Ο Πλούτωνας στα Ζώδια | Μέρος Β

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία του Πλούτωνα

Ο Πλούτωνας στα Ζώδια. Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Πλούτωνας βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στο Σκορπιό και σε κατάσταση αδυναμίας στο ζώδιο του Ταύρου. Η έξαρση και η πτώση του Πλούτωνα δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί.
Ειδικότερα, η παρουσία του Πλούτωνα στα ζώδια τα επηρεάζει γενικά, με έναν ευρύ τρόπο.

Η παρουσία του Πλούτωνα στα ζώδια: Λέων, Παρθένος, Ζυγός και Σκορπιός.

Ο Πλούτωνας στα Ζώδια | Ο Πλούτωνας στον Λέοντα

Θετική επίδραση: Όταν ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα βρίσκεται ταυτόχρονα στον κυβερνήτη του ζωδίου, Ήλιο. Ο Πλούτωνας σε αυτή τη θέση αυξάνει το χαρακτηριστικό της δύναμης και της εξουσίας. Μεγάλη είναι επίσης η δύναμη της θέλησης του ζωδίου, η αντοχή και η ζωτικότητα.
Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική όψη του Πλούτωνα γίνεστε εγωκεντρικοί, αυταρχικοί και αλαζόνες. Μπορεί να εκδηλωθεί από μέσα σας με αρνητικό τρόπο η όποιου είδους καταπίεση έχετε υποστεί από την οικογένεια ή άλλες καταστάσεις.

Ο Πλούτωνας στα Ζώδια | Ο Πλούτωνας στην Παρθένο

Θετική επίδραση: Η θέση του Πλούτωνα στην Παρθένο τον βρίσκει ταυτόχρονα στον κυβερνήτη της, Ερμή. Το αναλυτικό πνεύμα της Παρθένου συνδυάζεται με το στοιχείο της έρευνας του Πλούτωνα. Ο συνδυασμός αυτός επιφέρει αλλαγές σε διάφορους σημαντικούς τομείς, όπως η ιατρική και η γεωργία. Νέες εφευρέσεις και ανακαλύψεις προσφέρουν καθοριστικές λύσεις και διευκολύνσεις στην ανθρωπότητα. Σε αυτή τη θέση έχετε την τάση να αναλύετε τα πάντα, να αμφισβητείτε και να επιζητάτε την τελειότητα σε ό,τι κάνετε.
Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική όψη του Πλούτωνα μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με προβλήματα στον εργατικό τομέα ή ακόμη χειρότερα στον τομέα της υγείας.

Ο Πλούτωνας στα Ζώδια | Ο Πλούτωνας στο Ζυγό

Θετική επίδραση: Όταν ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού βρίσκεται ταυτόχρονα στον κυβερνήτη του ζωδίου, την Αφροδίτη. Από τη θέση αυτή ο άνθρωπος επιζητά αξίες που σχετίζονται με το κοινωνικό σύνολο. Ειρήνη, δικαιοσύνη, ανθρώπινο σεβασμό και ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα. Ο Πλούτωνας δείχνει το δίκαιο πρόσωπό του σε ένα ζώδιο με σύμβολο της ζυγαριά της δικαιοσύνης. Οι αλλαγές και οι ανακατατάξεις στον τομέα αυτό είναι μοιραίες.
Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική του όψη ο Πλούτωνας φέρνει δυσαρμονία στις μεταξύ σας σχέσεις. Αυτό οφείλεται κυρίως επειδή έχετε την τάση να γίνεστε επικριτικοί ή να ζηλεύετε τους άλλους.

Ο Πλούτωνας στα Ζώδια | Ο Πλούτωνας στον Σκορπιό (σε κυριαρχία)

Θετική επίδραση: Από αυτή τη θέση ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά, τον Σκορπιό. Εδώ οι αλλαγές θα είναι πολύ σημαντικές. Οι τομείς που επηρεάζονται είναι αυτοί της σεξουαλικότητας σας αλλά και η σχέση σας με τον ίδιο σας τον εαυτό. Η μεγάλη θέληση είναι στοιχείο που προσδίδει αυτή η θέση. Με όπλα σας τη φαντασία και το έντονο πάθος οδηγείστε σε μεγάλα επιτεύγματα στο χώρο της τεχνολογίας.
Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική όψη του Πλούτωνα γίνεστε επίμονοι και ισχυρογνώμονες σε όλους τους τομείς της ζωής σας, προσωπικούς και μη.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles