Ο Δίας στα Ζώδια | Μέρος Β

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία του Δία

Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Δίας βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στον Τοξότη, έξαρσης στον Καρκίνο, αδυναμίας στους Διδύμους και πτώσης στον Αιγόκερω.

Ειδικότερα, η παρουσία του Δία στα ζώδια καθορίζει τον τρόπο εκμετάλλευσης των ευκαιριών που μας δίνονται και τον τρόπο που εκφράζουμε τις αξίες που μας διέπουν και τη γενικότερη φιλοσοφία μας γύρω από τη ζωή.

Η παρουσία του Δία στα ζώδια: Λέων, Παρθένος, Ζυγός και Σκορπιός

Ο Δίας στα Ζώδια | Ο Δίας στον Λέοντα
Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Θετική επίδραση: Όταν ο Δίας βρίσκεται στο Λέοντα βρίσκεται στο σπίτι του κυβερνήτη Ήλιου. Όσοι γεννηθήκατε με το Δία στο ζώδιό σας χαρακτηρίζεστε από αισιοδοξία, γενναιοδωρία και προσφορά στο σύνολο. Με όπλο σας τη θετική σκέψη φιλοδοξείτε να κατακτήσετε το χώρο του θεάματος. Ακολουθείτε πιστά τις ηθικές αξίες που λάβατε από την οικογενειακή εστία. Μπορείτε να αναλάβετε υψηλές θέσεις στον επαγγελματικό στίβο και να διαπρέψετε στον αθλητισμό.

Αρνητική επίδραση: Ο Δίας σας προσφέρει εύκολα την επιτυχία στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα αλλά το ζώδιό σας μπορεί να σας οδηγήσει σε διάθεση αυτοπροβολής. Επίσης, δε σας αρέσει ο έλεγχος και προτιμάτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

Ο Δίας στα Ζώδια | Ο Δίας στην Παρθένο
Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Θετική επίδραση: Όταν ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου βρίσκεται μέσα στο σπίτι του Ερμή. Σε αυτή τη θέση σας χαρακτηρίζει αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Μένετε προσηλωμένοι σε αυτό που κάνετε χωρίς να καμία διάθεση να προβάλλετε τον εαυτό σας. Είστε συνεπείς και δίνετε μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια. Αυτά τα χαρακτηριστικά σας χρήζουν ως τον ιδανικό υπάλληλο. Επίσης, μπορείτε να εργαστείτε στον κλάδο της ιατρικής όπου απαιτείται μεγάλη σχολαστικότητα.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική όψη του Δία η σχολαστικότητα αυτή μεγαλώνει. Αυτή η τάση σας να είναι όλα τέλεια και σε τάξη σας απομονώνει από το σύνολο. Γίνεστε επικριτικοί με όσους ξεφεύγουν από τα δικά σας πλαίσια και πρότυπα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι άλλοι να μη δέχονται την αδιάκριτη συμπεριφορά σας και να απομακρύνονται από εσάς.

Ο Δίας στα Ζώδια | Ο Δίας στο Ζυγό
Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Θετική επίδραση: Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Ζυγού με κυβερνήτη την Αφροδίτη εντείνει την ανάγκη σας για συντροφικότητα. Είστε πολύ κοινωνικοί, επιδιώκετε τη συλλογική δουλειά και εργάζεστε εξαιρετικά μέσα στο σύνολο. Αντιθέτως, δεν σας αρέσει η μοναξιά. Οπότε δεν θεωρείτε καθόλου άσχημη τη δέσμευση ή το γάμο. Σας ελκύουν οι τέχνες και αναζητάτε την ομορφιά και την αρμονία γύρω σας.

Αρνητική επίδραση: Επιδιώκετε την προβολή σας συνεχώς. Εν ολίγοις θέλετε να δείχνετε στους άλλους τι έχετε καταφέρει. Σας αρέσει να σας θαυμάζουν και γίνεστε επιλεκτικοί με τις παρέες σας και τα άτομα που συναναστρέφεστε. Στρέφεστε προς την πολυτέλεια και την επίδειξη.

Ο Δίας στα Ζώδια | Ο Δίας στο Σκορπιό
Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Θετική επίδραση: Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό με κυβερνήτη τον Πλούτωνα σας διοχετεύει ψυχική δύναμη να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες σας. Μπορείτε έτσι να τιθασεύσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας και να είστε αυστηροί με τον εαυτό σας. Αντίθετα στους άλλους δείχνετε κατανόηση και συμπόνια. Ψάχνετε εις βάθος τις καταστάσεις και φέρνετε στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά και στοιχεία. Αυτό το χαρακτηριστικό σάς κάνει ιδανικούς ψυχιάτρους, πράκτορες, μυθιστοριογράφους, κ.α.

Αρνητική επίδραση: Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης και σε αυτή τη φάση θα επεκτείνει τα αρνητικά στοιχεία του Σκορπιού. Θα γίνετε περισσότερο καχύποπτοι και μυστικοπαθείς. Επίσης, δεν ξεχνάτε ποτέ το κακό που σας έχουν κάνει και γίνεστε σκληροί όταν σας πληγώσουν.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τοξικές Σχέσεις: Γύρνα Τώρα την Πλάτη

Τηλεφωνικές Προβλέψεις Χαρτομαντείας

Αναπάντητα Ερωτήματα; Χαρτομαντεία στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Χαρτομαντεία Για Ερωτευμένους

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles