Ο Μήνας του Ταύρου

Ταύρος 21/04/2018 – 22/05/2018

Στοιχείο: Γη

Ομάδα: Σταθερό

Κυβερνήτης: Ερμής

Ζωδιακό Σύμβολο: Τα κέρατα του Ταύρου

Έξαρση: Σελήνη

Κριός Λέξη Κλειδί: Απόκτημα

Ο Μήνας του Ταύρου. Αντιπροσωπεύει την τάση του ανθρώπου να συγκεντρώνει υλικά αγαθά. Οι ταύροι είναι άτομα κτητικά, που νιώθουν την ανάγκη,να νιώσουν ασφάλεια μέσα από τα αποκτήματα τους. Έχουν πολύ μεγάλη αντοχή και υπομονή και δεν κάνουν εύκολα αλλαγές στην ζωή τους. Είναι συνετοί και μεθοδικοί, αργούν αλλά καταφέρνουν τα πάντα. Από την άλλη πλευρά αυτή η αγάπη τους στη συγκέντρωση υλικών τους κάνει φιλοχρήματους. Λατρεύουν τις ηδονές της ζωής και προσπαθούν να απολαύσουν την ζωή, ακόμη και στον έρωτα αντιμετωπίζουν τους συντρόφους τους ως κεφάλαιο η κατάθεση.

Είναι υπερβολικά κτητικοί με το ταίρι τους κάνουν συχνά σκηνές ζηλοτυπίας και έχουν μεγάλες απαιτήσεις, πάντως γίνονται ιδανικοί ερωτικοί σύντροφοι και σπανίως απατούν το έτερον τους ήμισυ. Είναι τρυφεροί και ρομαντικοί στις προσωπικές σχέσεις. Πολλές φορές οι αντιδράσεις τους και οι διαθέσεις τους είναι απρόβλεπτες. Μελαγχολούν, γίνονται απαισιόδοξοι και απομονώνονται. Σε απρόβλεπτη πάλι στιγμή αλλάζει η διάθεση τους. Τηρούν τις παραδόσεις και έχουν μια τάση συντηρητισμού. Μεγάλο ελάττωμα τους το πείσμα. Πολλοί τους βρίσκουν κουραστικούς, γιατί τα βήματα τους στη ζωή είναι νωχελικά και αργά και στερούνται ευελιξίας.

Ο Μήνας του Ταύρου

Ο Μήνας του Ταύρου.

Ο Μήνας του Ταύρου | Επαγγελματικά & Οικονομικά

Αγροκτηματίας, ανθοκόμος, επιχειρηματίας, οικοδόμος, αρχιτέκτονας, γλύπτης, τραγουδιστής, τυπογράφος, κοσμηματοπώλης, δημοτικός υπάλληλος, λογιστής, κήρυκας, ή προϊστάμενος δημοπρασιών, χρηματιστής, τραπεζίτης. Ο θόρυβος, ο συνωστισμός των πόλεων και η ζωή του γραφείου δεν είναι για έναν ταύρο. Από την άλλη όμως πλευρά, η ασφάλεια κι η σιγουριά μιας συμβατικής εργασίας γραφείου, τον θέλγει και εργάζεται καλύτερα όταν γνωρίζει ότι στο τέλος του μήνα, θα έχει μια σίγουρη αμοιβή.

Ευνοϊκή περίοδο για τα οικονομικά:

30/05/2018 – 13/06/2018 | 23/09/2018 – 10/10/2018 | 02/03/2019 – 26/03/2019

Ευνοϊκή περίοδο για τα επαγγελματικά:

16/11/2018 – 01/01/2019

Ο Μήνας του Ταύρου | Αισθηματικά

Ο φλογερός αστέρας του κινηματογράφου, που σφίγγει στην αγκαλιά του την αγαπημένη του και της ψιθυρίζει με πάθος {είσαι δική μου} ανήκει χωρίς αμφιβολία στο ζώδιο του Ταύρου και το πιθανότερο είναι ότι έχει την Αφροδίτη στον Ταύρο, πράγμα που επαυξάνει το πάθος του. Η κατακτητική του τάση επεκτείνεται συχνά στην σύντροφο του. Είναι βέβαια και γοητευτικός και τρυφερός αλλά όλη του η ζωή περιστρέφεται γύρω από τα αποκτήματα του.

Ευνοϊκή περίοδο για τα αισθηματικά:

11/07/2018 – 06/08/2018 | 10/09/2018 – 31/10/2018 | 03/12/2018 – 08/01/2019

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τοξικές Σχέσεις: Γύρνα Τώρα την Πλάτη

Τηλεφωνικές Προβλέψεις Χαρτομαντείας

Αναπάντητα Ερωτήματα; Χαρτομαντεία στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Χαρτομαντεία Για Ερωτευμένους

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles