Ο Ερμής σε Σύνοδο

Ο Ερμής σε Σύνοδο. Δύο πλανήτες βρίσκονται σε σύνοδο όταν βρίσκονται στην ίδια ακριβώς θέση (γωνία 0°). Σε αυτήν την όψη οι ιδιότητες των δύο πλανητών αλληλεπικαλύπτονται με αποτέλεσμα η επίδραση να είναι θετική ή αρνητική, ανάλογα με την όψη που σχηματίζουν με κάποιον άλλον πλανήτη. Αν είναι θετική τότε η σύνοδος δρα ευεργετικά, εάν είναι αρνητική, π.χ. τετράγωνο η σύνοδος επηρεάζει αρνητικά.

Ο Ερμής σε σύνοδο           

Ο Ερμής σε σύνοδο επηρεάζεται από τον άλλο πλανήτη. Οι σύνοδοι αυτοί αφορούν στην επικοινωνία και στον πνευματικό και διανοητικό τομέα.

Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη

Η σύνοδος αυτή σάς προσδίδει αρμονία και χάρη στο λόγο και στην κίνηση του σώματός σας, αντίστοιχα. Αγαπάτε να μιλάτε για τέχνη. Γενικά, η επικοινωνία σας χαρακτηρίζεται από μία ηρεμία και έναν γλυκό τρόπο έκφρασης. Είστε καλοσυνάτοι και γοητευτικοί και προσελκύετε τους άλλους γύρω σας. Σας ελκύει ο νεανικός τρόπος ζωής, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, καθώς επίσης και οι απολαύσεις.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη

Ο Ερμής στη σύνοδο αυτή επηρεάζεται από τον Άρη. Εδώ η έκφραση της επικοινωνίας γίνεται με επιθετικότητα. Εκφράζετε τις απόψεις σας προς τους άλλους με περίσσιο πάθος και μεγάλη ένταση. Πρέπει να εισακουστείτε και να εδραιώσετε την άποψή σας πάση θυσία. Αυτό ωστόσο έχει σαν αποτέλεσμα να φτάνετε στα όρια του φανατισμού και του δογματισμού με μοιραία εξέλιξη το διαπληκτισμό με τους συνομιλητές σας.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία σας προσδίδει υψηλή διανόηση που μπορείτε να αξιοποιήσετε στις σπουδές σας. Έχετε επίσης υψηλές αρχές που σε καμία περίπτωση δεν καταπατάτε και σας χαρακτηρίζει η ευγένεια. Επιτελείτε κοινωνικό έργο βοηθώντας τους συνανθρώπους σας. Είστε καλοί στη συγγραφή και μπορεί να ευνοηθείτε επαγγελματικά και οικονομικά από αυτό σας το ταλέντο.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο

Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο προσδίδει στο άτομο λογική και φρόνηση. Ταιριάζει γάντι σε απόφοιτους του Πολυτεχνείου. Προχωράτε με αργά και σταθερά βήματα στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Το γεγονός ότι μελετάτε πολύ και σε βάθος το επόμενο βήμα σας μπορεί να σας οδηγήσει αργά στην καταξίωση και στην αναγνώριση. Λέτε την αλήθεια -όποια κι αν είναι αυτή- χωρίς φόβο. Αν η σύνοδος επηρεάζεται από μία τρίτη αρνητική όψη φανερώνει προβλήματα στην παιδική ηλικία.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό

Η σύνοδος αυτή σας προικίζει με ταχύτατη σκέψη και υψηλή αντίληψη. Σας διακρίνει η πρωτοτυπία και η διαφορετικότητα στις ιδέες σας και στις προτάσεις σας. Είστε ανήσυχα μυαλά και σας αρέσει να πηγαίνετε πιο πέρα από τα παραδοσιακά μέσα και τις ήδη εφαρμοσμένες λύσεις. Πολλές φορές παρασύρεστε τόσο από τον τρόπο σκέψης σας που δεν αποδέχεστε τις προτάσεις των άλλων. Σκέφτεστε υπερβολικά πολύ με αποτέλεσμα να δημιουργείται υπερδιέγερση στο νευρικό σύστημα.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα

Η σύνοδος αυτή χαρίζει στο λόγο σας αρμονία και χάρη. Αγαπάτε την τέχνη και την ομορφιά γύρω από αυτή. Η μουσική και η ποίηση είναι τέχνες με τις οποίες θα μπορούσατε να καταπιαστείτε. Από την άλλη, η υπερβολική φαντασία σας μπορεί να σας κάνει να «ξεφύγετε» μέσα από ουτοπικές καταστάσεις. Τρέφεστε από αυταπάτες και έχετε τάσεις φυγής. Η διέξοδος προς το αλκοόλ και τις ουσίες είναι πιθανή.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα

Η σύνοδος αυτή σάς προσφέρει διαισθητικότητα υψηλού επιπέδου. Είναι εύκολο για εσάς να δείτε την αληθινή υπόσταση πραγμάτων και καταστάσεων. Η δυνατή μνήμη και ο προικισμένος λόγος είναι επίσης δύο στοιχεία που σας χαρακτηρίζουν. Η αποκάλυψη καλά κρυμμένων συναισθημάτων μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς στη συγγραφή. Η αρνητική πλευρά της συνόδου Ερμή με Πλούτωνα σας δημιουργεί δυσκολία στην έκφραση και πρόσθετο άγχος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να θάβετε τα συναισθήματά σας γεγονός που σας δημιουργεί προβλήματα. Αν δε αποφασίσετε να τα βγάλετε προς τα έξω αυτό θα γίνει με εκρηκτικό και απρόβλεπτο τρόπο.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles