μήνας του υδροχόου

ΖΩΔΙΟ: ΑΡΣΕΝΙΚΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ: ΑΕΡΑΣ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ: ΣΤΑΘΕΡΟ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ: ΚΡΟΝΟΣ, ΟΥΡΑΝΟΣ
ΕΞΑΡΣΗ: ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: ΑΛΤΡΟΥΪΣΜΟΣ

Ο Μήνας του Υδροχόου. Ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει ό,τι καινούργιο, μοντέρνο και εξτρεμιστικό. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο αυτό είναι ιδεολόγοι και τους απασχολούν πολύ τα κοινά, γι’αυτό ασχολούνται με την πολιτική ή με οργανισμούς και ομάδες. Στον Υδροχόο είναι πολύ έντονο το εγώ, το οποίο τείνει να ταυτιστεί με τον κόσμο. Ριζοσπαστικοί, ξεχωρίζουν για τις ανατρεπτικές τους τάσεις και για την αντίθεση τους στην παράδοση. Αισθάνονται συνέχεια αδικημένοι από την ζωή και γι’αυτό πολεμούν, προσπαθώντας να συντελέσουν στην δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Άλλες φορές είναι ήρεμος και άλλες φορές υπερβολικά θορυβώδης. Η διαίσθηση και η διορατικότητα τους είναι οι σπουδαίες αρετές τους που τους επιτρέπουν να βλέπουν μακριά και να δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για το μέλλον. Είναι κυκλοθυμικοί και συχνά σοκάρουν το περιβάλλον με τον τρόπο που σκέφτονται.

Δείτε και αυτό: Μαθήματα Αστρολογίας

Χαρακτηρίζονται πολύ έξυπνοι ή τρελοί. Έχουν αυξημένο το συναίσθημα της συντροφικότητας και είναι ικανοί να θυσιαστούν για κάποιο κοινό σκοπό. Έχουν προχωρημένο μυαλό και είναι πνευματώδεις. Ενδιαφέρονται για την επιστήμη και θέλουν να πληροφορούνται για τα επιτεύγματα της. Θέλουν να γνωρίσουν τον άνθρωπο στο βάθος, γι’αυτό γίνονται πολύ καλοί ψυχολόγοι, ψυχαναλυτές και Αστρολόγοι. Εξαρτώνται από τους άλλους και όταν δεν γίνονται αποδεκτοί από την ομάδα στην οποία επιθυμούν να ενταχθούν γίνονται αντιδραστικοί και επιθετικοί. Φέρονται άσχημα και εκδικητικά, απορρίπτουν οτιδήποτε και οποιονδήποτε σχετίζεται με αυτήν την ομάδα. Αγαπούν τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζονται και λατρεύουν το αντικείμενο με το οποίο ασχολούνται. Συχνά δένονται τόσο πολύ με την δουλειά τους που χάνουν την επαφή τους με τον έξω κόσμο.

τηλεφωνικές προβλέψεις

Ο Μήνας του Υδροχόου | Επαγγελματικά

Φυσικός επιστήμονας, συγγραφέας, φιλάνθρωπος, κοινωνιολόγος, ακτινολόγος, αστρολόγος, αστρονόμος, αρχαιολόγος, εφευρέτης. Η ανεξαρτησία, η πρωτοτυπία και η εφευρετικότητα πρέπει να χρησιμοποιηθούν από τον Υδροχόο για να είναι ευτυχισμένος στην εργασία του.Μια μονότονη εργασία του είναι ανυπόφορη. Τις αρετές αυτές τις αξιοποιεί καλύτερα σε ανθρωπιστικούς σκοπούς, π.χ Διεθνής Αμνηστεία, διάφοροι οργανισμοί του Ο.Η.Ε…

Ευνοϊκή περίοδο για επαγγελματικά:
15/2/19-31/3/19   16/5/19-9/5/19   19/8/19-4/10/19
Ευνοϊκή περίοδο για οικονομικά:
4/2/19-1/3/19   7/5/19-21/5/19   19/8/19-4/10/19 27/11/19-20/12/19

Ο Μήνας του Υδροχόου | Αισθηματικα

Ο Υδροχόος όταν είναι παντρεμένος, έχει ανάγκη να διατηρεί ένα μέρος της ανεξαρτησίας του, ακόμα κι αν υπάρχουν μικρά παιδιά στην οικογένεια. Αυτό επιβάλλει μεγάλο βαθμό κατανόησης από τον σύντροφο, επειδή δεν είναι συνετό να δοθεί σε έναν Υδροχόο η εντύπωση ότι έχει πιαστεί στην παγίδα. Γενικά αυτό δεν κάνει εύκολα την οικογενειακή ζωή και είναι ίσως αλήθεια ότι ίσως οι Υδροχόοι αισθάνονται καλύτερα όταν ζουν μόνοι και είναι ελεύθεροι.
Ευνοϊκή περίοδο για αισθηματικά:
2/7/19-18/8/19   15/9/19-20/11/19

ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles