Ο Μήνας του Διδύμου

Ζώδιο: Αρσενικό

Στοιχείο: Αέρας

Ιδιότητα: Μεταβλητό

Κυβερνήτης: Ερμής

Λέξη κλειδί: Επικοινωνία

Ο Μήνας του Διδύμου. Οι Δίδυμοι αντιπροσωπεύουν την επικοινωνία. Είναι περίεργοι θέλουν να τα ξέρουν όλα. Λατρεύουν τις μετακινήσεις. Είναι ζώδιο διπλό που σημαίνει ότι αργεί να πάρει αποφάσεις. Οι Δίδυμοι είναι περίεργοι και πειραματίζονται με τα πάντα. Μισούν το κατεστημένο και αποφεύγουν τα στάσιμα νερά. Οι γνώσεις τούς συνήθως είναι επιδερμικές, άλλα έχουν τέτοια ευγλωττία, που είναι πολύ δύσκολο να το ανακαλύψει κανείς.

Είναι πολυπράγμονες και δεν τους απασχολεί η εμβάθυνση στα πράγματα. Γι’αυτό και δεν απασχολούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα με το ίδιο αντικείμενο. Εξού και η διάθεση τους για αλλαγή. Είναι πολυμήχανοι και η επιβίωση γι’αυτούς δεν είναι πάρα ένα  παιχνιδάκι. Πολλές φορές γίνονται σκανταλιάρηδες, θυμώνουν εύκολα άλλα συγχωρούν ευκολότερα. Λατρεύουν την διασκέδαση και ζουν έντονα την κάθε στιγμή. Κάποιες στιγμές, μολονότι είναι κοινωνικοί, αισθάνονται φοβερή μοναξιά, καθώς δεν επιδιώκουν ουσιαστικές σχέσεις στην ζωή τους.

Η συναισθηματική τους ανασφάλεια, λογικό επακόλουθο του τρόπου ζωής, είναι για τους Δίδυμους ο χειρότερος εφιάλτης. Παραμένουν έφηβοι μέχρι τα βαθιά γεράματα. Οι ιδέες τους είναι φρέσκες και το χιούμορ τους αστείρευτο ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Τα κέρδη δεν τους αφήνουν αδιάφορους. Δεν αποταμιεύουν, αλλά χρησιμοποιούν αυτά που κερδίζουν για να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης τους.

Ο Μήνας του Διδύμου | Επαγγελματικά & Οικονομικά

Δημοσιογράφος, εκφωνητής ραδιοφώνου, σχολιαστής, δάσκαλος, καθηγητής, συγγραφέας, γλωσσομαθής, γραμματέας, πράκτορας ταξιδίων, οδηγός, τηλεφωνητής. Είναι φανερό ότι ένας Δίδυμος πρέπει να προσπαθεί να αποδεσμεύεται από κάθε απασχόληση που τον δένει αποκλειστικά με ένα ορισμένο περιβάλλον και από κάθε εργασία που είναι ανιαρή και μονότονη.

Ευνοϊκή περίοδο για επαγγελματικά:

10/09/2018 – 04/10/2018  16/11/2018 – 02/01/2019  11/02/2018 – 04/03/2019

Ευνοϊκή περίοδο για οικονομικά:

13/07/2018 – 08/11/2018

Ο Μήνας του Διδύμου | Αισθηματικά

Ως ερωτικοί σύντροφοι είναι απρόβλεπτοι και καθόλου σταθεροί, κυρίως οι άνδρες. Η σεξουαλική τους ζωή δεν αποτελεί γι’αυτούς το κέντρο του κόσμου, πάρα το  γεγονός ότι μπορούν -όταν θέλουν- να γίνουν παρά πολύ αισθησιακοί. Μισούν τις δεσμεύσεις, γι’αυτό κάνουν πολύ δύσκολα μόνιμους δεσμούς.

Ευνοϊκή περίοδος για τα αισθηματικά:

07/08/2018 – 09/09/2018  12/09/2018 – 15/11/2018

Δείτε και αυτό: Πως θα είναι το καλοκαίρι για τους Διδύμους;

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles