Ο Κρόνος στα Ζώδια | Μέρος Α

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία του Κρόνου

Ο Κρόνος στα Ζώδια. Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Κρόνος βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στον Αιγόκερω, έξαρσης στο  Ζυγό, αδυναμίας στον Καρκίνο και πτώσης στον Κριό.

Ειδικότερα, η παρουσία του Κρόνου στα ζώδια καθορίζει τον τρόπο που στεκόμαστε απέναντι στις υποχρεώσεις και τα πρέπει, καθώς και το πώς αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες στη ζωή.

Η παρουσία του Κρόνου στα ζώδια: Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι και Καρκίνος

Ρώτα το Ταρωτώ

Ο Κρόνος στα Ζώδια | Ο Κρόνος στον Κριό (σε πτώση)

Θετική επίδραση: Όταν ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού φιλοξενείται από τον κυβερνήτη Άρη. Τα «πρέπει» του Κρόνου σε συνδυασμό με την ορμητικότητα του Κριού σας εξοπλίζουν με υπομονή και επιμονή στα σχέδιά σας. Μιλάμε βεβαία για μία σχέση σε κατάσταση πτώσης. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν πολλά πάνω κάτω μέχρι να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι στόχοι σας.

Αρνητική επίδραση: Ο Κρόνος βάζει περιορισμούς στο δυναμισμό και στην τάση σας για ανάληψη πρωτοβουλιών. Γίνεστε αρκετά επιφυλακτικοί και χωρίς αυτοπεποίθηση. Εκεί που νιώθετε ότι θέλετε να δράσετε δυναμικά κάτι σας κρατάει. Τελικά, μπορεί να αναλάβατε μία πρωτοβουλία αλλά να αποδειχθεί ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Ο Κρόνος στα Ζώδια | Ο Κρόνος στον Ταύρο

Θετική επίδραση: Όταν ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου φιλοξενείται από την Αφροδίτη, τον κυβερνήτη του Ταύρου. Σε αυτή τη θέση προσπαθείτε να εξασφαλίσετε οικονομική ευμάρεια. Συγκεντρώνετε σιγά σιγά αυτά που θέλετε να αποκτήσετε στη ζωή σας. Επίσης, αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες με ψυχραιμία, σταθερότητα και πρακτική σκέψη.

Αρνητική επίδραση: Η παρουσία του Κρόνου μειώνει το ενδιαφέρον σας για κοινωνικές σχέσεις. Προτιμάτε τη μοναχικότητα και την ατομική δράση. Είστε ισχυρογνώμονες και θέλετε να επιβάλλετε τη γνώμη σας στους άλλους. Ταυτόχρονα, χάνετε το ενδιαφέρον σας για τις τέχνες και την ομορφιά. Η ταύτισή σας με την ύλη μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα.

Ο Κρόνος στα Ζώδια | Ο Κρόνος στους Διδύμους

Θετική επίδραση: Η παρουσία του Κρόνου στους Διδύμους τον βρίσκει μέσα στο σπίτι του Ερμή. Αυτή η θέση κατευθύνει τη σκέψη σας μέσα από ωριμότητα και σωστή ομιλία. Είστε εργατικοί, μεθοδικοί και αξιόπιστοι. Αυτό σας κάνει πολυπόθητους στον επαγγελματικό χώρο. Σας ταιριάζει το επάγγελμα του δασκάλου.

Αρνητική επίδραση: Ο Κρόνος σε αρνητική θέση θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα στην ομιλία και στην κοφτερή σκέψη των Διδύμων. Επίσης, θα μειώσει το ενδιαφέρον τους για διεύρυνση των πνευματικών τους οριζόντων ή ακόμη και της περιέργειας που τους χαρακτηρίζει.

Ο Κρόνος στα Ζώδια | Ο Κρόνος στον Καρκίνο (σε αδυναμία)

Θετική επίδραση: Όταν ο Κρόνος βρίσκεται στον Καρκίνο βρίσκεται ταυτόχρονα στον κυβερνήτη του τη Σελήνη. Η θέση αυτή σας γεμίζει ωριμότητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Νιώθετε έντονα την ανάγκη για ασφάλεια και προστασία. Με όπλα σας τον έξυπνο και πρακτικό νου, σε συνδυασμό με την υψηλή διαισθητικότητα σας, μπορείτε να πετύχετε πολλά.

Αρνητική επίδραση: Ο Κρόνος από αρνητική θέση θα σας γεμίσει με ανασφάλεια και αρκετό άγχος. Γίνεστε υπερευαίσθητοι και χάνετε ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθησή σας. Επίσης, μπορεί να νιώσετε κάπως παραγκωνισμένοι από τους γύρω σας, ενώ έχετε ανάγκη από ακόμη μεγαλύτερη φροντίδα και προστασία.

Δείτε και αυτό: 

Η παρουσία του Κρόνου στα ζώδια: Λέων, Παρθένος, Ζυγός και Σκορπιός

Η παρουσία του Κρόνου στα ζώδια: Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος και Ιχθύες

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles