Ο Ερμής στα Ζώδια | Μέρος Α

ταρωτώ μαντικές τέχνες

Ο Ερμής στα Ζώδια. Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Ερμής βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στους Διδύμους, έξαρσης στην Παρθένο, αδυναμίας στον Τοξότη και πτώσης στους Ιχθύες.

Ειδικότερα η παρουσία του πλανήτη Ερμή στα ζώδια καθορίζει τον τρόπο που επικοινωνούμε, σκεφτόμαστε και εκφράζουμε τις απόψεις μας.

.

Η παρουσία του Ερμή στα ζώδια: Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι και Καρκίνος

Ο Ερμής στα Ζώδια | Ο Ερμής στον Κριό

Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Θετική επίδραση: Όταν ο Ερμής βρίσκεται στον Κριό που έχει για κυβερνήτη του τον Άρη μπορείτε να εκφράζεστε ελεύθερα και να λέτε τη γνώμη σας με θάρρος. Επίσης, έχετε έξυπνες και πρωτοποριακές ιδέες και δε διστάζετε να τις εφαρμόσετε χωρίς καμία καθυστέρηση. Είστε πάντα ετοιμόλογος και λέτε τα πράγματα ως έχουν και μάλιστα χωρίς ίχνος διακριτικότητας αν οι συνθήκες το απαιτούν. Επίσης, δεν το έχετε σε τίποτα να βάλετε στη θέση του οποιονδήποτε τολμήσει να σας προσβάλει ή να σας επιτεθεί.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική του πλευρά ο Ερμής σας κάνει να διακόπτετε τον συνομιλητή σας και σε πολλές περιπτώσεις να εκφράζεστε χωρίς καθόλου λεπτότητα. Το γεγονός αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κάνει τους άλλους να αγανακτούν μαζί σας. Όταν μάλιστα με όπλο σας την επικοινωνία (Ερμής) επιτίθεστε (Κριός) εκφραστικά στους άλλους είτε με βρισιές είτε με χειρονομίες η κατάσταση ξεφεύγει. Ακόμη όμως και όταν καταφέρετε να συγκρατήσετε την αθυροστομία σας θα γίνετε σαρκαστικός προς τους άλλους.

Ο Ερμής στα Ζώδια | Ο Ερμής στον Ταύρο

Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Θετική επίδραση: Με την παρουσία του Ερμή στον Ταύρο με κυβερνήτη την Αφροδίτη καλλιεργείτε ένα σταθερό τρόπο σκέψης και επικοινωνίας με τους άλλους. Εμπλουτίζετε το λόγο σας με ωραίες εκφράσεις και εμμένετε στις απόψεις σας αδιαφορώντας πολλές φορές για την άποψη των άλλων. Δεν αλλάζετε εύκολα γνώμη παρά μόνο όταν υπάρχουν ακλόνητα επιχειρήματα από την απέναντι πλευρά.

Αρνητική επίδραση: Όσο εμμένετε στις απόψεις σας βάζετε παρωπίδες με αποτέλεσμα να μη ανοίγετε καθόλου το γνωστικό σας επίπεδο (Ερμής). Σας χαρακτηρίζει η στασιμότητα (Ταύρος) και συνηθίζετε να επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια. Απορρίπτεται οτιδήποτε νεωτεριστικό και καινούργιο με τη δικαιολογία ότι είναι κάτι ριψοκίνδυνο ή απερίσκεπτο.

Ο Ερμής στα Ζώδια | Ο Ερμής στους Διδύμους (σε κυριαρχία)

Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Θετική επίδραση: Όταν ο Ερμής βρίσκεται στους Διδύμους είναι σαν να βρίσκεται στο σπίτι του εφόσον είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου. Έτσι σας προσφέρει απλόχερα τα δώρα της επικοινωνίας, της ευστροφίας και της πνευματικής οξυδέρκειας. Η γνώση νέων πραγμάτων  και η απόκτηση νέων εμπειριών είναι προτεραιότητά σας. Έχετε ιδιαίτερη κλίση στη μάθηση και στις ξένες γλώσσες.

Αρνητική επίδραση: Αντιθέτως στην αρνητική του όψη τα δώρα του λειτουργούν αρνητικά επάνω σας. Αξιοποιείτε τα πνευματικά σας προσόντα φλυαρώντας άσκοπα ή κουτσομπολεύοντας. Όταν δεν έχετε ώριμη σκέψη καταντάτε ξερόλες σε θέματα που δεν κατέχετε καν.

Ο Ερμής στα Ζώδια | Ο Ερμής στον Καρκίνο

Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Θετική επίδραση: Όταν ο Ερμής μπαίνει στο σπίτι της Σελήνης (κυβερνήτης του Καρκίνου) τότε η σκέψη δρα κάτω από άκρατο συναισθηματισμό. Η διαίσθησή σας οξύνεται και μπορείτε μέσω της σκέψης σας να «διαβάζετε» τι κρύβουν τα λόγια των άλλων. Αποκτάτε επίσης δυνατή φαντασία και μνήμη.

Αρνητική επίδραση: Ο έντονος συναισθηματισμός πολλές φορές δεν σας αφήνει να σκεφτείτε καθαρά και να διακρίνετε την αλήθεια. Η πνευματική σας εξέλιξη αναχαιτίζεται από την υιοθέτηση παρωχημένων αξιών (Σελήνη) και την εμμονή σας με το παρελθόν. Η σκέψη σας καταντά ορισμένες φορές παιδιάστικη όταν θέλετε να προστατευτείτε από δυσάρεστες καταστάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τοξικές Σχέσεις: Γύρνα Τώρα την Πλάτη

Τηλεφωνικές Προβλέψεις Χαρτομαντείας

Αναπάντητα Ερωτήματα; Χαρτομαντεία στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Χαρτομαντεία Για Ερωτευμένους

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles