ταρωτώ μαντικές τέχνες

Τι θέλουν οι γυναίκες; Η απάντηση στο αιώνιο ερώτημα αλλάζει διαρκώς. Μάθε ό,τι χρειάζεται για να γίνεις αυτός που πάντα ονειρευόταν.

Ο Ιδανικός Άνδρας. Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να μάθει κάποιος από ένα Τ-shirt. Όταν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού ζήτησαν από 48 γυναίκες να βαθμολογήσουν Τ-shirts που είχαν φορεθεί από άντρες στον ύπνο τους -ανάλογα με το ποιο τους ήταν πιο ευχάριστο ή θεωρούσαν πιο σέξι- βρέθηκαν μπροστά σε ένα πολύ ενδιαφέρον συμπέρασμα: Οι γυναίκες που βρίσκονταν στο πιο γόνιμο στάδιο του κύκλου τους προτίμησαν τα Τ-shirt που είχαν φορεθεί από τους πιο αρρενωπούς κι ελκυστικούς άντρες σε αντίθεση με τις γυναίκες που βρίσκονταν στη μη γόνιμη φάση του κύκλου τους, που δεν έδειξαν κάποια προτίμηση. Οι γόνιμες γυναίκες, δηλαδή, ξετρύπωσαν δια της όσφρησης τα κελεπούρια.

Ο Ιδανικός Άνδρας
Ο Ιδανικός Άνδρας.

Μόνο για Άνδρες: Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την κοπέλα σου. Η οποία κάνει υποσυνείδητους υπολογισμούς της καταλληλότητάς σου και οι προτιμήσεις της αλλάζουν καθώς μεταβάλλονται τα επίπεδα των ορμονών της. Άλλοτε αποζητά κάτι με μακροπρόθεσμες προοπτικές κι ενίοτε τον τέλειο επιβήτορα της μίας βραδιάς. Αυτό μεταφράζεται σαν μία εξελικτική τράμπα: Από τη μια, η αρρενωπότητα και η καλή εμφάνιση υπονοούν καλά γονίδια. Από την άλλη όμως η ευφυΐα και η οικειότητα συνιστούν έναν καλό μελλοντικό πατέρα για τα παιδιά της. «Ο τύπος άντρα που αναζητεί μια γυναίκα αλλάζει συνεχώς». Εξηγεί η Elizabeth Pillsworth, Ph.D., υπότροφος στο Κέντρο Μελετών Γυναικείας Συμπεριφοράς του UCLA. Ο δικός σου ρόλος λοιπόν είναι να παίζεις στα δάχτυλά σου όλες αυτές τις διαφορετικές περσόνες και να είσαι ο άντρας των ονείρων της ανά πάσα στιγμή.

 

Δείτε και αυτό: Ανδρικά Παπιγιόν για να ξεχωρίζεις!

Ο Ιδανικός Άνδρας  | Το κρυφό ταλέντο

Ο Ιδανικός Άνδρας
Ο Ιδανικός Άνδρας.

Στο χρηματιστήριο συντρόφων, το ισχυρότερο όπλο στο χαρτοφυλάκιό σου είναι η ευφυΐα. Σε έρευνα που έγινε το 2002 στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνας, οι ερευνητές έδωσαν στις γυναίκες 20 «συντροφοδολάρια» και τις παρότρυναν να τα «ξοδέψουν», ώστε να φτιάξουν τον ιδανικό άντρα από μία λίστα με 10 χαρακτηριστικά. Οι γυναίκες ξόδεψαν τα περισσότερα στην ευφυΐα. Για την ακρίβεια μάλιστα έδωσαν το διπλάσιο ποσό από αυτό που φύλαξαν για την εμφάνιση του υποψήφιου συντρόφου. Αλλη έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας έδειξε επίσης ότι οι πιο έξυπνοι άντρες προτιμούνται ακόμα και για one night stands. Μην αναρωτιέσαι γιατί η ευφυΐα τερματίζει πρώτη στις προτιμήσεις της. Ενας υψηλός δείκτης νοημοσύνης συνεπάγεται υψηλότερο κοινωνικό στάτους και περισσότερες προοπτικές για ένα καλό εισόδημα, λέει ο υπεύθυνος της μελέτης Mark Prokosch, Ph.D. Ακόμη να πειστείς; Αλλη μελέτη καταλήγει στο ότι οι πιο ευφυείς άντρες έχουν πιο δυνατό σπέρμα.

Δείξε της ότι είσαι ο κατάλληλος. Πήγαινε για αναρρίχηση ή ποδηλασία. Μίλα της για το τελευταίο βιβλίο που διάβασες. Διάλεξε κάτι στο οποίο είσαι καλός κι εκείνη όχι. Αν της δείξεις το πάθος σου για κάτι που αγαπάς, θα εντυπωσιαστεί λέει η κοινωνιολόγος Christine B. Whelan από το Πανεπιστήμιο της Αϊόβας, συγγραφέας του βιβλίου Why Smart Men Marry Smart Women. «Οι γυναίκες δεν θέλουν αστροφυσικούς» λέει η Whelan. «Θέλουν κάποιον που να έχει ενδιαφέροντα».

Σας ενδιαφέρει: Άντρες και Πληρωμένο Σεξ

Ο Ιδανικός Άνδρας  | Το απόλυτο αρσενικό

Ο Ιδανικός Άνδρας
Ο Ιδανικός Άνδρας.

Είσαι ο ευαίσθητος, ήπιος άντρας του 21ου αιώνα και όχι ο «άνθρωπος των σπηλαίων». Το θέμα όμως είναι ότι καμιά φορά εκείνη θέλει ακριβώς τον πιο πρωτόγονο τύπο άντρα. «Για μια σύντομη περιπετειούλα, οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες που δείχνουν να επιβάλλονται κοινωνικά κι έχουν αρρενωπά σώματα και συμμετρικά χαρακτηριστικά προσώπου» λέει ο Daniel Kruger, Ph.D., ψυχολόγος στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν. «Αυτά τα χαρακτηριστικά υποδεικνύουν υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης, που είναι ένδειξη για καλής ποιότητας γενετικό υλικό».

Δείξε της ότι είσαι ο κατάλληλος. Δώσε για λίγο ένα ρεπό στο ξυραφάκι σου. Σε έρευνα του 2008, οι γυναίκες αξιολόγησαν με καλύτερο βαθμό τους άντρες που ήταν ελαφρώς αξύριστοι. Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της περσόνας αυτής, πρόσεξε μην το παρακάνεις. Σε άλλη έρευνα του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού.

Οι ερευνητές συμπέραναν ότι στη διάρκεια των γόνιμων ημερών των γυναικών, οι οποίες ένιωθαν πιο σέξι και αποζητούσαν την αρρενωπότητα, οι σύντροφοί τους πιάνοντας αυτά τα σήματα γίνονταν πιο περιποιητικοί. Όμως όσο πιο πιεστικοί γίνονταν οι άντρες τόσο λιγότερο συχνά έπαιρναν οι γυναίκες την πρωτοβουλία για σεξ. Η φάση αυτή ξεκινά περίπου μία εβδομάδα μετά την πρώτη μέρα της περιόδου της και διαρκεί για επτά ή οκτώ μέρες. Θα παρατηρήσεις ότι ντύνεται πιο θηλυκά και είναι πιο ανοιχτή σε ερωτικά σινιάλα.

Διαβάστε και αυτό: Ο Τέλειος Άντρας για Γάμο

Ο Ιδανικός Άνδρας | Ο στυλοβάτης

Οι περισσότερες γυναίκες αντιλαμβάνονται ότι κάποια στιγμή θα πρέπει μάλλον να θυσιάσουν την καριέρα τους προκειμένου να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Έχοντας αυτό υπόψη, αξιολογούν τις δυνατότητές σου να τους παρέχεις τα απαραίτητα.

Δείξε της ότι είσαι ο κατάλληλος. Για να περάσεις τις εξετάσεις, ότι είσαι διατεθειμένος να μοιραστείς μαζί της τα πάντα, θα πρέπει να δείχνεις καθημερινά την ευγένεια και τη γενναιοδωρία σου με μικρές κινήσεις. Όταν έρθει ο λογαριασμός μετά το δείπνο, κατέστησε σαφές ότι το ζήτημα αυτό είναι «δικός σου λογαριασμός». Αλλά, προσοχή, δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων. Εκτιμά κι άλλες μικρές γενναιόδωρες κινήσεις από σένα. Για παράδειγμα, στην ουρά στο σούπερ μάρκετ, άσε να περάσει αυτός που είναι πίσω σου και κρατά μόνο δύο αντικείμενα. Η άνευ όρων ανιδιοτέλεια θα μπορούσε να ερμηνευτεί και σαν ένα εξελικτικό σημάδι νοημοσύνης και αυτοτέλειας, σύμφωνα με έρευνα του 2007 που δημοσιεύτηκε στο Journal of Research in Personality. Δείχνοντας αυτήν την αρετή σου, την καθησυχάζεις ότι μπορείς να της προσφέρεις και να μοιραστείς μαζί της όσα χρειάζεται.

Για Άνδρες και Γυναίκες: Τα οφέλη του σεξ

Ο Ιδανικός Άνδρας | O μέντορας του σεξ

Ο Ιδανικός Άνδρας
Ο Ιδανικός Άνδρας.

Σε έρευνα του Kenyon College για τον ιδανικό αριθμό σεξουαλικών συντρόφων, οι άντρες απάντησαν ότι πρέπει να είναι το λιγότερο δεκατρείς, ενώ οι γυναίκες αρκέστηκαν στους πέντε. Όταν μια γυναίκα ψάχνει έναν έμπειρο και ψαγμένο σεξουαλικά άντρα, αντιλαμβάνεται ότι το ταλέντο δεν το είχε από γεννησιμιού του, αλλά ότι το καλλιέργησε στην πράξη.

Δείξε της ότι είσαι ο κατάλληλος. Κάμψε τις αναστολές της, ώστε να επικεντρωθεί στην ευχαρίστηση. «Κάνοντάς τη να νιώσει άνετα, τη βοηθάς να επιβεβαιωθεί σεξουαλικά, ώστε να πάρει τα ηνία της ευχαρίστησης της και να έχει πιο έντονη την αίσθηση της περιπέτειας» λέει η Fullbright. Η κίνησή σου: αγκάλιασε την πριν από το σεξ, όχι μετά. Προλειαίνεις το έδαφος για ικανοποίηση. Υποδαυλίζοντας την τεστοστερόνη της. Αυτό τη βοηθάει να φτάσει σε οργασμό. Άγγιξε την απαλά σε σημεία που δεν συνηθίζεις. Όπως στον αυχένα. «Της δείχνεις ότι δεν έχεις βάλει τον αυτόματο πιλότο του σεξ κι αφήνεται να το απολαύσει» επισημαίνει.

Σχετικό Άρθρο: Απιστία στη Σχέση

Ο Ιδανικός Άνδρας | Ο εύστοχος χιουμορίστας

Ο Ιδανικός Άνδρας
Ο Ιδανικός Άνδρας.

Οι γυναίκες θέλουν από έναν άντρα να διατηρεί το χιούμορ του στις αμήχανες στιγμές. «Χιούμορ σημαίνει το να βλέπεις με εναλλακτική ματιά τα καθημερινά πράγματα».

Δείξε της ότι είσαι ο κατάλληλος. Στις γυναίκες αρέσουν οι αστείες ιστορίες και όχι οι εξυπνακίστικες ατάκες. «Ενώ οι άντρες πετάνε αστείες ατάκες για να ανταγωνιστούν μεταξύ τους και να εντυπωσιάσουν, οι γυναίκες διηγούνται αστείες ιστορίες». Μια ιστορία φέρνει τον ομιλητή με τον ακροατή πιο κοντά. Στη διάρκεια ενός τσακωμού., Ένα ζευγάρι χρησιμοποιεί συχνά το χιούμορ για να διώξει την ένταση και να αλλάξει θέμα. Η υγιής χρήση του χιούμορ οδηγεί σε πιο καλές σχέσεις. Όταν όμως το χιούμορ καταλήγει να γίνει παρωδία, μόνο αρνητικά μπορεί να λειτουργήσει. «Την επόμενη φορά που πάτε να καβγαδίσετε, πες της κάτι αστείο. Ώστε να ανατρέψεις το κλίμα και να την κάνεις να ρίξει την άμυνά της». «Έπειτα εστίασε στην επίλυση της ουσίας του προβλήματος».

Σχετικό Άρθρο: Τα 3 καλύτερα ζώδια στο σεξ

Σχολιάστε