάζει γενικά, με έναν ευρύ τρόπο.

Η παρουσία του Πλούτωνα στα ζώδια: Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος και Ιχθύες

Ο Πλούτωνας στα Ζώδια | Ο Πλούτωνας στον Τοξότη

Θετική επίδραση: Όταν ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη βρίσκεται ταυτόχρονα στον κυβερνήτη του ζωδίου, Δία. Ο Πλούτωνας από αυτή τη θέση φέρνει αλλαγές στους σημαντικούς τομείς της φιλοσοφίας, της παιδείας και της θρησκείας.
Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική όψη του Πλούτωνα απολαμβάνετε τις επίγειες απολαύσεις και αγνοείτε τους νόμους με αποτέλεσμα να μπλέκετε σε δικαστικές υποθέσεις.

Ο Πλούτωνας στα Ζώδια | Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω

Θετική επίδραση: Η παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου σηματοδοτεί την έλευσή του στο σπίτι του κυβερνήτη Κρόνου (χρονική περίοδος 2008-2024). Ο Πλούτωνας από αυτή τη θέση θα τονίσει τη διάθεσή σας για εργασία και επιμέλεια, δίνοντας παράλληλα έμφαση στις ηθικές αξίες.
Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική όψη του Πλούτωνα γίνεστε σκληροί και αδίστακτοι με τάση για υλισμό και αισχροκέρδεια. Ωστόσο, δεν επηρεάζει με αρνητικό τρόπο μόνο το χαρακτήρα σας αλλά και την υγεία σας.

Ο Πλούτωνας στα Ζώδια | Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο

Θετική επίδραση: Η παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου θα σημάνει αυτόματα την παρουσία του στο σπίτι του Ουρανού (χρονική περίοδος 2024-2044). Από αυτή τη θέση η αξία του ανθρωπισμού θα ενισχυθεί σημαντικά. Οι επιστήμες θα γνωρίσουν πολύ μεγάλη άνθιση.
Αρνητική επίδραση: Δεν έχει καθοριστεί η αρνητική επίδραση αυτής της θέσης του Πλούτωνα.

Ρώτα το Ταρωτώ

Ο Πλούτωνας στα Ζώδια | Ο Πλούτωνας στους Ιχθύες

Θετική επίδραση: Η παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα δώσει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα στους αστρολόγους για την επίδραση του πλανήτη εκείνη την περίοδο (χρονική περίοδος 2045-2068).
Αρνητική επίδραση: Δεν έχει καθοριστεί η αρνητική επίδραση αυτής της θέσης του Πλούτωνα.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles