Ο Πλούτωνας στα Ζώδια | Μέρος Γ

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία του Πλούτωνα

Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Πλούτωνας βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στο Σκορπιό και σε κατάσταση αδυναμίας στο ζώδιο του Ταύρου. Η έξαρση και η πτώση του Πλούτωνα δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί.
Ειδικότερα, η παρουσία του Πλούτωνα στα ζώδια τα επηρεάζει γενικά, με έναν ευρύ τρόπο.

Η παρουσία του Πλούτωνα στα ζώδια: Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος και Ιχθύες

Ο Πλούτωνας στα Ζώδια | Ο Πλούτωνας στον Τοξότη

Θετική επίδραση: Όταν ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη βρίσκεται ταυτόχρονα στον κυβερνήτη του ζωδίου, Δία. Ο Πλούτωνας από αυτή τη θέση φέρνει αλλαγές στους σημαντικούς τομείς της φιλοσοφίας, της παιδείας και της θρησκείας.
Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική όψη του Πλούτωνα απολαμβάνετε τις επίγειες απολαύσεις και αγνοείτε τους νόμους με αποτέλεσμα να μπλέκετε σε δικαστικές υποθέσεις.

Ο Πλούτωνας στα Ζώδια | Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω

Θετική επίδραση: Η παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου σηματοδοτεί την έλευσή του στο σπίτι του κυβερνήτη Κρόνου (χρονική περίοδος 2008-2024). Ο Πλούτωνας από αυτή τη θέση θα τονίσει τη διάθεσή σας για εργασία και επιμέλεια, δίνοντας παράλληλα έμφαση στις ηθικές αξίες.
Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική όψη του Πλούτωνα γίνεστε σκληροί και αδίστακτοι με τάση για υλισμό και αισχροκέρδεια. Ωστόσο, δεν επηρεάζει με αρνητικό τρόπο μόνο το χαρακτήρα σας αλλά και την υγεία σας.

Ο Πλούτωνας στα Ζώδια | Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο

Θετική επίδραση: Η παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου θα σημάνει αυτόματα την παρουσία του στο σπίτι του Ουρανού (χρονική περίοδος 2024-2044). Από αυτή τη θέση η αξία του ανθρωπισμού θα ενισχυθεί σημαντικά. Οι επιστήμες θα γνωρίσουν πολύ μεγάλη άνθιση.
Αρνητική επίδραση: Δεν έχει καθοριστεί η αρνητική επίδραση αυτής της θέσης του Πλούτωνα.

Ρώτα το Ταρωτώ

Ο Πλούτωνας στα Ζώδια | Ο Πλούτωνας στους Ιχθύες

Θετική επίδραση: Η παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα δώσει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα στους αστρολόγους για την επίδραση του πλανήτη εκείνη την περίοδο (χρονική περίοδος 2045-2068).
Αρνητική επίδραση: Δεν έχει καθοριστεί η αρνητική επίδραση αυτής της θέσης του Πλούτωνα.