Ο Κρόνος στα Ζώδια | Μέρος Γ

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία του Κρόνου

Ο Κρόνος στα Ζώδια. Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Κρόνος βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στον Αιγόκερω, έξαρσης στο  Ζυγό, αδυναμίας στον Καρκίνο και πτώσης στον Κριό.

Ειδικότερα, η παρουσία του Κρόνου στα ζώδια καθορίζει τον τρόπο που στεκόμαστε απέναντι στις υποχρεώσεις και τα πρέπει, καθώς και το πώς αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες στη ζωή.

Ρώτα το Ταρωτώ

Η παρουσία του Κρόνου στα ζώδια: Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος και Ιχθύες
Ο Κρόνος στα Ζώδια | Ο Κρόνος στον Τοξότη

Θετική επίδραση: Όταν ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με κυβερνήτη τον Δία περιορίζει την επιπολαιότητα σας. Έχετε τάξη στη ζωή σας και με όπλα σας την οργάνωση και την πρακτική σκέψη μπορείτε να πετύχετε υψηλούς στόχους. Ένας από αυτούς είναι και οι ανώτερες σπουδές. Γενικά, είστε δημοφιλή άτομα.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική όψη ο Δίας θα θέσει στόχους χωρίς νόημα ή λογική και ο Κρόνος θα συμβάλλει για να γίνουν πράξη. Επίσης, στις σχέσεις σας δεν θα λέγαμε ότι σας χαρακτηρίζουν η ευγένεια και η λεπτότητα. Προσπαθείτε να δώσετε συμβουλές χωρίς κάποιο νόημα ή σοβαρό λόγο.

ταρωτώ μαντικές τέχνες

Ο Κρόνος στα Ζώδια | Ο Κρόνος στον Αιγόκερω (σε κυριαρχία)

Θετική επίδραση: Ο Κρόνος κυβερνά τον Αιγόκερω επομένως από αυτή τη θέση βρίσκεται μέσα στο σπίτι του. Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου βρίσκονται σε πλήρη έκφραση και ένταση. Η οργάνωση, η συνέπεια, η πειθαρχία και η ωριμότητα είναι βασικά εφόδιά σας. Σας αρέσει να μαθαίνετε και ωριμάζετε ακόμη και μέσα από τα παθήματά σας. Είστε φειδωλοί στις σπατάλες και προσπαθείτε να εξασφαλίσετε το μέλλον σας μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική όψη η συνέπεια και η πειθαρχία δίνουν τη θέση τους στο δεσποτισμό και την τάση για εξουσία. Οι συμπεριφορές αυτές επιδρούν αρνητικά στις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Η υπερβολή προσπάθειά σας για οικονομική εξασφάλιση ταυτίζεται με τον υλισμό και την κοινωνική απαξίωση.

Ο Κρόνος στα Ζώδια | Ο Κρόνος στον Υδροχόο

Θετική επίδραση: Όταν ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με κυβερνήτη τον Ουρανό η επαναστατικότητα σας έχει ρεαλισμό και νόημα. Ο ανθρωπισμός και η πρωτοτυπία σας βρίσκονται σε καλό δρόμο με τη βοήθεια της οργάνωσης και της πρακτικής σκέψης (Κρόνος). Έτσι οι στόχοι του Ουρανού μπορούν να υλοποιηθούν μέσω του Κρόνου. Δεν σας ενδιαφέρει να προκαλέσετε με την εκκεντρικότητα σας. Θέλετε να εφαρμόσετε νεωτεριστικές ιδέες επάνω σε ρεαλιστικά θεμέλια.

Αρνητική επίδραση: Η ανεξαρτησία που σας χαρακτηρίζει σας κάνει να αντιδράτε σε υποδείξεις και παρατηρήσεις. Επίσης, η αρνητική παρουσία του Κρόνου μπορεί να σας κάνει ντροπαλούς και απόμακρους.

Ο Κρόνος στα Ζώδια | Ο Κρόνος στους Ιχθύες

Θετική επίδραση: Εδώ ο Κρόνος φιλοξενείται στο σπίτι του Ποσειδώνα, τον κυβερνήτη των Ιχθύων. Το αποτέλεσμα είναι ευεργετικό εφόσον από αυτή τη θέση δεν φέρεστε σαν αιθεροβάμονες με τροφή τις αυταπάτες σας. Ο πλανήτης της πειθαρχίας αξιοποιεί τη φαντασία και το ένστικτό σας με το σωστό τρόπο. Επίσης, σας αρέσει να προσφέρετε στο σύνολο.

Αρνητική επίδραση: Το έντονο ενδιαφέρον σας και η ευσπλαχνία σας για τους άλλους μπορεί να οδηγήσει σε αμέλεια του ίδιου σας του εαυτού. Αν κάτι δεν σας πετύχει απογοητεύεστε και πέφτετε σε μελαγχολία ή και απόγνωση. Επίσης, οι δυσκολίες σάς κάνουν να μεμψιμοιρείτε στους γύρω σας.

Δείτε και αυτό:

Η παρουσία του Κρόνου στα ζώδια: Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι και Καρκίνος

Η παρουσία του Κρόνου στα ζώδια: Λέων, Παρθένος, Ζυγός και Σκορπιός

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles