Ο κλήρος της τύχης στα 12 ζώδια

Ο κλήρος της τύχης στα ζώδια αποκαλύπτει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μας, καθώς και τη στάση ζωής που έχει ο καθένας μας. Τον τρόπο δηλαδή με τον οποίο προσπαθούμε να καθορίσουμε την τύχη μας.

Δείτε και αυτό: Η Ελληνική Μυθολογία από την Αρχή του κόσμου!

Η παρουσία του κλήρου της τύχης στα ζώδια – O κλήρος της τύχης στον Κριό

Είστε δυναμικοί με αποφασιστικότητα και ισχυρό πνεύμα, στοιχεία που σας βοηθούν να αντεπεξέλθετε στον αγώνα που λέγεται ζωή. Οι στόχοι σας όμως δεν είναι συγκεκριμένοι ούτε βασίζονται σε κάποιο πλάνο. Ξεκινάτε κάτι καινούργιο χωρίς πριν να έχετε κάνει μία μακροπρόθεσμη πρόβλεψη.

Η παρουσία του κλήρου της τύχης στα ζώδια – O κλήρος της τύχης στον Ταύρο

Αντιμετωπίζετε τη ζωή με προίκα σας την υπομονή και την αντοχή που σας διακατέχει. Αναζητάτε και θέτετε μακροχρόνιους στόχους με οικονομικές κυρίως απολαβές. Δεν σας αρέσει να ασχολείστε με εφήμερα πράγματα ή σχέδια χωρίς νόημα.     

Η παρουσία του κλήρου της τύχης στα ζώδια – O κλήρος της τύχης στο Δίδυμο

Στοιχεία του χαρακτήρα σας που σας ευνοούν και σας βοηθούν να αντεπεξέλθετε στη ζωή είναι η επικοινωνία και η μόρφωση. Επίσης, έχετε ανεπτυγμένο ένστικτο και διαίσθηση, αρκεί να τα χρησιμοποιείτε σωστά και όχι για να βγάλετε βασικά συμπεράσματα.

Η παρουσία του κλήρου της τύχης στα ζώδια – O κλήρος της τύχης στον Καρκίνο

Η δημιουργία οικογένειας είναι ο μεγαλύτερος στόχος και σκοπός της ζωής σας. Θυσιάζεστε για τα μέλη της οικογένειάς σας, ενώ η ανατροφή των παιδιών αποτελεί για εσάς ιερό καθήκον.

Η παρουσία του κλήρου της τύχης στα ζώδια – O κλήρος της τύχης στο Λέοντα

Οδηγείστε στην εκπλήρωση των στόχων σας βασιζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις και μόνο. Νιώθετε πλήρεις για να ολοκληρώσετε τους στόχους και τα έργα σας μόνοι σας. Έχετε την τάση όμως να ελέγχετε τις ζωές των άλλων.

Η παρουσία του κλήρου της τύχης στα ζώδια – O κλήρος της τύχης στην Παρθένο

Σας ενδιαφέρει το σήμερα οπότε οι στόχοι σας περιστρέφονται γύρω από το παρόν ή και το άμεσο μέλλον. Με λίγα λόγια δε θέτετε μακρινούς στόχους. Η προσκόλληση σας στο παρελθόν δε σας επιτρέπει να βλέπετε τις προοπτικές που ανοίγονται στο μέλλον.

Η παρουσία του κλήρου της τύχης στα ζώδια – O κλήρος της τύχης στο Ζυγό

Η επίτευξη των στόχων σας γίνεται με τη συμβολή και τη συνεργασία των άλλων. Η συλλογική δράση σας ταιριάζει καλύτερα αρκεί να μην παραγκωνίζεται η ατομικότητα σας.

 Η παρουσία του κλήρου της τύχης στα ζώδια – O κλήρος της τύχης στο Σκορπιό

Η ανάγκη σας για αναζήτηση της αλήθειας επηρεάζει ανάλογα και τους στόχους σας, οι οποίοι έχουν βαθύ και αποκρυφιστικό περιεχόμενο. Για να τους πετύχετε μπορεί να χρησιμοποιήσετε πλάγιους ή ακόμη και υπόγειους τρόπους.

Η παρουσία του κλήρου της τύχης στα ζώδια – O κλήρος της τύχης στον Τοξότη

Με όπλα σας την αισιόδοξη στάση σας απέναντι τη ζωή και την καλή σας διάθεση ξεπερνάτε τις δυσκολίες που παρουσιάζονται. Η επιτυχία είναι σίγουρη εάν αξιοποιήσετε σωστά την περιέργεια και την οπορτουνιστική διάθεσή σας.

Η παρουσία του κλήρου της τύχης στα ζώδια – O κλήρος της τύχης στον Αιγόκερω

Είστε εργατικοί και μεθοδικοί με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος με αποτέλεσμα να επιτυγχάνετε εύκολα τους στόχους σας. Αν όμως ο προγραμματισμός ή το πλάνο σας δεν αποδειχθούν σωστά ή επαρκεί απογοητεύεστε εύκολα. 

Η παρουσία του κλήρου της τύχης στα ζώδια – O κλήρος της τύχης στον Υδροχόο

Αναζητάτε ένα καλύτερο μέλλον μέσα από το δρόμο της εξέλιξης και της προόδου και θέτετε μακροπρόθεσμους στόχους. Το θέμα είναι μην παρασυρθείτε από την εκκεντρικότητα σας.

Η παρουσία του κλήρου της τύχης στα ζώδια – O κλήρος της τύχης στους Ιχθύες

Όπλα σας στη ζωή είναι η διαίσθησή σας, η φαντασία σας και η ευσπλαχνία σας για τους συνανθρώπους σας. Ωστόσο, πολλοί στόχοι σας είναι εκτός πραγματικότητας με αποτέλεσμα να μη φτάνετε στην επίτευξή τους. Έχετε την ανάγκη ενός ατόμου να σας «επαναφέρει».

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles