ταρωτώ μαντικές τέχνες

Ο Ερμής στα Ζώδια. Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Ερμής βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στους Διδύμους, έξαρσης στην Παρθένο, αδυναμίας στον Τοξότη και πτώσης στους Ιχθύες.

Ειδικότερα η παρουσία του πλανήτη Ερμή στα ζώδια καθορίζει τον τρόπο που επικοινωνούμε, σκεφτόμαστε και εκφράζουμε τις απόψεις μας.

Η παρουσία του Ερμή στα ζώδια: Τοξότη, Αιγόκερω, Υδροχόο, Ιχθύς

Ο Ερμής στα ζώδια | Ο Ερμής στον Τοξότη (σε αδυναμία)

Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Θετική επίδραση: Η παρουσία του Ερμή στον Τοξότη με κυβερνήτη το Δία σάς προκαλεί το  ενδιαφέρον για τις ξένες γλώσσες και τη φιλοσοφία. Σας αρέσουν τα ταξίδια και γενικά θέλετε να ρουφάτε όσο περισσότερη γνώση μπορείτε. Είστε ανήσυχοι, ζωηροί και πρωτότυποι στις ιδέες. Ο τρόπος που εκφράζεστε (Ερμής) συνδυάζεται ιδανικά με την προσαρμοστικότητά σας (Τοξότης) με αποτέλεσμα να ξέρετε πάντα τα όρια σας στην επικοινωνία.

Αρνητική επίδραση: Εφόσον ο Δίας επεκτείνεται επεκτείνεται ταυτόχρονα και η έκφρασή σας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μιλάτε πολύ χωρίς λόγο και πολλές φορές χωρίς να γνωρίζετε το αντικείμενο. Η υπερβολή που χαρακτηρίζει τον κυβερνήτη του Τοξότη μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπόλαιο τρόπο σκέψης και να σας κάνει να υποπέσετε σε απερισκεψίες και λάθη.

Ο Ερμής στα ζώδια | Ο Ερμής στον Αιγόκερω

Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Θετική επίδραση: Η παρουσία του Ερμή στον Αιγόκερω με κυβερνήτη τον Κρόνο περιορίζει την επικοινωνία και το λόγο σας, δηλαδή τα όπλα του Ερμή. Είστε λιγομίλητοι, μετρημένοι και αρκετά σκεπτικοί. Είστε συγκροτημένα άτομα με σφαιρική άποψη και πράττετε με μεθοδικότητα. Στα μαθητικά χρόνια σημειώνετε πρόοδο και επιτυχίες και στη συνέχεια της ζωής σας καταφέρνετε να επιτυγχάνετε τους στόχους σας.

Αρνητική επίδραση: Εξαιτίας του Κρόνου δημιουργείται ένας περιορισμός στην ευστροφία, την έκφραση και την επικοινωνία σας. Πολλές φορές μπορείτε να γίνετε σκληροί και απότομοι στα λόγια. Μένετε σταθεροί στις παλιές αξίες και πιστοί στην παράδοση με αποτέλεσμα να απαρνιέστε και να βλέπετε με καχυποψία τον εκσυγχρονισμό και την πρόοδο.

Ο Ερμής στα ζώδια | Ο Ερμής στον Υδροχόο

Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Θετική επίδραση: Η παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο με κυβερνήτη τον Ουρανό σάς κάνει αρκετά επαναστατικούς. Είστε εύστροφοι, πρωτοποριακοί και ικανοί να διαφεύγετε από δύσκολες καταστάσεις με πολυμήχανους τρόπους. Σας αρέσει να προκαλείτε τους άλλους σοκάροντας τους με τις εκκεντρικές απόψεις σας. Σας ελκύει η τεχνολογία και τα επαγγέλματα γύρω από αυτήν και εκμεταλλεύεστε την έφεση που έχετε για να προσφέρετε στην κοινωνία.

Αρνητική επίδραση: Η εκκεντρικότητα και η επαναστατικότητά σας στην αρνητική όψη δεν φέρνουν και κανένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Η ένταση που προκαλεί ο Ουρανός μπορεί να επηρεάσει την καθαρή σας σκέψη. Επίσης, υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσετε την ευστροφία σας για πονηρούς σκοπούς. Κι ακόμη, ελλοχεύει κίνδυνος, ανάλογα με τη θέση του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, να παρασυρθείτε σε μεγαλομανίες και αλαζονικές τάσεις.

Ο Ερμής στα ζώδια | Ο Ερμής στους Ιχθύες (σε πτώση)

Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Θετική επίδραση: Η παρουσία του Ερμή στους Ιχθύς με κυβερνήτη τον Ποσειδώνα, δηλαδή τον πλανήτη της φαντασίας, του οραματισμού και της ουτοπίας, σας επηρεάζει ανάλογα. Η σκέψη σας είναι γεμάτη φαντασία και οραματισμό, ενώ είστε πολλοί ευαίσθητοι απέναντι στα προβλήματα των άλλων. Είστε ιδεολόγοι και αγαπάτε πολύ τις τέχνες. Η παρουσία του Ερμή στους Ιχθύες ευνοεί τους καλλιτέχνες λόγω της μεγάλης έμπνευσης που προκαλεί. Θέλει όμως και προσοχή γιατί σε αυτή τη θέση ο Ερμής είναι σε πτώση!

Αρνητική επίδραση: Η τάση σας στο υπερφυσικό και υπερβατικό και οι ιδεολογικές σας απόψεις σάς κάνουν να αφήνετε πίσω τις υποχρεώσεις σας. Ζείτε στα όνειρα και στη φαντασία σας με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάνεται η λογική από τη σκέψη σας. Και ο ειρμός σας γίνεται πολλές φορές ακαταλαβίστικος. Στην αρνητική του όψη ο Ερμής μπορεί να σας κάνει να διαφύγετε μέσω των ουσιών και του αλκοόλ.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τοξικές Σχέσεις: Γύρνα Τώρα την Πλάτη

Τηλεφωνικές Προβλέψεις Χαρτομαντείας

Αναπάντητα Ερωτήματα; Χαρτομαντεία στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Χαρτομαντεία Για Ερωτευμένους

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles