Ο Άρης στον Ταύρο

Ο Άρης στον Ταύρο.Με την είσοδο στον Ταύρο από τις 15/2/19 έως τις 31/3/19,θα σημειωθούν διάφορες ανακατατάξεις σε προσωπικό επίπεδο. Διάφορες αλλαγές ίσως φέρουν σε δύσκολη θέση Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, που αφορούν κυρίως την οικία τους, τα επαγγελματικά και το γύρω περιβάλλον. Λόγω της δυσκολίας προσαρμογής των παραπάνω ζωδίων σε αλλαγές θα βρεθούν αντιμέτωποι με άγχος και στρες.

Προσπαθήστε να ελέγξετε  την κατάσταση άγχους και μην παίρνετε τόσο σοβαρά τα πράγματα. Ο Άρης πολλές φορές δοκιμάζει τις αντοχές μας με σκοπό να περάσουμε σε νέες συνθήκες προσαρμογής, που τις περισσότερες φορές έχουν θετική κατάληξη. Βεβαίως στην αρχή δεν το αντιλαμβανόμαστε. Με πιο θετική ροή θα επηρεαστούν Παρθένοι και Αιγόκεροι και όσοι έχουν πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

ερωτική συναστρία
Άρης στον Ταύρο | Ζώδιο Κριός 
κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο από τα μέσα Φεβρουαρίου, θα επηρεαστεί ο 2 τομέας σας. Οι οργανωτικές δυνατότητες σας θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε  το εισόδημα σας, μέσω της εργασίας σας ή του επαγγέλματος σας. Αλλά δεν αποκλείεται να προκύψουν απρόβλεπτες έκτακτες αγορές και ανάγκες. Η συμβουλή της Αστρολογίας είναι να κρατάτε τις ισορροπίες στα οικονομικά και να μην προχωράτε σε υπερβολικά και περιττά έξοδα. Να γνωρίζεται ό τι από τον Άρη στον Ταύρο αργά αλλά σταθερά θα πραγματοποιηθούν οι στόχοι σας.

Άρης στον Ταύρο | Ζώδιο Ταύρος 
ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Να γνωρίζετε φίλοι Ταύροι ό τι πλέον ο Άρης περνάει από το Ζώδιο σας και θα κάνει την ζωή σας πιο συναρπαστική και ενδιαφέρουσα. Έχετε βάλει αρκετούς στόχους που θέλετε να υλοποιήσετε και έχετε μπει σε δράση να αναλάβετε εις πέρας ένα έργο. Επιπλέον έχετε αναλάβει τον ηγετικό ρόλο ενός εγχειρήματος και είστε δηλαδή επικεφαλής. Να γνωρίζετε ό τι  ο Άρης προσθέτει και άγχος, εκνευρισμό και απογοήτευση  πολλές φορές. Αλλά το βλέμμα σας να το έχετε στον στόχο σας και τα σχέδια που θα πραγματοποιηθούν

Άρης στον Ταύρο | Ζώδιο Δίδυμος 
δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο από τα μέσα Φεβρουαρίου, θα επηρεαστεί ο 12 τομέας. Αναζητάτε χαλάρωση και ξεκούραση αυτό το διάστημα με μειωμένη σχετικά ενέργεια. Και θα έχετε την ανάγκη να είστε με τον εαυτό σας για λίγο μακριά από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Η κακή σας διάθεση θα απορρέει από την συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων στον εργασιακό χώρο και των συγγενών. Απλώς θα είναι μια περίοδο, όπου θα περνάτε καλύτερα μόνοι σας.

Άρης στον Ταύρο | Ζώδιο Καρκίνος 
καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο από τα μέσα Φεβρουαρίου, ήδη θα επηρεαστεί ο 11 οίκος σας. Σε αυτή την φάση μεταμορφώνεστε και γίνεστε ιδιαιτέρως κοινωνικοί και εξωστρεφείς και έρχεστε σε επαφή με νέους ανθρώπους. Αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να  αποκτήσετε κάποιον ηγετικό ρόλο σε κάποια ομάδα. Ίσως αυτή την περίοδο προχωρήσετε σε μια γνωριμία μέσω διαδικτύου η οποία θα μπορούσε να εξελιχθεί  σε κάτι σοβαρό. Μέσα από το κοινωνικό σας περίγυρο και κυρίως φίλων θα επωφεληθείτε αρκετά σε διαφορετικούς τομείς.

Άρης στον Ταύρο | Ζώδιο Λέων 
λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την διέλευση του Άρη στον Ταύρο από τα μέσα Φεβρουαρίου, θα επηρεαστεί ο επαγγελματικός σας τομέας, όπως επίσης ο κοινωνικός σας περίγυρος. Ίσως αυτό το διάστημα υπάρξει κάποια ένταση στον εργασιακό σας χώρο και βγείτε εκτός προγράμματος και πλάνου. Δυστυχώς πολλές φορές αλλιώς τα υπολογίζεις και αλλιώς καταλήγουν τα σχέδια μας. Καλό είναι αυτό το διάστημα να περιορίζεστε στο παρόν και αφήστε τα μελλοντικά σας σχέδια για αργότερα. Κάποιος εκνευρισμός ίσως θα σας προκληθεί από τους συνεργάτες σας που θα σας σταθούν εμπόδιο στα επαγγελματικά σας σχέδια.

Άρης στον Ταύρο | Ζώδιο Παρθένος 
παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την διέλευση του Άρη στον Ταύρο από τα μέσα Φεβρουαρίου, θα επηρεαστεί ο πνευματικός σας ορίζοντας και η περιέργεια σας για γνώσεις. Αν διαθέτετε κάποια επιχείρηση που συνδέεται με το εξωτερικό θα σημειώσετε σημαντικά κέρδη. Υπάρχει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσετε επίσης ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό με επιτυχή κατάληξη. Ίσως επαφές με το  εξωτερικό θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν  κοινωνικό περίγυρο που θα σας βοηθήσει να αναδειχθείτε επαγγελματικά. Νομικά ζητήματα ίσως έχουν θετική  κατάληξη με τον Άρη στον Ταύρο.

ολοκληρωμένες προβλέψεις
Άρης στον Ταύρο | Ζώδιο Ζυγός 
ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την διέλευση του Άρη στον Ταύρο από τα μέσα Φεβρουαρίου, θα επηρεαστεί ο 8 τομέας σας κυρίως. Οφειλές σας προς τρίτους θα τεθούν στο προσκήνιο και θα χρειαστεί να βρεθεί μια λύση άμεσα. Οι αισθηματικές σας σχέσεις βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο και θα πρέπει να επαναπροσδιοριστούν. Υπάρχει ανάγκη για ανανέωση και κυρίως μέσω της ερωτικής επαφής που τονίζεται λόγω  του Άρη στον 8 σας οίκο. Υπάρχει περίπτωση να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα κληρονομικά που θα χρειαστεί να διευθετηθούν άμεσα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε  δικαστήρια και την νομική οδό.

Άρης στον Ταύρο | Ζώδιο Σκορπιός 
σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Με την διέλευση του Άρη στον Ταύρο από τα μέσα Φεβρουαρίου, θα επηρεαστεί ο 7 τομέας σας, κυρίως. Οι σχέσεις σας με συνεργάτες θα πρέπει να επανεξεταστούν, διότι υπάρχει πιθανότητα να κλείνει ο κύκλος σας μαζί τους. Και υπάρχει η πιθανότητα να προχωρήσετε στην αναζήτηση ή να σας προκύψουν νέοι συνεργάτες στον επαγγελματικό τομέα. Όσον αφορά τις αισθηματικές σας σχέσεις και τον σύντροφο σας, η κατάσταση θα βρίσκεστε σε τεντωμένο σχοινί. Θα πρέπει να διατηρείτε τις ισορροπίες και να αποφεύγετε οπωσδήποτε την ένταση, για να μην προκύπτουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί αυτή την περίοδο και να δείξετε υπομονή.

Άρης στον Ταύρο | Ζώδιο Τοξότης 
τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την διέλευση του Άρη από τον Ταύρο από τα μέσα Φεβρουαρίου, θα επηρεαστεί ο εργασιακός τομέας και η υγεία σας. Ίσως στον εργασιακό τομέα υπάρξουν κάποια άτομα που θα προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στην πρόοδο σας και την επαγγελματική σας άνοδο. Και ίσως αυτό σας προκαλέσει εκνευρισμό. Μην αγχώνεστε θα προκύψουν σύμμαχοι που θα σας προσφέρουν την βοήθεια και συμπαράσταση τους.  Το όλο θέμα αφορά κυρίως τον ανταγωνισμό που νιώθουν οι άλλοι για εσάς. Όσον αφορά την υγεία σας δείξτε λίγο παραπάνω προσοχή και αποφύγετε τις κακές συνήθειές και υπερβολές που επηρεάζουν την υγεία.

ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto
Άρης στον Ταύρο | Ζώδιο Αιγόκερως 
αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την διέλευση του Άρη από τον Ταύρο από τα μέσα  Φεβρουαρίου θα επηρεαστεί ο αισθηματικός σας τομέας. Θα είναι μια περίοδο όπου οι αδέσμευτοι πολύ πιθανόν να προχωρήσουν σε ερωτική σχέση. Εδώ συμβαίνει το εξής, πολύ πιθανόν να πρόκειται για κεραυνοβόλο  έρωτα με έντονα και παράφορα συναισθήματα. Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί, διότι δεν πρόκειται για κάτι σίγουρο και μόνιμο προφυλάξτε τον εαυτό σας. Για τους δεσμευμένους πρόκειται για μια περίοδο αλλαγών, διότι έντονα συναισθήματα θα εναλλάσσονται με επιθετικότητα και διαμάχες που το προκαλεί ο Άρης στον 5 οίκος σας.

Άρης στον Ταύρο | Ζώδιο Υδροχόος 
υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την διέλευση του Άρη από τον Ταύρο από τα μέσα Φεβρουαρίου, θα επηρεαστεί ο 4 οίκος σας φίλοι  Υδροχόοι. Θα είναι μια μακρά περίοδο όπου θα  επικεντρωθείτε στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Ίσως προκύψει μια διαμάχη με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο που μπορεί να σας εκνευρίσει και να πάρει διαστάσεις. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας σε κάποιο μέλος της οικογένειας σας και να αφοσιωθείτε αρκετό διάστημα σε αυτό, ίσως γονείς. Ο 4 τομέας αφορά και το σπίτι σας, ίσως προκύψει κάποια έκτακτη βλάβη στο χώρο και χρειαστεί κάποια επισκευή, που θα συμβάλλει αρνητικά στα έξοδα.

Άρης στον Ταύρο | Ζώδιο Ιχθύες 
ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την διέλευση του Άρη από τον Ταύρο, από τα μέσα Φεβρουαρίου, θα επηρεαστεί ο τρίτος οίκος σας φίλοι Ιχθύες. Θα επηρεαστούν ζητήματα που αφορούν την επικοινωνία σας με άτομο του καθημερινού σας  περιβάλλοντος. Θα σας διακρίνει αυτό το διάστημα μια οξυθυμία διότι θα νιώθετε πιεσμένοι. Θα νιώθετε κουρασμένοι από την ρουτίνα της καθημερινότητας και αδικημένοι σε σχέση  με ό τι περάσατε το τελευταίο διάστημα. Ίσως κάποια λύση αυτό το  διάστημα θα ήταν να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι ή μετακίνηση σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Η αλλαγή του περιβάλλοντος θα σας έκανε καλό.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles