Ο Ωροσκόπος και η ερμηνεία του | Α μέρος 

Όπως έχουμε ήδη πει ο ωροσκόπος μας, το ζώδιο που καθορίζεται από την ώρα και τον τόπο γέννησής μας, καθορίζει και την αφετηρία του πρώτου οίκου. Ο ωροσκόπος είναι δηλαδή η ακμή ή αλλιώς αφετηρία του πρώτου οίκου.

Ο ωροσκόπος σε αντίθεση με το ζώδιο μας, το οποίο επηρεάζει το χαρακτήρα μας, είναι το ζώδιο που εκφράζει τα θέλω μας στη ζωή. Εκείνα τα αιτήματα που αν τα βιώσουμε θα νιώσουμε πλήρεις και ολοκληρωμένοι. 

Ο ωροσκόπος είναι επίσης το εξωτερικό περίβλημα του εαυτού μας. Είναι αυτό που βλέπουν πρώτα οι άλλοι σε εμάς, ενώ ταυτόχρονα εκφράζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα και τις καταστάσεις. 

Αυτομάτως αντιλαμβανόμαστε ότι το άτομο δεν εκφράζεται μόνο μέσω του ζωδίου του. Αντιθέτως, είναι ένας συνδυασμός του ζωδίου και του ωροσκόπου του επηρεασμένος από τη θέση των πλανητών τη στιγμή της γέννησής του. 

ΣΧΕΤΙΚΟ: Οι 12 Οίκοι στην Αστρολογία

Η ερμηνεία του ωροσκόπου

Η ερμηνεία του ωροσκόπου | Ωροσκόπος Κριός

Κυβερνήτης του Κριού είναι ο Άρης. Ο μαχητικός και πολεμοχαρής πλανήτης που σας κάνει να μη φοβάστε τίποτα και κανέναν. Θέλετε να ηγείστε του συνόλου, της όποιας δράσης και προσπάθειας ή την όποιας σχέσης σας στη ζωή. Σας εξιτάρει το χαρακτηριστικό της εξουσίας σε όλα τα επίπεδα ακόμη και σε σημείο υποταγής των άλλων μπροστά σας. Το ίδιο ισχύει και για την άποψή σας που θέλετε να επιβάλλετε στο σύνολο ή το άτομο απέναντί σας. 

Η ερμηνεία του ωροσκόπου | Ωροσκόπος Ταύρος 

Ο κυβερνήτης του Ταύρου, η Αφροδίτη, σας «προικίζει» με ομορφιά, αρμονία και χάρη. Επιζητάτε την οικονομική άνθιση που θα φέρει τον πλούτο, την άνεση και την πολυτέλεια στη ζωή σας. Το στοιχείο όμως αυτό του πλανήτη της ομορφιάς συχνά σας ρέπει προς την οκνηρία και τις απολαύσεις της ζωής. 

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ο κλήρος της τύχης στα 12 ζώδια

Η ερμηνεία του ωροσκόπου | Ωροσκόπος Δίδυμος 

Με κυβερνήτη των Διδύμων τον πλανήτη Ερμή είστε ιδιαίτερα ομιλητικοί και επικοινωνιακοί. Θέλετε να ανεβάσετε το γνωστικό σας επίπεδο και λατρεύετε τα ταξίδια. Σας αρέσει να γνωρίζετε καινούργιους ανθρώπους εφόσον αυτό «ανοίγει» ακόμη περισσότερο την επικοινωνία σας και την επαφή σας με τον έξω κόσμο. Προσπαθώντας επίμονα και με βιάση να βιώσετε αυτό το αίτημα μπορεί να χάσετε την υπομονή σας και να γεμίσετε με εκνευρισμό και ένταση. 

Η ερμηνεία του ωροσκόπου | Ωροσκόπος Καρκίνος 

Αν έχετε ωροσκόπο Καρκίνο επιδιώκετε στη ζωή σας το γάμο και τη δημιουργία της οικογένειας. Αυτό ισχύει ακόμη και για τα άτομα των ζώδιων που τους αρέσει η ελευθερία και η ανεξαρτησία. Είστε ευγενικοί και καλοσυνάτοι με έντονη διαίσθηση και αρκετή ευαισθησία. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά έχετε την τάση να δίνετε λύσεις στα προβλήματα των άλλων και να προλαμβάνετε τις ανάγκες τους. Ταυτόχρονα, λόγω της Σελήνης, κυβερνήτη του Καρκίνου, χαρακτηρίζεστε από ατολμία, ανασφάλεια και έλλειψη πρωτοβουλίας. 

 Η ερμηνεία του ωροσκόπου | Ωροσκόπος Λέων 

Ο Κυβερνήτης του Λέοντα, Ήλιος, σας φωτίζει με τη λάμψη του. Σας χαρακτηρίζει το πάθος και αναζητάτε τη δημιουργική δράση στη ζωή σας. Δεν σας αρέσει να τεμπελιάζετε ή να πέφτετε σε ρουτίνα. Επίσης, σας αρέσει να βοηθάτε το σύνολο.  Η επιτυχία μπορεί να σας φουσκώσει τα μυαλά κάνοντάς σας αλαζόνες και υπερόπτες.  

Η ερμηνεία του ωροσκόπου | Ωροσκόπος Παρθένος

Η βασική επιδίωξη σας στη ζωή είναι η επαγγελματική εξασφάλιση. Επίσης, επιλέγετε θέσεις που σας επιτρέψουν να βοηθάτε τους συνανθρώπους σας. Θέλετε να γίνεστε συνεχώς καλύτεροι, είστε ιδιαίτερα επιμελείς και σχολαστικοί πράγμα που σημαίνει ότι δεν θέλετε να αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Η τάση σας προς την λεπτομέρεια και την σχολαστικότητα με τη «βοήθεια» του Κυβερνήτη της Παρθένου, Ερμή, σας κάνει αρκετά ενοχλητικούς και προσβλητικούς απέναντι στους άλλους. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles