Ο Μήνας του Λέοντα

Ζώδιο: Αρσενικό
Στοιχείο: Φωτιά
Ιδιότητα: Σταθερό
Κυβερνήτης: Ήλιος
Έξαρση: Ποσειδώνας
Λέξη κλειδί: Δημιουργικότητα

Ο Μήνας του Λέοντα. Το Λιοντάρι είναι μεγαλόψυχο. Έχει καλά αισθήματα, είναι γενναιόδωρο και φροντίζει τους πάντες. Όλα αυτά τα κάνει για ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ! Γιατί δεν ενδιαφέρεται για υλικά αγαθά, αλλά θέλει τιμητικές διακρίσεις. Οι Λέοντες ζουν για το παιχνίδι και ταυτίζουν το παιχνίδι με τη ζωή. Θέλουν να τα γευτούν όλα και αν δεν το καταφέρουν δεν το λένε στους άλλους. Χρειάζονται ανά πάσα στιγμή την επιβεβαίωση και την επικρότηση του περίγυρου τους. Γίνονται ηγέτες που δημιουργούν καταστάσεις και καθορίζουν το μέλλον. Συνήθως καταφέρνουν να βγάλουν πολλά λεφτά. Ζουν για το σήμερα. Δεν αναπολούν το χθες και αδιαφορούν για το αύριο. Νιώθουν σαν μικροί θεοί και τους αρέσει. Έχουν μια ξεχωριστή γοητεία που έλκει τους άλλους και τους κάνει να θέλουν να τους πλησιάσουν. Είναι παρορμητικοί, απόλυτοι και ενθουσιάζονται εύκολα. Θέλουν να πιστεύουν ότι είναι άτρωτοι και ασυναγώνιστοι. Σκύβουν το κεφάλι μόνο στους γονείς τους, στους οποίους και καταφεύγουν συχνά! Γιατί ήταν οι πρώτοι θαυμαστές των ικανοτήτων τους.

Οι Λέοντες είναι θετικοί και ευφυείς με πολύ μεγάλες ικανότητες τις οποίες με ευχαρίστηση προσφέρουν σε αυτόν που θα τις ζητήσει.
Λατρεύουν την προβολή! Γι΄αυτό ακολουθούν ανάλογα επαγγέλματα και ζουν για να τους θαυμάζουν οι άλλοι. Σαν προσωπικότητες είναι τίμιοι, ευσυνείδητοι και τολμηροί. Κανένα άλλο ζώδιο δεν έχει την περηφάνια του Λέοντα. Η περηφάνια αυτή τον κάνει πολλές φορές ξεροκέφαλο και κακεντρεχή. Η αγάπη τους όμως και ο ανοιχτός τους χαρακτήρας τους επιτρέπει να αποφεύγουν τις κακοτοπιές. Λατρεύουν τη διασκέδαση στην οποία αφιερώνουν πάρα πολύ χρόνο και χρήμα, αφού είναι σπάταλοι και τους αρέσει όχι μόνο να ξοδεύουν για τον εαυτό τους άλλα να κερνάνε και τις παρέες τους.

Ο Μήνας του Λέοντα | Επαγγελματικά & Οικονομικά

Ηθοποιός, χορευτής, δάσκαλος, σύμβουλος νέων, διευθυντής επιχείρησης, επαγγελματίας αθλητής, αστρολόγος, κοσμηματοπώλης.
Γενικά, κάθε επάγγελμα που δίνει την ευκαιρία για επαφή με κοινό και επίδειξη ταλέντων. Ένας Λέοντας είναι φιλόδοξος αλλά ποτέ απάνθρωπος στις μεθόδους του. Υποτάσσεται θεληματικά, φτάνει να αναγνωρίζει τον ανώτερο του άξιο του σεβασμού του και η εργασία του να του αρέσει.

Ευνοϊκή περίοδο για επαγγελματικά:
06/01/2019 – 24/01/2019 04/02/2019 – 01/03/2019 02/03/2019 – 29/03/2019
Ευνοϊκή περίοδο για οικονομικά:
07/09/2018 – 22/09/2018 16/11/2018 – 01/01/2019 11/02/2019 – 17/04/2019

Ο Μήνας του Λέοντα | Αισθηματικά

Από παράδοση, ο Λέων θεωρείται δύσκολος στον γάμο, προπαντός αν έχει τον Λέοντα Ωροσκόπο. Οι Λέοντες αυτοί πρέπει να προσέχουν όταν δημιουργούν έναν μόνιμο αισθηματικό δεσμό. Ένας Λέοντας έχει ανάγκη από ένα αγαπημένο πρόσωπο που να είναι άξιο να το λατρεύει και να το θαυμάζει. Οι Λέοντες είναι εξαιρετικά πιστοί και αφοσιωμένοι στις σχέσεις τους και εκδηλώνουν την αγάπη και την αφοσίωση τους με τον πιο θετικό τρόπο.

Ευνοϊκή περίοδο για αισθηματικά:
09/11/2018 – 02/12/2019