Ο Ουρανός στα Ζώδια | Μέρος Β

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία του Ουρανού

Ο Ουρανός στα Ζώδια. Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Ουρανός βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στον Υδροχόο, έξαρσης στο  Σκορπιό, αδυναμίας στο Λέοντα και πτώσης στον Ταύρο.

Ειδικότερα, η παρουσία του Ουρανού στα ζώδια, ως ο πλανήτης των αλλαγών και των εξελίξεων, καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο αντιδράμε σε αυτές τις αλλαγές. Η πολυετή παρουσία του στα ζώδια μπορεί να καθορίσει τις πεποιθήσεις και τη συμπεριφορών ολόκληρων γενεών.

Η παρουσία του Ουρανού στα ζώδια: Λέων, Παρθένος, Ζυγός και Σκορπιός

Ο Ουρανός στα Ζώδια | Ο Ουρανός στο Λέοντα (σε αδυναμία)

Θετική επίδραση: Όταν ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα βρίσκεται στο σπίτι του κυβερνήτη Ήλιου. Η θέση αυτή σας προικίζει με ηγετικές ικανότητες και διάθεση για επανάσταση. Έτσι, γίνεστε ήρωες και κερδίζετε το θαυμασμό των άλλων. Ευνοείστε στα τυχερά παιχνίδια στον αθλητισμό αλλά και στον έρωτα. Είναι πολύ πιθανό ο Ουρανός στο ζώδιό σας να σας φέρει ένα μεγάλο έρωτα.

Αρνητική επίδραση: Η αρνητική όψη του Ουρανού σας κάνει αλαζόνες και δεσποτικούς. Θέλετε πάση θυσία την κυριότητα της εξουσίας, την οποία διεκδικείτε μέχρι τελικής πτώσεως.

Ο Ουρανός στα Ζώδια | Ο Ουρανός στην Παρθένο

Θετική επίδραση: Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, δηλαδή μέσα στο σπίτι του Ερμή. Από αυτή τη θέση το επιστημονικό πνεύμα (Ουρανός) συνδυάζεται με την εργατικότητα (Παρθένου) και δημιουργούνται πολύ μεγάλα πράγματα στους τομείς της επιστήμης. Επίσης, η σχολαστικότητα της Παρθένου χαλιναγωγεί την πρωτοτυπία του Ουρανού. Στη δουλειά σάς χαρακτηρίζει πολύ υψηλή αποδοτικότητα.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική όψη του Ουρανού η υπερβολή που χαρακτηρίζει την Παρθένο στους τομείς της υγιεινής και της καθαριότητας σας κάνει ιδιότροπους. Οι υψηλές απαιτήσεις σας, η φλυαρία και η κριτική σας προς τους άλλους είναι στοιχεία που εκδηλώνονται σε αυτήν την όψη.

Ο Ουρανός στα Ζώδια | Ο Ουρανός στο Ζυγό

Θετική επίδραση: Όταν ο Ουρανός βρίσκεται στο Ζυγό με κυβερνήτη την Αφροδίτη, η εκκεντρικότητα του εκδηλώνεται μέσα από την παρέα και τις σχέσεις σε συλλογικό επίπεδο. Οι σχέσεις αυτές σε ορισμένες περιπτώσεις όμως περιπλέκονται με τις ερωτικές. Το γούστο σας στην τέχνη είναι εκκεντρικό, ενώ δεν το έχετε σε τίποτα να επαναστατήσετε αρκεί να έχετε συμπαραστάτη.

Αρνητική επίδραση: Ο Ουρανός εκφράζοντας την ανεξαρτησία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ερωτικές σας σχέσεις και να σας οδηγήσει σε εφήμερους δεσμούς. Όσο εύκολα μπορείτε να συνάψετε μία σχέση ανεξαρτήτως φύσεως άλλο τόσο εύκολα μπορεί να διακοπεί.

Ο Ουρανός στα Ζώδια | Ο Ουρανός στο Σκορπιό (σε έξαρση)

Θετική επίδραση: Η θέση του Ουρανού στο Σκορπιό με κυβερνήτη τον Πλούτωνα ευνοεί τις πρωτοποριακές ιδέες στους τομείς της ιατρικής και του αποκρυφισμού. Επίσης, σας βοηθά να ξεπερνάτε τις δυσκολίες και μπορεί να σας φέρει χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε. Στον έρωτα είστε αρκετά εκκεντρικοί με αποτέλεσμα να μπλέκεστε σε περίεργες σεξουαλικές καταστάσεις.

Αρνητική επίδραση:  Η παρουσία του Ουρανού μπορεί να σας οδηγήσει σε ανάρμοστες συμπεριφορές για τις οποίες πρέπει συχνά να απολογείστε. Επίσης, χαρακτηρίζεστε από εκδικητικές τάσεις.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles