Ο Ωροσκόπος και η ερμηνεία του | Β μέρος 

Όπως έχουμε ήδη πει ο ωροσκόπος μας, το ζώδιο που καθορίζεται από την ώρα και τον τόπο γέννησής μας, καθορίζει και την αφετηρία του πρώτου οίκου. Ο ωροσκόπος είναι δηλαδή η ακμή ή αλλιώς αφετηρία του πρώτου οίκου (βλ. Κεφάλαιο «Οι 12 Οίκοι στην Αστρολογία»).

Ο ωροσκόπος σε αντίθεση με το ζώδιο μας, το οποίο επηρεάζει το χαρακτήρα μας, είναι το ζώδιο που εκφράζει τα θέλω μας στη ζωή. Εκείνα τα αιτήματα που αν τα βιώσουμε θα νιώσουμε πλήρεις και ολοκληρωμένοι. 

Ο ωροσκόπος είναι επίσης το εξωτερικό περίβλημα του εαυτού μας. Είναι αυτό που βλέπουν πρώτα οι άλλοι σε εμάς, ενώ ταυτόχρονα εκφράζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα και τις καταστάσεις. 

Αυτομάτως αντιλαμβανόμαστε ότι το άτομο δεν εκφράζεται μόνο μέσω του ζωδίου του. Αντιθέτως, είναι ένας συνδυασμός του ζωδίου και του ωροσκόπου του επηρεασμένος από τη θέση των πλανητών τη στιγμή της γέννησής του. 

Η ερμηνεία του ωροσκόπου

Η ερμηνεία του ωροσκόπου | Ωροσκόπος Ζυγός

Με κυβερνήτη του Ζυγού την Αφροδίτη το αίτημά σας στη ζωή έχει να κάνει με την αρμονία και την ηρεμία. Δεν σας αρέσουν τα πολύβουα περιβάλλοντα και οι φασαριόζικες καταστάσεις. Με σκοπό τη διατήρηση της ηρεμίας και τη γαλήνης μπαίνετε συνήθως στη διαδικασία να υποχωρήσετε σε τυχόν διαφωνίες ή εντάσεις. Σας απασχολεί η εξωτερική σας εμφάνιση και η περιποίηση του εαυτού σας. Δίνετε σημασία στην ομορφιά, ενώ είστε έντονη καλλιτεχνική φύση και βαθιά ερωτικά άτομα. Η οκνηρία σας και η έλλειψη αποφασιστικότητας πηγαίνουν πίσω τους στόχους σας. 

Η ερμηνεία του ωροσκόπου | Ωροσκόπος Σκορπιός

Με κυβερνήτη του Σκορπιού τον Πλούτωνα το εσωτερικό αίτημά σας σχετίζεται με τα έντονα πάθη, το σεξ και την ύλη. Είστε σε θέση να πετύχετε όποιο στόχο έχετε θέσει. Το μυαλό σας λειτουργεί με ευστροφία και κάποιες φορές με πονηριά. Έλκεστε από το μυστήριο και τις κρυφές καταστάσεις. Είστε ζηλιάρηδες και πολλές φορές γίνεστε σκληροί και βίαιοι.  

Η ερμηνεία του ωροσκόπου | Ωροσκόπος Τοξότης

Ο κυβερνήτης του Τοξότη, Δίας, σας γεμίζει αισιοδοξία και θετική σκέψη. Θέλετε να αναπτυχθείτε πνευματικά, να κατακτήσετε τη γνώση, να κάνετε ταξίδια σε τόπους μακρινούς. Να ζήσετε την περιπέτεια. Όσο πιο δραστήριοι είστε τόσο πιο εύκολο είναι να συμβεί αυτό. Το σίγουρο είναι ότι η καθημερινή ρουτίνα δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Η υπεραισιοδοξία σας σε συνδυασμό με την έλλειψη υπομονής μπορεί να σας οδηγήσουν σε επιπολαιότητες και επικίνδυνες καταστάσεις.    

Η ερμηνεία του ωροσκόπου | Ωροσκόπος Αιγόκερως 

Ο κυβερνήτης του Αιγόκερω, Κρόνος, σφυρηλατεί αξιόπιστα και πειθαρχημένα άτομα. Οι άλλοι μπορούν να βασιστούν επάνω σας εφόσον κάνετε πράξη τις υποσχέσεις σας. Στη ζωή σας επιζητάτε την κοινωνική άνοδο μέσα από την επαγγελματική καταξίωση. Έχετε υψηλά το αίσθημα του καθήκοντος με αποτέλεσμα να αναρριχάστε αργά και σταθερά. Δεν αλλάζετε εύκολα άποψη, ενώ η απαισιοδοξία σας σάς κάνει δύστροπους απέναντι στους άλλους.  

Η ερμηνεία του ωροσκόπου | Ωροσκόπος Υδροχόος 

Η ατομική σας ελευθερία και ανεξαρτησία είναι το οξυγόνο σας στη ζωή. Είστε πολύ φιλικοί με τους άλλους, επιζητάτε την παρέα και τις ομαδικές δράσεις. Αγαπάτε τη φιλοσοφία και τις τέχνες αλλά σας κερδίσει ο τομέας της τεχνολογίας. Είστε λογικά όντα με αποτέλεσμα να επιχειρηματολογείτε πάντα. Λόγω του κυβερνήτης του Υδροχόου, Ουρανού, αναζητάτε την αλλαγή και την ανανέωση σε διάφορους τομείς στη ζωή σας. 

Η ερμηνεία του ωροσκόπου | Ωροσκόπος Ιχθύς

Ο κυβερνήτης των Ιχθύων, Ποσειδώνας, σας προσφέρει δημιουργικότητα και έμπνευση, ενώ σας ελκύουν οι τέχνες, που αποτελούν για εσάς μέσο έκφρασης. Είστε καλοσυνάτοι, φιλικοί και σας αρέσει να βοηθάτε τους άλλους. Είστε έντονα διαισθητικά άτομα, με μεγάλη φαντασία και ενδιαφέρον προς τον αποκρυφισμό. Ο πλανήτης της ουτοπίας Ποσειδώνας όμως μπορεί να σας οδηγήσει σε μη ρεαλιστικές καταστάσεις. Επίσης, οι τάσεις σας για φυγή από την πραγματικότητα σας οδηγούν σε καταχρήσεις. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles