Ο Δίας στα Ζώδια | Μέρος Γ

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία του Δία

Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Δίας βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στον Τοξότη, έξαρσης στον Καρκίνο, αδυναμίας στους Διδύμους και πτώσης στον Αιγόκερω.

Ειδικότερα, η παρουσία του Δία στα ζώδια καθορίζει τον τρόπο εκμετάλλευσης των ευκαιριών που μας δίνονται και τον τρόπο που εκφράζουμε τις αξίες που μας διέπουν και τη γενικότερη φιλοσοφία μας γύρω από τη ζωή.

Η παρουσία του Δία στα ζώδια: Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος και Ιχθύες

Ο Δίας στα Ζώδια | Ο Δίας στον Τοξότη (σε κυριαρχία)
Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Θετική επίδραση: Όταν ο Δίας βρίσκεται στο Τοξότη είναι σαν να βρίσκεται σπίτι του. Σε αυτή τη θέση αναζητάτε τη διεύρυνση των οριζόντων σας με μελέτη, σπουδές και ταξίδια. Εάν έχετε γεννηθεί με το Δία στον Τοξότη τότε μπορείτε να φτάσετε πολύ ψηλά σε πνευματικό επίπεδο. Ο Δίας σας φέρνει πλούτη αλλά εσείς μένετε πιστοί στις πεποιθήσεις σας. Ενδεχομένως να σας ταιριάζει μια πιο λιτή και μοναχική ζωή.

Αρνητική επίδραση: Στην αντίθετη όψη θα σας παρασύρει σε επιπολαιότητες και υπερβολές. Καμία τάξη και σταθερότητα δεν σας διακατέχει. Μπορεί να γυρνάτε άσκοπα από δω κι από κει και να αλλάζετε συνεχώς δουλειά, χωρία καμία προκοπή. Το μόνο που κάνετε είναι να αναπτύσσετε θεωρητικές συζητήσεις για τη ζωή και την ανθρώπινη ύπαρξη.

Πλήρης και Αναλυτικός! Ονειροκρίτης Ταρωτώ! 

Ο Δίας στα Ζώδια | Ο Δίας στον Αιγόκερω (σε πτώση)
Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Θετική επίδραση: Η παρουσία του Δία στον Αιγόκερω τον βρίσκει μέσα στο σπίτι του πλανήτη Κρόνου και βάζει αυτομάτως περιορισμούς. Πρώτα από όλα στον υπέρμετρο ενθουσιασμό και την επιπολαιότητα του Δία. Στην περίπτωση λοιπόν που γεννηθήκατε με Δία στον Αιγόκερω έχετε υψηλή την αίσθηση του καθήκοντος και εργάζεστε σκληρά. Μένετε προσηλωμένοι στους στόχους σας και στις αρχές σας και πετυχαίνετε στο σκοπό σας. Οι επιχειρήσεις είναι ο τομέα σας.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική όψη του Δία ο Κρόνος φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Γίνεστε αυστηροί, κακότροποι, ιδιότροποι και απαιτητικοί με τους άλλους. Επίσης, προσπαθείτε να συγκεντρώσετε χρήματα για βιοποριστικούς λόγους αλλά καταλήγετε φιλάργυροι και τσιγκούνηδες.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δεν τους αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις

Ο Δίας στα Ζώδια | Ο Δίας στον Υδροχόο
Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Θετική επίδραση: Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου δηλαδή στο σπίτι του Ουρανού.  Εδώ π πλανήτης της επέκτασης μεγαλώνει τη τάση που έχετε να προσφέρετε στο σύνολο. Επικεντρώνεστε στο να δημιουργήσετε κάτι πολύ μεγάλο, π.χ. μια εφεύρεση που θα βοηθήσει ολόκληρη την ανθρωπότητα (Υδροχόος). Σας ταιριάζουν θέσεις που ανήκουν στα επαγγέλματα που αφορούν σε νέες τεχνολογίες και στο μέλλον. Δεν ασχολείστε με μικρά καθημερινά προβλήματα γιατί είστε πλασμένοι για μεγάλα πράγματα. Σας ενδιαφέρουν περισσότερο τα προβλήματα που ταλανίζουν τον πλανήτη, όπως η καταπάτηση των αξιών.

Αρνητική επίδραση: Αυτή η επαναστατικότητα σας στην αντίθετη όψη του Δία δεν είναι για καλό. Μπορεί να φτάσετε στα όρια του φανατισμού ή να γίνετε εκκεντρικοί χωρίς λόγο και χωρίς σκοπό. Πηγαίνετε δηλαδή ενάντια στο κατεστημένο απλά και μόνο για να διαφέρετε από τους άλλους.

Σχετικό Άρθρο: Τα 3 καλύτερα ζώδια στο σεξ

Ο Δίας στα Ζώδια | Ο Δίας στους Ιχθύες

Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Θετική επίδραση: Όταν ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθύες με κυβερνήτη τον Ποσειδώνα μεγαλώνουν μέσα σας θετικά χαρακτηριστικά, όπως η καλοσύνη, η ευαισθησία και η καλή διάθεση. Επίσης, αναπτύσσετε πολύ καλή σχέση με τη θρησκεία. Η τάση για προσφορά λοιπόν μπορεί να εκδηλωθεί μέσα από το επάγγελμα του κληρικού ή του γιατρού. Επίσης, σας διακρίνει η φαντασία και η διαίσθηση.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική όψη του Δία στους Ιχθύες η φαντασία φτάνει τα όρια της υπερβολής και χάνεται η αίσθηση της πραγματικότητας. Δεν έχετε καθόλου αυτοπεποίθηση και σας λείπει η αίσθηση της πρωτοβουλίας. Τα περιμένετε όλα από τους άλλους και ακολουθείτε πιστά τη γνώμη τους. Η απότομη επαναφορά στην πραγματικότητα όμως και η αδυναμία σας να τη διαχειριστείτε θα σας οδηγήσει εύκολα στη «λύση» των καταχρήσεων.

Σχετικό Άρθρο: Χωρισμός και Επανασύνδεση

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles