Ο Μήνας του Αιγόκερου 2018 – 2019

Ζώδιο: Θηλυκό
Στοιχείο: Γη
Ιδιότητα: Παρορμητικό
Κυβερνήτης: Κρόνος
Έξαρση: Άρης
Λέξη Κλειδί: Έργο

Μέντιουμ Άρης
Μέντιουμ Άρης

Ο Μήνας του Αιγόκερου 2018 – 2019. Για τον Αιγόκερω οικογένεια του είναι η κοινωνία,από την οποία ζητά αναγνώριση και δικαιοσύνη. Οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι και έχουν επιχειρηματικές ικανότητες. Έχουν υπομονή, επιμονή και διορατικότητα, γι’αυτό τελικά καταφέρνουν να αναγνωριστούν και να διακριθούν στο κοινωνικό σύνολο. Υπάρχουν δυο ειδών άτομα σε αυτό το ζώδιο. Αυτά που δείχνουν ότι δουλεύουν πολύ,αλλά δεν καταφέρνουν και πάρα πολλά πράγματα και οι πραγματικά εργασιομανείς που διαπρέπουν σε οποιονδήποτε τομέα. Σπάνια θα τους δει κανείς απόλυτα ευχαριστημένους με τη ζωή τους. Ωστόσο,είναι καλοί και υπεύθυνοι και σπανίως δημιουργούν προβλήματα στο περιβάλλον τους.

Έχουν μεγάλη δύναμη και μπορούν να επιβιώνουν ακόμη και κάτω από τις χειρότερες συνθήκες. Οι Αιγόκεροι λίγο χαλαρώνουν κι αυτό για να ετοιμαστούν για το επόμενο σκαρφάλωμα. Η προετοιμασία γι’αυτούς είναι τρομερά επίπονη διαδικασία, γιατί θέλουν να μελετήσουν και την τελευταία τους κίνηση. Γι’αυτό και εμπνέουν εμπιστοσύνη. Δεν επιδιώκουν να γίνουν διάσημοι ή να κερδίσουν πολλά χρήματα.

Η επιτυχία γι’αυτούς είναι ανάγκη ζωής. Επιθυμούν να αφήσουν πίσω τους πράγματα που δεν θα φθείρει ο χρόνος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επιθυμούν να αποκτήσουν υλικά αγαθά. Αντίθετα τους αρέσει να απολαμβάνουν τα κέρδη των προσπαθειών τους. Βάζουν συγκεκριμένους στόχους και τίποτα δεν μπορεί να αποσπάσει την προσοχή τους από αυτούς. Ελέγχουν απόλυτα τα συναισθήματα τους και δεν είναι διατεθειμένοι να παρασυρθούν απ’αυτά σε βάρος άλλων ενασχολήσεων. Δουλεύουν μανιωδώς και πετυχαίνουν πάντα επαγγελματικά.

Ρώτα το Ταρωτώ

Ο Μήνας του Αιγόκερου | Επαγγελματικά και Οικονομικά

Δημόσιος υπάλληλος, μαθηματικός, πολιτικός, ορθοπεδικός, ερευνητής επιστήμονας, δάσκαλος, μηχανικός, σχεδιαστής, αγρότης, μεταλλειολόγος, οικοδόμος, αρχιτέκτονας, οδοντίατρος. Κάθε είδους διοικητική ή άλλη υπεύθυνη θέση. Ο Αιγόκερως έχει ανάγκη από ασφάλεια κι έναν τακτικό μισθό, κι αυτό πρέπει να το έχει υπόψη όταν διαλέγει σταδιοδρομία. Κάθε απόπειρα να πλουτίσει γρήγορα δεν έχει πιθανότητες επιτυχίας και πρέπει να αποθαρρύνεται. Ο Αιγόκερως πρέπει να επιδιώκει τη σταθερή, αδιάκοπη πρόοδο. Στο τέλος έστω και με κόπο θα φτάσει στην κορυφή του επαγγέλματος.

Ευνοϊκή περίοδος για Επαγγελματικά
28/6/19 – 29/8/19 2/11/19 – 26/11/19

Ευνοϊκή περίοδος για Οικονομικά
1/4/19 – 16/5/19 22/5/19 – 3/7/19 2/11/19 – 26/11/19

Ο Μήνας του Αιγόκερου | Αισθηματικά

Για έναν Αιγόκερω, οι ανθρώπινες σχέσεις μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολες και ιδιαίτερα οι στενές ερωτικές σχέσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει αδυναμία επικοινωνίας, που οφείλεται σε δειλία ή συστολή ή στο ότι θεωρεί τις οικονομικές του υποθέσεις σπουδαιότερες. Οπωσδήποτε, το αποτέλεσμα είναι ότι υποφέρει συχνά από μοναξιά.

Ευνοϊκή περίοδος για Αισθηματικά
4/7/19 – 28/8/19 19/8/19 – 4/10/19