Ο Δίας στα Ζώδια | Μέρος Α

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία του Δία

Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Δίας βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στον Τοξότη, έξαρσης στον Καρκίνο, αδυναμίας στους Διδύμους και πτώσης στον Αιγόκερω.

ταρωτώ μαντικές τέχνες

Ειδικότερα, η παρουσία του Δία στα ζώδια καθορίζει τον τρόπο εκμετάλλευσης των ευκαιριών που μας δίνονται και τον τρόπο που εκφράζουμε τις αξίες που μας διέπουν και τη γενικότερη φιλοσοφία μας γύρω από τη ζωή.

Η παρουσία του Δία στα ζώδια: Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι και Καρκίνος

Ο Δίας στα Ζώδια | Ο Δίας στον Κριό

Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Θετική επίδραση: Η θέση του Δία στον Κριό με κυβερνήτη τον Άρη γεννά άτομα που ξέρουν πάντα στη ζωή τους να μάχονται και να αρπάζουν τις ευκαιρίες. Μπορεί η ζωή να σας σκληραγωγεί από πολύ νεαρή ηλικία αλλά δεν παύετε να προσφέρετε και να είστε γενναιόδωροι. Διαθέτετε επιχειρηματικά προσόντα και έχετε τα φόντα να αναδειχθείτε στην πολιτική και στις επιστήμες.

Αρνητική επίδραση: Ο πολεμοχαρής Άρης στην αρνητική όψη του Δία στον Κριό μπορεί σας κάνει επιθετικούς και αρνητικούς προς τους άλλους. Ειδικά στην περίπτωση που δέχεστε υποδείξεις από τον περίγυρό σας. Η επιχειρηματική σας ικανότητα μπορεί να μην είναι αρκετή όταν επενδύετε βιαστικά και χωρίς μέτρο. Με αυτόν τον τρόπο μία σωστή θεωρητικά επαγγελματική κίνηση μπορεί να καταλήξει σε οικονομική καταστροφή. Επίσης, η αισιοδοξία του Δία στην αρνητική θέση μπορεί να οδηγήσει σε επιμέρους λάθη που έχουν να κάνουν με διαδικαστικά θέματα.

Ο Δίας στα Ζώδια | Ο Δίας στον Ταύρο

Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Θετική επίδραση: Ο Δίας μέσα στο σπίτι της Αφροδίτης, κυβερνήτη του Ταύρου, μεγαλώνει τα θέλω σας για οικονομική εξασφάλιση. Έτσι, επικεντρώνεστε στο στόχο σας που είναι η εξεύρεση υλικών πόρων. Μπορεί αυτό να σας αγχώνει αλλά είστε ικανοί και μπορείτε να το πετύχετε.  Έχετε αρχές και ιδανικά που εφαρμόζετε στη ζωή και στην οικογένειά σας, ενώ δεν διστάζετε να προσφέρετε στους άλλους. Σας αρέσουν η πολυτέλεια και οι απολαύσεις. Επαγγέλματα γύρω από τις οικονομικές επιστήμες, τράπεζες, χρηματιστήριο, κ.α. σας ταιριάζουν και μπορούν να σας κάνουν να πετύχετε τους στόχους σας.

Αρνητική επίδραση: Το κυνήγι της εξασφάλισης και του πλούτου δείχνει στην αρνητική όψη του Δία όλες του τις αρνητικές επιδράσεις. Φτάνετε στο βαθμό να γίνετε φιλοχρήματοι, ανικανοποίητοι και άπληστοι. Θέλετε να αποκτήσετε τα χρήματα που θα σας εξασφαλίσουν όχι μία κανονική ζωή αλλά μία ζωή μέσα στην πολυτέλεια και τις ανέσεις. Η ζωή των απολαύσεων όμως μπορεί να κάνει σπάταλους και να επηρεάσει την υγεία σας.

Ο Δίας στα Ζώδια | Ο Δίας στους Διδύμους (σε αδυναμία)

Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Θετική επίδραση: Ο Δίας όταν βρίσκεται στο σπίτι του Ερμή (επικοινωνία), τον κυβερνήτη των Διδύμων, σας χαρίζει κοφτερό μυαλό και χιούμορ. Μπορείτε να καταπιάνεστε με πολλά αντικείμενα ταυτόχρονα και να επεκτείνετε τη δράση σας σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Αναζητάτε τη γνώση και τη διεύρυνση των επαφών σας με άλλους ανθρώπους. Κάνετε νέες γνωριμίες που μπορούν να αποδειχθούν πολύ αποδοτικές για εσάς. Η ενασχόληση με το εμπόριο και το γράψιμο είναι επαγγέλματα που σας ταιριάζουν.

Αρνητική επίδραση: Ο Δίας στους Διδύμους βρίσκεται σε κατάσταση αδυναμίας. Μπορεί να καταλήξετε να φλυαρείτε άσκοπα ειδικά στην περίπτωση που δεν έχετε το κατάλληλο πνευματικό υπόβαθρο. Θα πρέπει να είστε πολύ μετρημένοι στην επικοινωνία σας χωρίς φανφάρες και αδιακρισίες. Αν θέλετε να αποφύγετε ανεπιθύμητες καταστάσεις θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

Ο Δίας στα Ζώδια | Ο Δίας στον Καρκίνο (σε έξαρση)

Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Θετική επίδραση: Με το Δία στο σπίτι της Σελήνης, κυβερνήτη του Καρκίνου σε έξαρση, τα ευγενή και καλά στοιχεία του Καρκίνου βρίσκονται σε έξαρση επίσης. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Μένετε πιστοί στις παραδόσεις και στις ηθικές αξίες που έχετε κληρονομήσει. Το ίδιο ισχύει και για τους θεσμούς της οικογένειας και της πατρίδας. Φροντίζετε τους άλλους με αγάπη εκδηλώνοντας το μητρικό ένστικτο που σας διακατέχει. Τα πηγαίνετε καλά στον επιχειρηματικό τομέα. Η θέση αυτή του Δία ευνοεί ακόμη και την υγεία σας.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική του όψη ο Δίας αναχαιτίζει το πέταγμα σας μακριά από τη «φωλιά» της οικογένειας. Μένετε προσκολλημένοι εκεί, ενώ αν φτιάξετε τη δική σας πνίγετε τα μέλη της με την υπερβολική σας φροντίδα και προστασία. Διάφορα προβλήματα μπορεί να σας οδηγήσουν σε καταχρήσεις. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σας στον επαγγελματικό τομέα όταν αγγίζει τα όρια της επιπολαιότητας μπορεί να σας κάνει να βρείτε τον μπελά σας.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τοξικές Σχέσεις: Γύρνα Τώρα την Πλάτη

Τηλεφωνικές Προβλέψεις Χαρτομαντείας

Αναπάντητα Ερωτήματα; Χαρτομαντεία στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Χαρτομαντεία Για Ερωτευμένους

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles