Ο Ουρανός στα Ζώδια | Μέρος Α

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία του Ουρανού

Ο Ουρανός στα Ζώδια. Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Ουρανός βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στον Υδροχόο, έξαρσης στο  Σκορπιό, αδυναμίας στο Λέοντα και πτώσης στον Ταύρο.

Ειδικότερα, η παρουσία του Ουρανού στα ζώδια, ως ο πλανήτης των αλλαγών και των εξελίξεων, καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο αντιδράμε σε αυτές τις αλλαγές. Η πολυετή παρουσία του στα ζώδια μπορεί να καθορίσει τις πεποιθήσεις και τη συμπεριφορών ολόκληρων γενεών.

Η παρουσία του Ουρανού στα ζώδια: Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι και Καρκίνος

Ο Ουρανός στα Ζώδια | Ο Ουρανός στον Κριό

Θετική επίδραση: Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού με κυβερνήτη τον Άρη και εκφράζει τα χαρακτηριστικά της επαναστατικότητας και της εκκεντρικότητας με ένα δυναμισμό. Είναι ένας επαναστάτης «κύριος» και πάνω από όλα ηγέτης. Εκφράζετε την άποψή σας ελεύθερα χωρίς περιστροφές και καμιά φορά χωρίς τακτ. Προσπαθείτε να ενώσετε τα πλήθη για ένα σκοπό που σας εκφράζει απόλυτα. Σας αρέσουν οι μετοικίσεις και τα ταξίδια.

Αρνητική επίδραση: Όταν η τάση σας για επανάσταση και διαφοροποίηση δεν εμπεριέχει κάποιο ρεαλισμό είναι εντελώς ανούσια. Δεν έχετε ουσιαστικά να προσφέρετε κάτι χειροπιαστό στο σύνολο ούτε μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να σπάσετε τα δεσμά του κατεστημένου.

Ο Ουρανός στα Ζώδια | Ο Ουρανός στον Ταύρο (σε πτώση)

Θετική επίδραση: Όταν ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού με κυβερνήτη τον Άρη περιορίζεται η επαναστατικότητα του. Κυνηγά περισσότερο τους υλικούς του στόχους (Ταύρος) με σκοπό την οικονομική ευημερία. Δεν έχετε διάθεση για αλλαγές ή νέες απόψεις. Αρέσκεστε όμως στα εξεζητημένα πράγματα. Είστε αρκετά αποφασιστικοί και επιμένετε στη άποψή σας, χωρίς αυτό βέβαια να σας βγαίνει πάντα σε καλό.

Αρνητική επίδραση: Η παρουσία του Ουρανού στο σπίτι της Αφροδίτης σε αρνητική όψη μετουσιώνει την εκκεντρικότητα μέσα από περίεργους ερωτικούς δεσμούς. Θέλετε να διατηρείτε την ανεξαρτησία σας αλλά από τους άλλους ζητάτε αφοσίωση.

Ο Ουρανός στα Ζώδια | Ο Ουρανός στους Διδύμους  

Θετική επίδραση: Όταν ο Ουρανός μπει στο σπίτι του Ερμή, κυβερνήτη των Διδύμων, οι πρωτοτυπία του εκφράζεται μέσα από τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Σας κερδίζουν οι επιστήμες, η τεχνολογία και οι τέχνες. Επίσης, σας αρέσουν πολύ οι ξένες γλώσσες, η μουσική και τα ταξίδια.

Αρνητική επίδραση: Η εκκεντρικότητα που εκδηλώνεται μέσα από τις πρωτότυπες ιδέες μπορεί να σας οδηγήσει σε ρήξη με άτομα που έχουν παραδοσιακές αξίες. Επίσης, η παρουσία του Ουρανού από την αρνητική όψη φέρνει κούραση και νεύρα.

Ο Ουρανός στα Ζώδια | Ο Ουρανός στον Καρκίνο 

Θετική επίδραση: Όταν ο Ουρανός μπει στο ζώδιο του Καρκίνου με κυβερνήτη τη Σελήνη μπορεί να υπάρξουν ανατροπές στο οικογενειακό περιβάλλον. Ωστόσο, η ευαισθησία και η μητρική θαλπωρή του ζωδίου αυτού ταιριάζει με τον ανθρωπισμό που χαρακτηρίζει τον Ουρανό. Σε αυτή τη θέση, η διαίσθηση και η φαντασία σας οξύνεται.

Αρνητική επίδραση: Ουρανός και Σελήνη είναι αρκετά αντιφατικοί πλανήτες. Στην αρνητική του όψη μπορεί να σας φέρει μπροστά σε διλλήματα συναισθηματικής φύσεως. Σας λείπει η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας. Έχετε συναισθηματικά ξεσπάσματα και ενδεχομένως οικογενειακές δυσκολίες.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles