Ο Μήνας του Σκορπιού

Σκορπιός - Ζώδιο Σκορπίος - Προβλέψεις Σκορπιός

ΖΩΔΙΟ: ΘΗΛΥΚΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ: ΝΕΡΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ: ΣΤΑΘΕΡΟ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ: ΑΡΗΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
ΕΞΑΡΣΗ: ΟΥΡΑΝΟΣ
ΛΕΞΗ-ΚΛΕΙΔΙ: ΕΠΙΘΥΜΙΑ
Ο Μήνας του Σκορπιού. Ο Σκορπιός είναι πεισματάρης, θέλει να πετυχαίνει τους στόχους του και κάνει τα πάντα γι’αυτό. Σεξουαλικός ο Σκορπιός, έχει την ανάγκη να εκφράζει το πάθος του, γι’αυτό μαγνητίζει. Είναι εκπληκτικό το πως αναμορφώνονται και επιβιώνουν σε κάθε δύσκολη κατάσταση. Όταν διανύουν φάσεις αναγέννησης γίνονται άλλοι άνθρωποι. Τότε αγαπούν, τότε συγχωρούν τους άλλους, τότε γίνονται κοινωνικοί τότε είναι αξιολάτρευτοι. Στα κανονικά τους χαρακτηρίζονται από βίαιες αντιδράσεις, οι οποίες τους βγάζουν εκτός ελέγχου. Πολλές φορές γίνονται σκληροί με τους άλλους και δεν φείδονται…χολής. Έχουν μεταπτώσεις και διανύουν μεγάλες εποχές με μελαγχολία. Πονούν πάρα πολύ, αλλά έχουν μια ανεκτικότητα στον πόνο. Την κατάλληλη στιγμή γίνονται εξάλλου, ή πολύ καλοί ή πολύ κακοί. Έχουν την ικανότητα και την υπομονή να περιμένουν για να εκδικηθούν χρόνια ολόκληρα.
Οι Σκορπιοί δεν αγαπιούνται εύκολα. Πρέπει να αντέξει κανείς τις ιδιοτροπίες τους και αυτό χρειάζεται απέραντη υπομονή. Συχνά προκαλούν τον φόβο,γιατί η γλώσσα τους τσακίζει κόκαλα. Όλες οι σχέσεις τούς είναι έντονες. Είναι άτομα που ρισκάρουν τα πάντα, γοητεύονται από τον κίνδυνο και την διαμάχη. Το ένστικτο του είναι σχεδόν αλάθητο και η διορατικότητα τους απαράμιλλη. Δεν διστάζουν να πατήσουν στις αδυναμίες των άλλων, να τους επικρίνουν γι’αυτές και φυσικά να τις εκμεταλλευτούν. Όταν δεν είναι σκληροί γίνονται συμπονετικοί. Αυτό είναι το χειρότερο τους. Τα προβλήματα τους δεν τα εξωτερικεύουν σχεδόν ποτέ και φτάνουν στα άκρα προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν. Ενδιαφέρονται για τις υλικές απολαύσεις, τους αρέσουν οι ευχάριστες συντροφιές και η διασκέδαση. Το χρήμα τους ενδιαφέρει, επειδή αποδεικνύει ότι έχουν πετύχει στην ζωή.

Ο Μήνας του Σκορπιού | Επαγγελματικά & Οικονομικά.

Ψυχίατρος, Ψυχολόγος, Ντετέκτιβ, Αστυνομικός, Παθολόγος, Φαρμακοποιός, Μέντιουμ, Πνευματιστής-Θεραπευτής, Ασφαλιστής, Μεγαλοεπιχειρηματίας ή Στρατιωτικός δηλαδή κάθε πράγμα που επιστρατεύει τις ικανότητες του στον υψηλότερο βαθμό.Ο Σκορπιός είναι απόλυτα ευτυχισμένος όταν πεισθεί πως το έργο του είναι πραγματικά σημαντικό. Οι μετριότητες τον αφήνουν αδιάφορο (είναι στο στοιχείο του όταν ερευνά τις ρίζες των προβλημάτων, είτε προσωπικών, είτε γενικών π.χ Ψυχίατρος)
Ευνοϊκή περίοδος-Επαγγελματικά:
2.1.19. – 14.2.19
21.4.19 – 15.5.19
2.7.19 – 29.8.19
Ευνοϊκή περίοδος-Οικονομικά: Είσοδος του Δία στον Τοξότη

9.11.18 – 2.12.19
8.1.19 – 3.2.19.
2.11.19 – 26.11.19

Ο Μήνα του Σκορπιού | Αισθηματικά

Ο ισχυρός συναισθηματισμός του Σκορπιού βρίσκει θετική διέξοδο στην ερωτική του ζωή. Και εδώ όμως μπορεί να υποφέρει από απροσδόκητες και ανεξήγητες εκρήξεις ζήλειας. Αγαπάει δυνατά με πάθος,με φλόγα και με διάρκεια. Αν η ερωτική του ζωή δεν είναι ικανοποιητική, του είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναπληρώσει αυτό το κενό της ζωής του και της προσωπικότητας του.
Ευνοϊκή περίοδος για τα αισθηματικά:
11.2.19 – 20.4.19
16.5.19 – 9.6.19
Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles