Ο Άρης στον Κριό. Στις 2 Ιανουαρίου 2019,έχουμε την είσοδο του Άρη στον Κριό, όπου θα παραμείνει έως τις 14/2/19. Θα είναι μια περίοδο με κινητικότητα και ένταση, χαρακτηριστικό της θα είναι η δημιουργικότητα με έναν παρορμητικό τρόπο. Η εποχή αυτή θα προδιαθέτει σε καταστάσεις κοινωνικών επαφών και γνωριμιών. Ναι μεν θα ευνοηθούν γνωριμίες και κοινωνικές εκδηλώσεις αλλά αισθηματικά θα λειτουργεί παράδοξα. Δεν αποκλείεται κεραυνοβόλος έρωτας και γρήγορη εξέλιξη σχέσης αλλά με εξίσου ταχεία διάλυση.

Ο Άρης στον Κριό δεν θα μας δώσει εγγύηση σε θέματα αισθηματικά, όπως π.χ. μονιμότητα, άλλα έντονα ένστικτα και παροδικότητα. Όσον αφορά θέματα επαγγελματικά και οικονομικά οι προοπτικές είναι πολύ καλύτερες. Ξεκινήματα νέας επαγγελματικής δραστηριότητας ευνοεί τους Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, όπως επίσης Δίδυμους, Ζυγούς, και Υδροχόους. Προσεκτικοί στα αισθηματικά και οικονομικά θέματα πρέπει να είναι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, όπως επίσης Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

Ο Άρης στον Κριό | Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός
Ζώδιο Κριός

Με τον Άρη στο ζώδιο σας ,από τις 2/1/19,θα προβληθεί η δυναμική, παρορμητική και αυθόρμητη προσωπικότητα σας. Είναι μια εποχή που θα καταφέρετε να πετύχετε αρκετούς στόχους. Θα είστε ενθουσιώδης και θα πιστεύετε απόλυτα στον εαυτό σας. Θα είναι ένα διάστημα που αν προσπαθήσει κάποιος να σας περιορίσει ή να αφαιρέσει την ελευθερία έκφραση σας, είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε. Η παρορμητική σας συμπεριφορά ίσως απομακρύνει κάποιους ανθρώπους από κοντά σας αυτό το διάστημα.

Ο Άρης στον Κριό | Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος
Ζώδιο Ταύρος

Με τον Άρη στον Κριό, από τις 2/1/19,θα νιώθετε μια μορφή εσωτερικής διαμάχης. Ίσως θα είναι κάποιος θυμός από γεγονότα του παρελθόντος που σας πλήγωσαν. Μπορεί όμως και να πρόκειται για κάποιους περιορισμούς, που να σας έχουν επιβληθεί εδώ και κάποιο διάστημα. Είναι μια εποχή που επιδιώκετε να είστε μόνοι σας, διότι αισθάνεστε άβολα με τον κοινωνικό σας περίγυρο. Αυτή τη φάση πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί διότι μπορεί να έρθουν στο φως μυστικά σας και μάλιστα καλά κρυμμένα.

Δείτε και αυτό: Μαθήματα Αστρολογίας

Ο Άρης στον Κριό | Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος
Ζώδιο Δίδυμος

Με τον Άρη στον Κριό, από τις 2/1/19, πρωτεύοντα ρόλο θα παίξουν οι φίλοι σας και ομάδες-σύλλογοι που ανήκετε. Αυτό διάστημα θα κάνετε το πάν να ξεφύγετε από κανόνες και να βρίσκετε καινοτόμες λύσεις για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Οι κοινωνικότητα σας θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη και θα είστε ιδιαιτέρως φιλικοί. Θα κρατάτε αποστάσεις από αυτούς που επιδιώκουν να σας περιορίσουν ή να έχουν αμφιβολίες για τα μελλοντικά σας σχέδια.

Ο Άρης στον Κριό | Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος
Ζώδιο Καρκίνος

Με τον Άρη στον Κριό, από τις 2/1/19,οι φιλοδοξίες και προτεραιότητες σας θα αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Να γνωρίζετε όμως ό τι διαθέτετε ένα ανεξάρτητο και φιλελεύθερο πνεύμα που αποτελούν εμπόδιο για τα επαγγελματικά σας όνειρα. Παρ’όλα αυτά έχετε μια ριζοσπαστική άποψη να προσεγγίζετε τα εργασιακά σας ζητήματα. Αυτό θα είναι προς όφελος σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε σε δημοτικότητα και πρωτοτυπία και θα είναι προς όφελος σας.

Ο Άρης στον Κριό | Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων
Ζώδιο Λέων

Με τον Άρη στον Κριό, από τις 2/1/19,ο νους σας θα είναι ιδιαιτέρως δραστήριος και ανοιχτόμυαλος. Αυτό το διάστημα θα έρχεστε σε επαφή με άτομα που ζώων σε κάποια απόσταση από εσάς ή το εξωτερικό. Με αυτά τα άτομα θα μοιράζεστε κοινές ιδεολογικές απόψεις και πεποιθήσεις. Οι ενέργειες σας μερικές φορές θα είναι απρόβλεπτες και εκκεντρικές. Θα καταλήγετε σε περιπέτειες οργανώνοντας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Αυτό το πάθος για ζωή θα έχει θετικό αντίκτυπο στους γύρω σας.

Ο Άρης στον Κριό | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος
Ζώδιο Παρθένος

Με τον Άρη στον Κριό, από τις 2/1/19,η ψυχική σας διάθεση θα διακρίνεται από μια αστάθεια. Θα διακατέχεστε από εσωτερικές συγκρούσεις διότι δεν θα μπορείτε να εκφράζετε τον θυμό σας. Θα είστε ιδιαιτέρως κυκλοθυμικοί σε σχέσεις με τους άλλους. Αυτό που θα σας ενδιαφέρει αυτή την εποχή αρκετά είναι το σεξ, και τα οικονομικά σας σε σχέση με τρίτους. Αυτό το διάστημα θα σκέφτεστε έντονα το παρελθόν και άτομα που σας έχουν πονέσει.

Ο Άρης στον Κριό | Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός
Ζώδιο Ζυγός

Με την είσοδο του Άρη στον Κριό, από τις 2/1/19,οι αντιδράσεις σας θα είναι κάπως απρόβλεπτες, παρορμητικές και επιθετικές. Το πρόβλημα είναι πως οι αντιδράσεις σας θα κατευθύνονται προς τον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες συναδέλφους σας. Αν είστε σε δεσμό θα έχετε την τάση να αναζητάτε την ελευθερία σας. Αν είστε ελεύθεροι Ζυγοί ίσως νιώσετε πάθος για κάποιον φίλο ή φίλη σας. Ίσως η ενασχόληση σας αυτό το διάστημα με πολλές ασχολίες ταυτόχρονα σας πιέζει.

Ο Άρης στον Κριό | Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός
Ζώδιο Σκορπιός

Με την είσοδο του Άρη στον Κριό, από τις 2/1/19, θα επηρεαστεί κυρίως ο εργασιακός σας τομέα. Θα αναλάβετε να φέρετε εις πέρας μια ομαδική εργασία, αλλά τελικά δεν θα δεχτείτε παρατηρήσεις και υποδείξεις πάνω στην δουλειά. Θα νιώθετε βεβαίως μια νευρικότητα αυτό το διάστημα και να είστε προσεκτικοί στην κριτική που κάνετε προς  τους συναδέλφους σας. Η συμβουλή των άστρων είναι να είστε πιο φιλικοί και συνεργάσιμοι, και έτσι θα αποδίδετε καλύτερα.

Ο Άρης στον Κριό | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης
Ζώδιο Τοξότης

Με την είσοδο του Άρη στον Κριό, από τις 2/1/19,θα επηρεαστεί ο τομέας των αισθηματικών και των παιδιών σας. Οι αντιδράσεις σας προς τον νόμιμο σύντροφο και των παιδιών σας αυτό το διάστημα θα είναι απρόβλεπτες και επιθετικές. Έχετε αποφασίσει ό τι είναι καιρός να ξεδώσετε αλλά λειτουργείτε πολύ συναισθηματικά και ίσως βρεθείτε προ μπελάδων. Ίσως πιστεύετε ό τι ο σύντροφος σας και τα παιδιά σας, σας καταπιέζουν και δεν μπορείτε να εκφραστείτε.

Ο Άρης στον Κριό | Ζώδιο Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερος
Ζώδιο Αιγόκερος

Με την είσοδο του Άρη στον Κριό, από τις 2/1/19,θα επηρεαστούν οι οικογενειακές σας σχέσεις και η οικία. Ίσως αυτή την εποχή θα έχετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από κάποια μέλη της οικογένεια σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμβεί μετά από κάποια σύγκρουση ή να έχει προηγηθεί καυγάς. Αυτή την περίοδο θα είστε ιδιαιτέρως διορατικός και διαισθητικός και θα αντιλαμβάνεστε εύκολα τις προθέσεις των άλλων προς το πρόσωπο σας. Έτσι θα αποφεύγετε κακοτοπιές.

Ο Άρης στον Κριό | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος
Ζώδιο Υδροχόος

Με την είσοδο του Άρη στον Κριό, από τις 2/1/19, η πνευματική σας περιέργεια θα σας οδηγήσει να καταπιαστείτε με διάφορες δραστηριότητες. Αυτή την εποχή θα διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Σε διάφορες συζητήσεις θα προβάλλετε δυναμικά επιχειρήματα. Κάποιες φορές θα γίνεστε ανυποχώρητοι αν οι άλλοι δεν συμφωνούν μαζί σας Αυτήν την περίοδο θα είστε ιδιαιτέρως περίεργοι και θα θέλετε να μαθαίνετε το καθετί, να προστατεύεστε όμως από παρεξηγήσεις.

Ο Άρης στον Κριό | Ζώδιο Ιχθύες

Ζώδιο Ιχθύς
Ζώδιο Ιχθύς

Με την είσοδο του Άρη στον Κριό, από τις 2/1/19, θα έχετε την εύνοια σε θέματα οικονομικά. Ίσως θα έχετε κάποιες πρωτότυπες ιδέες να αυξήσετε το εισόδημα σας. Υπάρχει περίπτωση κάποιο τρίτο πρόσωπο να σας βοηθήσει σε αυτό. Προσέξτε όμως αυτό το διάστημα σε θέματα υπογραφής συμβολαίων και εγγράφων με οικονομικό υπόβαθρο. Θα πρέπει να διαβάζετε προσεκτικά τα κείμενα πριν βάλετε την υπογραφή σας.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles