Ο Μήνας των Ιχθύων

Ζώδιο: Θηλυκό

Στοιχείο: Νερό

Ιδιότητα: Μεταβλητό

Κυβερνήτης: Ποσειδώνας και Δίας

Έξαρση: Αφροδίτη

Λέξη Κλειδί: Ευαισθησία

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

Ο Μήνας των Ιχθύων.Από όλα τα ζώδια, οι Ιχθύες είναι το πιο δεκτικό σε εξωτερικές επιδράσεις. Το άτομο Ιχθύς είναι πραγματικά πολύ ευαίσθητο, φοβερά απόκοσμο και ανίκανο για πρακτικές δραστηριότητες και προσπαθεί πάντα να ξεφεύγει από την πραγματικότητα. Από την θετική πλευρά, ο Ιχθύς εκδηλώνει μεγάλη συμπόνια και ικανότητα στο να ανακουφίζει εκείνους που υποφέρουν: είτε με πρακτικό τρόπο, υπηρετώντας τους λόγου χάρη ως νοσοκόμος, είτε με το να προσεύχεται ή να σκέφτεται γι’ αυτούς.

Δεν αντέχει όμως πολύ την πραγματικότητα. Αν είναι δυνατό μυαλό, δραπετεύει από αυτήν θετικά, με την επίδοση του στην τέχνη σε επαγγελματικό ίσως επίπεδο, μια φυσική κλίση στην ποίηση, στο θέατρο, το χορό. Αν είναι αδύνατο μυαλό μπορεί να  δραπετεύσει με τα ναρκωτικά, που θα κάνουν ακόμα μεγαλύτερη την φυσική του αδυναμία χαρακτήρα και αναποφασιστικότητα. Του είναι τότε πολύ πιο δύσκολο να αντισταθεί στην επιρροή των ναρκωτικών και γι’ αυτό πρέπει να μην κάνει ποτέ αρχή σε αυτά. Δεν είναι εύκολα για τον Ιχθύ ο κομφορμισμός η συμφιλίωση με τις συμβατικότητες.

Του είναι αδύνατον να δεχτεί την πειθαρχία και το ομοιόμορφο καθημερινό πρόγραμμα, να υποτάξει τη ζωή του σε έναν ορισμένο τρόπο, μια ορισμένη τάξη. Η φυσική του καλοσύνη, η συμπάθεια που εμπνέει, η προσωπική του γοητεία και η βαθιά ηπιότητα του χαρακτήρα του, συγκινούν τους φίλους του και χάρη στους ευχάριστους τρόπους του, συγχωρούν την ακαταστασία που επικρατεί στο σπίτι και στη ζωή του.

Ο Μήνας των Ιχθύων | Επαγγελματικά και Οικονομικά

Ηθοποιός, χορευτής, συγγραφέας ή ποιητής, ιχθυοπώλης, έμπορος υποδημάτων, αξιωματικός του ναυτικού, νοσοκόμος, υπνωτιστής, ταχυδακτυλουργός, φωτογράφος, ιερέας. Ο Ιχθύς κατά κανόνα δεν αποβλέπει ποτέ σε μια σταδιοδρομία, όπου υπάρχει πολύ πειθαρχημένη συμπεριφορά ή πολύς θόρυβος. Θα δεχόταν  όμως την πειθαρχία ενός επαγγέλματος όπως του νοσοκόμου, για παράδειγμα, επειδή η θετική έκφραση του βαθύτερου ψυχισμού του θα αποτελούσε  μεγάλη ανταμοιβή γι’ αυτόν.

Αν πάλι γίνει επαγγελματίας χορευτής, θα μπορέσει να γίνει μέλος ενός μπαλέτου και θα εργασθεί πολύ καλά στα πλαίσια της απαιτούμενης πειθαρχίας επειδή έχει την ικανότητα να ταυτίζεται με την εργασία του και να αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα ενός συνόλου.

Ευνοϊκή περίοδος για επαγγελματικά:

22/05/2019 – 03/07/2019  15/09/2019 – 19/11/2019

Ευνοϊκή περίοδος για οικονομικά:

02/07/2019 – 18/08/2019  21/12/2019 – 13/01/2020

ερωτική συναστρία

Ο Μήνας των Ιχθύων | Αισθηματικά

Ο Ιχθύς πρέπει να είναι προσεκτικός στις αισθηματικές του σχέσεις. Μπορεί εύκολα να ενθουσιαστεί και να ανακαλύψει όταν θα είναι πολύ αργά ότι οι θαυμαστές αρετές που έβλεπε στο αγαπημένο πρόσωπο δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Ως εραστής είναι υπέροχος, με κάποια κλίση μάλιστα στον ρομαντισμό.

Ευνοϊκή περίοδος για αισθηματικά:

19/08/2019 – 14/09/2019  04/10/2019 – 09/12/2019

ρωτα το ταρωτω