Ο Δίας σε Σύνοδο. Δύο πλανήτες βρίσκονται σε σύνοδο όταν βρίσκονται στην ίδια ακριβώς θέση (γωνία 0°). Σε αυτήν την όψη οι ιδιότητες των δύο πλανητών αλληλεπικαλύπτονται με αποτέλεσμα η επίδραση να είναι θετική ή αρνητική,ανάλογα με την όψη που σχηματίζουν με κάποιον άλλον πλανήτη. Αν είναι θετική τότε η σύνοδος δρα ευεργετικά, εάν είναι αρνητική, π.χ. τετράγωνο η σύνοδος επηρεάζει αρνητικά. 

O Δίας σε σύνοδο              

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης με αποτέλεσμα να μεγεθύνει τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του πλανήτη με τον οποίο βρίσκεται σε σύνοδο.

Ο Δίας σε σύνοδο με τον Κρόνο

Μία σύνοδος που συμβαίνει κάθε είκοσι περίπου χρόνια. Στην όψη αυτή έχουμε να κάνουμε με δύο «αντίθετους» πλανήτες. Κι αυτό γιατί ο Δίας έχει την τάση να επεκτείνει ενώ ο Κρόνος να περιορίζει. Αυτό σημαίνει ότι το δεύτερος βάση της λογικής και της σύνεσης περιορίζει την υπερβολική αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό του πρώτου. Υπάρχει δηλαδή εδώ μία εξισορρόπηση αντιφατικών χαρακτηριστικών. Το άτομο λειτουργεί κατόπιν ώριμης σκέψης και όχι απερισκεψίας.Βάση του καθήκοντος και όχι των προσωπικών του θέλω. Με τη σύνοδο αυτή θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή καθώς δεν είναι λίγοι οι αγώνες που θα δώσετε προκειμένου να προοδεύσετε στη ζωή σας. Επίσης, είναι εξίσου πιθανό να προσκολληθείτε ή να αποκηρύξετε την ύλη ανάλογα με τις επιρροές που δέχεται η σύνοδος.

Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ουρανό

Συμβαίνει περίπου κάθε δεκατέσσερα χρόνια. Η σύνοδος αυτή φέρνει αλλαγές και εξελίξεις στη ζωή του ατόμου. Τα απρόσμενα ταξίδια ανήκουν σε αυτές. Τα οποία ωστόσο προσφέρουν οφέλη στο άτομο. Σας χαρακτηρίζει η εκκεντρικότητα και η διάθεση πρωτοτυπίας. Τα δύο αυτά στοιχεία θα σας προσφέρουν πολλαπλά οφέλη εάν εφαρμοστούν επάνω στον τομέα της προηγμένης τεχνολογίας. Η ανάγκη σας να ξεχωρίζετε σας οδηγούν σε ευφάνταστες ενέργειες και κουβέντες εντυπωσιασμού. Επειδή δεν σας αρέσει να σας περιορίζουν ή να σας λένε τι να κάνετε μπορεί ως εκ τούτου να οδηγηθείτε σε επιθετική συμπεριφορά.

Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα

Αυτή η όψη πραγματοποιείται κάθε δεκατρία περίπου χρόνια. Ο Δίας διευρύνει τις ιδιότητες του Ποσειδώνα. Η σύνοδος αυτή σας χαρίζει ξεχωριστές ικανότητες, όπως διαίσθηση και ενόραση. Λειτουργείτε συναισθηματικά και βοηθάτε στα όρια της αυταπάρνησης όσους έχουν την ανάγκη σας. Αγαπάτε τη θάλασσα και οποιοδήποτε στοιχείο της και σας ενδιαφέρουν τομείς όπως η φιλοσοφία, οι τέχνες, η θρησκεία. Πολλές φορές αναζητάτε την ησυχία και τη γαλήνη σε ένα απόμερο μέρος. Η τάση σας όμως να κλειστείτε στον εαυτό σας μπορεί να σας οδηγήσει σε καταχρήσεις και ουτοπικές καταστάσεις.

Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα

Ο Δίας «ενώνεται» με τον Πλούτωνα και οι συνέπειες μπορεί να είναι ευεργετικές και δημιουργικές ή καταστροφικές. Το θέμα είστε εσείς και με ποιο τρόπο θα αξιοποιήσετε την όψη αυτή στο ωροσκόπιό σας. Για παράδειγμα, οι ηγετικές σας τάσεις μπορεί να σας μετατρέψουν σε έναν αληθινό ηγέτη ή σε ένα«δυνάστη». Στη θετική της πλευρά η όψη αυτή σας βοηθάει στα ξεκινήματά σας και στην υλοποίηση των στόχων σας. Μπορείτε επίσης να στραφείτε με επιτυχία στον αποκρυφισμό και τη μεταφυσική. Αντίθετα μπορεί να σας κάνει δεσποτικούς,αυταρχικούς και ζηλόφθονες.

xartomanteia taroto

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles