Ο Μήνας του Καρκίνου

Ζώδιο: Θηλυκό

Στοιχείο: Νερό

Ιδιότητα: Παρορμητικό

Κυβερνήτης: Σελήνη

Λέξη κλειδί: Συναίσθημα

Ο Μήνας του Καρκίνου. Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι. Άγονται και φέρονται ανάλογα με τη διάθεση των ατόμων που τους περιβάλλουν και λατρεύουν το σπίτι τους. Εκεί νιώθουν ασφάλεια. Κέντρο του κόσμου τους, είναι η οικογένεια τους. Θέλουν να αισθάνονται ασφαλείς και γι’αυτό δένονται με το παρελθόν.

Είναι συνεσταλμένοι και ντροπαλοί. Φοβούνται την κριτική και τα σχόλια των άλλων γι’αυτό και προσπαθούν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους. Έχουν την τάση να εξαρτώνται από τα άτομα που αγαπούν και δεν αποδεσμεύονται εύκολα. Ακόμη και αν αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Η ευαισθησία των Καρκίνων, όμως  προκαλεί ανασφάλειες με αποτέλεσμα να απαιτούν την αγάπη των άλλων και να ζηλεύουν εύκολα. Ειδικά, όταν τα αγαπημένα τους πρόσωπα δείξουν ενδιαφέρον για κάποιον τρίτο. Πληγώνονται εύκολα, όταν αισθανθούν ότι δεν είναι αγαπητοί στο περιβάλλον τους. Ζητούν την αποκλειστικότητα στην αγάπη. Το άγνωστο δεν τους συγκινεί ιδιαιτέρα και στις συναναστροφές τους προτιμούν να βρίσκονται με πρόσωπα που τα γνωρίζουν.

Όταν αισθάνονται άνετα γίνονται διασκεδαστικοί και αποδεικνύουν το έμφυτο χιούμορ τους. Η μνήμη τους είναι εκπληκτική. Θυμούνται λεπτομέρειες και πολλές φορές εκδικούνται τους άλλους επαναφέροντας στο προσκήνιο το παρελθόν. Και οι ίδιοι όμως υποφέρουν, καθώς προσηλώνονται στο χτες και αδυνατούν να αντιμετωπίσουν το αύριο. Αγαπούν όλα τα παλιά πράγματα και ανοίγονται δύσκολα στους άλλους. Οι Καρκίνοι λατρεύουν την διασκέδαση. Τους αρέσουν τα νυχτοπερπατήματα! Παράλληλα όμως, αγαπούν το σπίτι, που τους προσφέρει την ηρεμία που χρειάζονται. Οι άνδρες καρκίνοι θεωρούνται δεινοί εραστές και τεχνίτες του σεξ.

Ο Μήνας του Καρκίνου | Επαγγελματικά & Οικονομικά

Επιχειρηματίας, νοσοκόμος, εστιάτορας, ξενοδόχος, ψαράς, ναυπηγός, νηπιαγωγός, οικογενειακός σύμβουλος,ναυτικός, ιστορικός, αρχαιολόγος. Η φυσική τάση του Καρκίνου να προστατεύει. Η εξαιρετική του μνήμη, τον βοηθά όχι μόνο να προσέχει τα ενδιαφέροντα των πελατών του, αλλά και να θυμάται τα ονόματα τους! Τη φυσιογνωμία  τους, και λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής.

Ευνοϊκή περίοδο για τα οικονομικά:

19/08/2018 – 06/09/2018  10/09/2018 – 04/10/2018  16/11/2018 – 01/01/2019

Ευνοϊκή περίοδο για τα επαγγελματικά:

02/01/2019 – 14/02/2019

Ο Μήνας του Καρκίνου | Αισθηματικά

Ο άνδρας Καρκίνος ως σύζυγος είναι στοργικός και προστατευτικός. Αλλά τόσο αυτός, όσο και η γυναίκα Καρκίνος ως σύζυγος, πρέπει να φυλάγονται από τη δυστροπία τους. Ο αισθησιασμός μπορεί συχνά να  δίνει τον τόνο στην ερωτική ζωή του Καρκίνου.

Ευνοϊκή περίοδο για τα αισθηματικά:

10/07/2018 – 08/11/2018

Ρώτα το Ταρωτώ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles