Πλανήτες και Μεταφυσική

Ο Δίας στα ζώδια. Τι προκαλεί οργανικά και πώς μας επηρεάζει! Στον παρακάτω πίνακα θα δείτε αναλυτικά….

Τον προηγούμενο μήνα εξετάσαμε τον Άρη (σύμφωνα με τον Άλαν Λιο) όταν προσβάλλεται τι μπορεί να προκαλέσει στην υγεία μας, τώρα θα συνεχίσουμε με τον Δία. Αναλυτικά λοιπόν ο Δίας στα ζώδια…….

Στο Ζώδιο του Κριού  

Πονοκέφαλοι, ίλιγγος, μεγάλη εισροή αίματος στο κεφάλι, υπεραιμία στον εγκέφαλο και κίνδυνος αποπληξίας, ειδικά αν ο Ήλιος προσβάλλει τον Δία.

Στο Ζώδιο του Ταύρου

Ουρικοί αρθρίτιδα και λοιμώδης καταρροή στο λαιμό. Το άτομο πάσχει εξαιτίας υπερβολικού φαγητού  ποτού και έκλυτης ζωής.

Στο Ζώδιο του Διδύμου

Παθήσεις του αίματος και μερικές φορές πλευρίτιδα.

Στο Ζώδιο του Καρκίνου

Υδρωπικία και όταν ο πλανήτης προσβάλλεται, διαβήτης.

Στο Ζώδιο του Λέοντα

Πλευρίτιδα, πυρετοί και κίνδυνος αποπληξίας αν ο πλανήτης προσβάλλεται ισχυρά.

Στο Ζώδιο του Παρθένου

Ηπατικές διαταραχές, ατονία και χαλάρωση εντέρων, μόλυνση του αίματος, ωχρή όψη. Όταν προσβάλλεται σε αυτό το ζώδιο, τα εντερικά προβλήματα είναι συχνά.

Στο Ζώδιο του Ζυγού

Φλογώσεις και προβλήματα στα νεφρά, λόγω κακού αίματος.

Στο Ζώδιο του Σκορπιού

Βλέννα στα ούρα, απώλεια του σπέρματος, ειδικά αν ο Άρης προσβάλει τον Δία. Αν ο Δίας προσβάλλεται στο Σκορπιό προκαλεί αφροδίσια νοσήματα.

Στο Ζώδιο του Τοξότη

Υπερβολική φλόγωση του αίματος, μέσω των σπορ και των έντονων ασκήσεων.

Στο Ζώδιο του Αιγόκερου

Αισθήματα κόπωσης, αδυναμία στις κνήμες, σουβλιές στα άκρα, υπεραιμία στο κάτω μέρος του σώματος, που προκαλείται από κακή κυκλοφορία του αίματος.

Στο Ζώδιο του Υδροχόου

Οσφυαλγία και πόνοι από υπεραφθονία αίματος στον οργανισμό.

Στο Ζώδιο των Ιχθύων 

Υδρωπικία, αναιμία.

Τον επόμενο μήνα θα δούμε έναν άλλο πλανήτη. Πως μας επηρεάζει. Το Blog του Ταρωτώ έχει βάλει στόχο να γίνει μια εγκυκλοπαίδεια γνώσεων τόσο για την Αστρολογία όσο και για άλλα θέματα μεταφυσικής. Μια νέα ματιά στην Αστρολογία…..

Πλανήτες και Μεταφυσική ΕΔΩ

Θες Αληθινές Προβλέψεις; Δες ΕΔΩ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles