Ο Άρης στους Διδύμους

μέντιουμ άρης

Από τις 1/4/19 έχουμε την είσοδο του Άρη στους Διδύμους έως τις 17/5/19. Η παραμονή του εκεί πολλές φορές έχει συνδεθεί με επανασυνδέσεις, πολλά επαγγελματικά ανοίγματα και βεβαίως επικοινωνιακά ζητήματα. Ακόμη και οι μοναχικοί χαρακτήρες θα γίνουν πιο επικοινωνιακοί και οι ανοιχτοί χαρακτήρες θα διευρύνουν τις γνωριμίες τους. Συνήθως θα  επικρατεί ο διάλογος αντί για την βία αυτή την περίοδο. Θα υπάρχει γενικώς αυτή την περίοδο μια τάση να γίνονται πολλές γνωριμίες, είτε φιλικές είτε ερωτικές μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ακόμη και κεραυνοβόλοι έρωτες μπορούν να δημιουργηθούν. Τα ζώδια που θα ευνομηθούν από την διέλευση αυτή θα είναι ιδιαιτέρως, οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι. Όσον αφορά όμως οικονομικά ζητήματα θα θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Από αυτή την θέση ο Άρης είναι ιδιαίτερα σπάταλος και μπορείτε να βρείτε μπελάδες.

Ο Άρης στους Διδύμους | Ζώδιο Κριός
κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους από τις 1/4/19, ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Να δημιουργήσετε επικοινωνίες που πολύ πιθανόν να σας βοηθήσουν μελλοντικά και να σας προσφέρουν μια νέα οπτική των πραγμάτων. Βρίσκεστε αυτή την εποχή σε μια υπερδραστήρια φάση όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν κάποια από τα όνειρα σας. Το αρνητικό στην υπόθεση είναι ό τι σε αυτή την περίοδο θα είστε λίγο πιο εύθικτος και βιαστικός στις επικοινωνίες σας. Κατά διαστήματα θα είστε αρκετά παρορμητικός όσον αφορά τον τρόπο σκέψης και σε αυτά που λέτε.

Ο Άρης στους Διδύμους | Ζώδιο Ταύρος
ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους από τις 1/4/19, επηρεάζεται, φίλοι Ταύροι, ο οικονομικός σας τομέας. Θα υπάρχει μια συνεχόμενη δυσκολία όσον αφορά τα οικονομικά σας έως τα μέσα Μαΐου. Η δυσκολία αφορά κυρίως στην διαχείριση του εισοδήματος σας, όπου τα έξοδα θα είναι έκτακτα και αρκετά. Η οικονομία πού θα κάνετε δεν θα επαρκεί αρκετές φορές, ενώ τα χρήματα θα φεύγουν με μεγάλη ευκολία από τα χέρια σας πριν καλά καλά το αντιληφθείτε. Υπάρχει ανάγκη συγκράτησης της παρορμητικότητας σας όσον αφορά  θέματα αγορών, αλλά προσοχή δεν είναι ευνοϊκή περίοδος και για επενδύσεις.

Ο Άρης στους Διδύμους | Ζώδιο Δίδυμος
δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στο Ζώδιο σας από τις 1/4/19, θα νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και επιπλέον ανεβασμένοι. Θα αναζητάτε αλλαγές εδώ και τώρα και θα είναι μια αρκετά δραστήρια περίοδο. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αυτό το διάστημα διότι δεν θα λείπουν οι εξαπατήσεις και παγίδες. Το σημαντικό στην περίπτωση σας είναι να διοχετεύσετε με έναν τρόπο δημιουργικό και εποικοδομητικό την όλη ενέργεια που έχετε μέσα σας. Αυτό το διάστημα αποφύγετε με κάθε τρόπο τις συγκρούσεις διότι μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Και προσπαθήστε να μην ασχολείστε ταυτόχρονα με πολλά πράγματα.

Ο Άρης στους Διδύμους | Ζώδιο Καρκίνος
καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους από τις 1/4/19, θα απομονωθείτε για λίγο στον εαυτό σας και θα αφιερωθείτε στα επαγγελματικά. Αυτό το διάστημα ίσως νιώσετε μια ψυχική κατάπτωση και απογοήτευση αλλά αυτό οφείλεται στην παρουσία του Άρη στον 12 οίκο. Την φάση αυτή θα έχετε την τάση να λειτουργείτε μυστικά και με παρασκήνιο. Δηλαδή θα παίρνετε αποφάσεις για διάφορα θέματα και δεν θα τις ανακοινώνετε. Αυτό βεβαίως θα αφορά και τον εργασιακό σας τομέα όπου θα λειτουργείτε με μυστικό τρόπο αποφεύγοντάς να κοινοποιείτε την κάθε σας ενέργεια για λόγους ανταγωνισμού. Αυτό βεβαίως θα σας προστατεύει αρκετά.

Ο Άρης στους Διδύμους | Ζώδιο Λεών
λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους από τις 1/4/19, θα νιώθετε ό τι έφυγε από επάνω σας ένα μεγάλο βάρος που κουβαλούσατε εδώ και καιρό. Έχει έρθει η στιγμή που πλέον πιστεύετε και είστε σίγουροι ό τι μπορεί να βάλετε στόχους και να κάνετε κάποια όνειρα για το μέλλον. Θα έχετε μια τάση αυτό το διάστημα να κοινωνικοποιηθείτε και να έρθετε σε επαφή με  τους φίλους σας. Ο Άρης σας παροτρύνει στην δημιουργία νέων  κοινωνικών επαφών, την δικτύωση και σας διευκολύνει στην επαφή με άτομα κύρους που μπορεί να σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας αποκατάσταση. Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος και κάποιας  παρεξήγησης με φιλικά πρόσωπα.

Ο Άρης στους Διδύμους | Ζώδιο Παρθένος
παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους από τις 1/4/19, θα βρίσκεστε σε έναν συνεχόμενο αγώνα που αφορά τα επαγγελματικά σας. Θα προσπαθείτε να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό στην εργασία σας, και να είστε πρότυπο για να κερδίσετε πόντους σε σχέση με  ορισμένους συναδέλφους. Θα θέλετε να κατοχυρώσετε και να διεκδικήσετε την θέση σας .Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην προσπάθεια για εύνοια από τους ανωτέρους σας για να μην έρθετε σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σας. Επίσης αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται εξαιτίας της ευθιξίας σας να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο σας.

Ο Άρης στους Διδύμους | Ζώδιο Ζυγός
ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους από τις 1/4/19, θα νιώσετε αρκετά δυνατοί και με ισχυρή ενέργεια. Ο λόγος είναι ό τι βρίσκεται σε φιλικό προς εσάς Ζώδιο ο Άρης. Πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε σε αυτή την φάση μια νέα εκπαιδευτική δραστηριότητα, γενικώς είναι μια θετική περίοδο για να ασχοληθείτε με τους φιλοσοφικούς και μεταφυσικούς  κλάδους. Αυτό το διάστημα θα πάρετε την πρωτοβουλία να ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν τις συνεργασίες, τον γάμο, την σχέση ή ακόμη και κάποιες υποθέσεις που αφορούν νομικές υποθέσεις.

Ο Άρης στους Διδύμους | Ζώδιο Σκορπιός
σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους από τις 1/4/19, θα επηρεαστούν θέματα οικονομικά και οι σχέσεις σας με οικονομικούς οργανισμούς, Τράπεζες, Εφορείες… Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας προς τρίτους, όσον αφορά θέματα οικονομικά διότι υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε. Πρόκειται όμως και για μια περίοδο όπου μπορείτε να ξεδιαλύνετε παλιές παρεξηγήσεις και να ξεμπερδέψετε παλιότερες οικονομικές συμφωνίες που έχετε κάνει. Όσον αφορά σεξουαλικά ζητήματα βρίσκεστε στο ζενίθ αυτή την στιγμή και θα ζήσετε αξέχαστες  σεξουαλικές στιγμές.

Ο Άρης στους Διδύμους | Ζώδιο Τοξότης
τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους από τις 1/4/19, θα επηρεαστούν οι σταθερές σας σχέσεις και κυρίως οι χρόνιες συνεργασίες σας. Θα διαπιστώσετε αυτό το διάστημα ό τι σας συναγωνίζονται έντονα άτομα που πιστεύατε ότι ήταν φίλοι και σύμμαχοι σας. Πολύ πιθανόν να λήξει μια συνεργασία σας μακροχρόνια και απογοητευτείτε. Αυτό δεν σημαίνει ό τι πρέπει να βλέπετε παντού εχθρούς και εμπόδια. Πρόκειται για μια περίοδο όπου θα γίνουν πολλά ξεκαθαρίσματα, κάπως έτσι πρέπει να το εκλάβετε. Όσον αφορά τον σύντροφο ίσως περάσετε μια περίοδο με ένταση αλλά πιστεύω ό τι θα είναι παροδική.

Ο Άρης στους Διδύμους | Ζώδιο Αιγόκερος
αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους από τις 1/4/19, θα επηρεαστεί η εργασία σας και η καθημερινή σας δραστηριότητα. Ίσως σας συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι αρεστές και σας προβληματίσει. Πολύ πιθανόν να πρόκειται για ένα καινούργιο εργασιακό περιβάλλον όπου δεν έχετε ακόμη προσαρμοστεί, και νιώθετε κάποια ανασφάλεια. Ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα με τις αποδοχές σας και αυτό να σας προκαλέσει πρόσκαιρο εκνευρισμό. Αλλά μην ανησυχείτε θα τακτοποιηθεί σύντομα το ζήτημα και θα αλλάξουν προς το καλύτερο οι συνθήκες. Καλό είναι να φροντίσετε αυτό το διάστημα την υγεία σας.

Ο Άρης στους Διδύμους | Ζώδιο Υδροχόος
υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους από τις 1/4/19, θα σας κάνει μαγικούς, η αύρα που θα εκπέμπετε θα ελκύετε το αντίθετο φύλο και όχι μόνο. Είναι η εποχή που σας ταιριάζει Άρης από τους Διδύμους θα σας βοηθήσει να βρείτε το άλλο μισό ίσως και όπως το φαντάζεστε. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ό τι δεν θα υπάρχουν μπερδέματα, διότι ο Άρης πάντα θα προκαλεί μια πολεμική διάθεση. Άλλα παρόλα αυτά ζήστε και απολαύστε αυτή την εποχή. Γενικώς πρέπει να είστε προσεκτικοί σε επιχειρηματικά σχέδια διότι δεν ευνοούνται αυτή την περίοδο.

Ο Άρης στους Διδύμους | Ζώδιο Ιχθύς
ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

 Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους από τις 1/4/19, θα  επηρεαστούν κυρίως ζητήματα οικογενειακά και οικονομικά. Θα είναι μια φάση όπου θα επικρατεί ασάφεια γύρω από τις σχέσεις σας με την οικογένεια σας και τα οικονομικά σας. Ίσως αναγκαστείτε  αυτή την περίοδο να κάνετε κάποια θυσία και να αλλάξετε κάποιες προτεραιότητες και αυτό να σας προκαλέσει εκνευρισμό και αναστάτωση και θα προέρχεται από τον συγγενικό σας χώρο. Υπάρχει επίσης περίπτωση να προχωρήσετε σε μια παράνομη σχέση και αυτό να σας φέρει σε σύγκρουση με τον νόμιμο σύντροφο.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles