Ο Πλούτωνας στα Ζώδια | Μέρος Α

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία του Πλούτωνα

Ο Πλούτωνας στα Ζώδια. Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Πλούτωνας βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στο Σκορπιό και σε κατάσταση αδυναμίας στο ζώδιο του Ταύρου. Η έξαρση και η πτώση του Πλούτωνα δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί.

Ειδικότερα, η παρουσία του Πλούτωνα στα ζώδια τα επηρεάζει γενικά, με έναν ευρύ τρόπο.

Η παρουσία του Πλούτωνα στα ζώδια: Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι και Καρκίνος

Ο Πλούτωνας στα Ζώδια | Ο Πλούτωνας στον Κριό

Θετική επίδραση: Όταν ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού βρίσκεται ταυτόχρονα στον κυβερνήτη του ζωδίου, Άρη. Η θέση αυτή σας ενισχύει με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Καθώς και αντοχή απέναντι σε πράγματα και καταστάσεις.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική όψη του Πλούτωνα γίνεστε υπερβολικά ευέξαπτοι και εγωκεντρικοί. Μπορεί να εκραγείτε ανά πάσα στιγμή με μοιραίες επιπτώσεις για το άτομό σας ή τους άλλους.

Ο Πλούτωνας στα Ζώδια | Ο Πλούτωνας στον Ταύρο (σε αδυναμία)

Θετική επίδραση: Όταν ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου βρίσκεται ταυτόχρονα στο σπίτι της Αφροδίτης. Η θέση αυτή σας χαρίζει αντοχή και μαχητικότητα. Επίσης, επιζητάτε αρμονία και ισορροπία στη ζωή σας. Πολλές φορές βέβαια σπαταλάτε την ενέργειά σας για την απόκτηση υλικών αγαθών.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική θέση του Πλούτωνα οι σχέσεις αλλάζουν δραματικά.

Ο Πλούτωνας στα Ζώδια | Ο Πλούτωνας στους Διδύμους

Θετική επίδραση: Όταν ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων βρίσκεται ταυτόχρονα στο σπίτι του Ερμή. Η θέση αυτή φέρνει αλλαγές τον τομέα του πνεύματος. Υπάρχει έντονη πνευματική ανησυχία και αποτίναξη των παραδοσιακών στοιχείων, γεγονός που σας κάνει να εκφράζεστε δημιουργικά και να είστε εφευρετικοί. Αναζητάτε την πρόοδο και την εξέλιξη, ενώ προσπαθείτε συνεχώς να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική θέση εκδηλώνεται υπερβολική κινητικότητα και ανούσια φλυαρία (Δίδυμοι). Κουράζετε το νου σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να επηρεαστούν τα νεύρα σας.

Ο Πλούτωνας στα Ζώδια | Ο Πλούτωνας στον Καρκίνο

Θετική επίδραση: Όταν ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου βρίσκεται στο σπίτι της Σελήνης, τον κυβερνήτη του ζωδίου. Από τη θέση αυτή ο Πλούτωνας κάνει το άτομο βαθιά συναισθηματικό και του προσδίδει το χάρισμα της δημιουργικής φαντασίας. Οι τομείς της οικογένειας, της πατρίδας και της εστίας μπαίνουν σε πρώτο μέλημα, στους οποίους συντελούνται και σημαντικές αλλαγές.

Αρνητική επίδραση: Η αρνητική όψη σας κάνει μνησίκακους και ζηλιάρηδες απέναντι στην επιτυχία άλλων. Δραματικές αλλαγές συντελούνται στον τομέα της οικογένειας.

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles