Ο Κρόνος στα Ζώδια | Μέρος Β

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία του Κρόνου

Ο Κρόνος στα Ζώδια. Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Κρόνος βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στον Αιγόκερω, έξαρσης στο  Ζυγό, αδυναμίας στον Καρκίνο και πτώσης στον Κριό.

Ειδικότερα, η παρουσία του Κρόνου στα ζώδια καθορίζει τον τρόπο που στεκόμαστε απέναντι στις υποχρεώσεις και τα πρέπει, καθώς και το πώς αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες στη ζωή.

Ρώτα το Ταρωτώ

Η παρουσία του Κρόνου στα ζώδια: Λέων, Παρθένος, Ζυγός και Σκορπιός
Ο Κρόνος στα Ζώδια | Ο Κρόνος στο Λέοντα

Θετική επίδραση: Όταν ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα βρίσκεται στο σπίτι του  μεγαλοπρεπή Ήλιου. Είστε οργανωτικοί και τελειομανείς σε ό,τι κάνετε. Δεν σας αρέσει καθόλου η μετριότητα και θέλετε να κρατάτε εσείς τα ηνία προκειμένου να πετύχετε το άρτιο αποτέλεσμα. Η μεγάλη θέληση και ο ψυχισμός σας θα σας οδηγήσουν στην κατάκτηση των στόχων σας.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική όψη ο συνδυασμός αυτός έχει κακά αποτελέσματα. Η αυστηρότητα του Κρόνου και η εγωκεντρικότητα του Λέοντα σας φέρνει σε αντιπαράθεση με τους γύρω σας. Οι συνεργασίες δεν ευδοκιμούν καθώς γίνεστε πολύ απαιτητικοί με τους άλλους. Επίσης, όταν κάτι δεν πάει κάτι καλά έχετε την τάση να ρίχνετε το φταίξιμο στους συνεργάτες σας. Οι συμπεριφορές αυτές μπορεί να σας απομονώσουν τελείως από το κοινωνικό σύνολο και να κλειστείτε στο εαυτό σας.

Ο Κρόνος στα Ζώδια | Ο Κρόνος στην Παρθένο

Θετική επίδραση: Όταν ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με κυβερνήτη τον Ερμή οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Είστε εργατικοί και υπηρετείτε το καθήκον με συνέπεια και σωστές αρχές. Προσπαθείτε μάλιστα να είστε τέλειοι σε αυτό που κάνετε. Ο Κρόνος σας χαρίζει σοφία και η Παρθένος την αίσθηση της προσφοράς. Σας ταιριάζουν οι τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Αρνητική επίδραση: Από αυτή τη θέση γίνεστε επικριτικοί προς τους άλλους γεγονός που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Από την άλλη, η έντονη προσήλωση σας στο καθήκον μπορεί να επιτρέψει στους άλλους να σας εκμεταλλευτούν. Επίσης, αυτή η θέση δεν ευνοεί καθόλου τη διορατικότητα και τη φαντασία σας.

Ο Κρόνος στα Ζώδια | Ο Κρόνος στο Ζυγό (σε έξαρση)

Θετική επίδραση: Με τον Κρόνο στο Ζυγό, παύετε να είστε αναποφάσιστοι, ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει το ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη. Ο Κρόνος σας προικίζει με θέληση και αποφασιστικότητα. Με αντικειμενική σκέψη είστε σε θέση να ξεχωρίσετε τις «παγίδες» και τα λάθη στις όποιες αποφάσεις σας ακολουθώντας παράλληλα το ένστικτο σας. Είστε εγκρατείς και υποχωρητικοί όπου χρειάζεται. Έχετε πάντα δίπλα σας αγαπημένα πρόσωπα στις δύσκολες καταστάσεις.

Αρνητική επίδραση: Γίνεστε παράλογοι με τους γύρω σας. Αυτή η αυστηρότητα του Κρόνου γίνεται εμπόδιο στις σχέσεις σας και σας οδηγεί σε προβλήματα. Ακόμη και με τους πιο οικείους ανθρώπους, όπως το σύντροφό σας. Το ίδιο ισχύει όμως και με τον ίδιο σας τον εαυτό, καθώς μπορεί να σας φέρει μελαγχολική διάθεση.

Ο Κρόνος στα Ζώδια | Ο Κρόνος στο Σκορπιό

Θετική επίδραση: Όταν ο Κρόνος βρίσκεται στο Σκορπιό βρίσκεται στο σπίτι του Πλούτωνα, αξιοποιώντας θετικά την ορμή που χαρακτηρίζει αυτό το ζώδιο. Από αυτή τη θέση σας διακρίνει η εγκράτεια, η λογική, η υπομονή και η επιμονή σε αυτό που κάνετε. Επίσης, έχετε οξυμένο το επιχειρηματικό σας ένστικτο. Όταν ωστόσο πρόκειται να λύσετε προβλήματα ή να αντιμετωπίσετε δυσκολίες θέλετε να δράσετε μυστικά.

Αρνητική επίδραση: Ο Κρόνος στην αρνητική του όψη στο ζώδιο του Σκορπιού καταπιέζει το συναισθηματικό του κόσμο. Κάποια στιγμή όμως τα καταπιεσμένα συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια με έναν εκρηκτικό τρόπο. Επίσης, γίνεστε σαρκαστικοί με τους άλλους, ενώ σας χαρακτηρίζει μελαγχολία και απαισιοδοξία. Έτσι μπορεί να προκύψουν πολλά προβλήματα συναισθηματικής κυρίως φύσης.

Δείτε και αυτό: 

Η παρουσία του Κρόνου στα ζώδια: Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι και Καρκίνος

Η παρουσία του Κρόνου στα ζώδια: Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος και Ιχθύες

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles