Ο Άρης στα Ζώδια | Μέρος Γ

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία του Άρη

Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Άρης βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στον Κριό, έξαρσης στον Αιγόκερω, αδυναμίας στο Ζυγό και πτώσης στον Καρκίνο.

Ειδικότερα, η παρουσία του Άρη στα ζώδια καθορίζει το μέγεθος του δυναμισμού μας, τον τρόπο που διοχετεύουμε την ενέργειά μας, τα μέσα που χρησιμοποιούμε για να παλέψουμε και επιβιώσουμε στη ζωή. Επίσης, σχετίζεται με την σεξουαλική μας συμπεριφορά.

Η παρουσία του Άρη στα ζώδια: Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος και Ιχθύες

Ο Άρης στα Ζώδια | Ο Άρης στον Τοξότη
Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Θετική επίδραση: Όταν ο Άρης βρίσκεται στο σπίτι του Δία, τον κυβερνήτη του Τοξότη, υπάρχει δίψα για γνώση και ανανέωση. Τα πάντα γύρω σας σάς ενθουσιάζουν. Τα ταξίδια, οι ξένες γλώσσες, η φιλοσοφία, η θρησκεία. Γενικά, αναζητάτε την περιπέτεια, όπως επίσης και τις νέες γνωριμίες. Οι δεσμεύσεις δεν σαν καλύπτουν εφόσον θέλετε να ζείτε τον έρωτα ανέμελα.

Αρνητική επίδραση:  Η δίψα και ο ενθουσιασμός σας για όλα αυτά τα γνωστικά αντικείμενα μπερδεύουν το μυαλό και σας εγκλωβίζουν. Ο φανατισμός σας σε κάποιες ιδεολογίες μπορεί να σας φέρουν σε έντονη αντιπαράθεση με άλλους, οι οποίοι μπορεί να στραφούν εναντίον σας. Η έλλειψη πρακτικότητας και λογικής σκέψης θα επιφέρει ιδέες χωρίς αντικειμενικό στόχο που θα μείνουν στη θεωρία και μόνο. Για να περάσετε στο στάδιο της υλοποίησης πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλετε να επιχειρήσετε.

Ο Άρης στα Ζώδια | Ο Άρης στον Αιγόκερω (σε έξαρση)
Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Θετική επίδραση: Όταν ο Άρης βρίσκεται στον Κρόνο, τον κυβερνήτη του Αιγόκερω,  βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης. Η φωτιά του Άρη μπορεί να μετατραπεί σε ενεργό ηφαίστειο. Είστε φιλόδοξοι αλλά δεν σας αρέσει να επιδεικνύετε τη δύναμή σας. Θέτετε στόχους και με όπλο τη μεγάλη σας υπομονή φτάνετε στην επιτυχία έστω και μετά από μεγάλο βάθος χρόνου. Επίσης, «θυσιάζετε» τον εαυτό σας στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου επειδή σας αρέσει να προσφέρετε. Η καλύτερη ανταμοιβή για σας είναι η κοινωνική αναγνώριση και το κύρος. Στον ερωτικό τομέα σας αρέσουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας χωρίς να εκφράζετε τον ενθουσιασμό σας.

Αρνητική επίδραση: Η παρουσία στου Κρόνου θα σας κάνει σκληρούς και αμετακίνητους στους στόχους σας. Από την υπερβολική φιλοδοξία σας είστε ικανοί να χρησιμοποιήσετε κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο, για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Η επιτυχία γίνεται μοναδικός αυτοσκοπός και τίποτα γύρω σας δεν έχει σημασία πέρα από αυτό.

Ο Άρης στα Ζώδια | Ο Άρης στον Υδροχόο
Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Θετική επίδραση: Όταν ο Άρης βρίσκεται στον πλανήτη Ουρανό, τον κυβερνήτη του Υδροχόου, τα συναισθήματα γίνονται ανθρωποκεντρικά. Θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο προς τον καλύτερο και με βάση τις αξίες της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας του ατόμου κοπιάζετε για αυτόν το σκοπό. Αμφισβητείτε κάθε τι το ξεπερασμένο που έγκειται στη σφαίρα της παράδοσης. Αντιθέτως, είστε πρόμαχος των νέων τεχνολογιών και της εξέλιξης. Έχετε πρωτοποριακή σκέψη, ανοικτό πνεύμα και ξεχωριστές διανοητικές ικανότητες, στοιχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν στις επιστήμες και αλλού.

Αρνητική επίδραση: Η επαναστατικότητα αυτή μπορεί να σας οδηγήσει στο απόλυτο τίποτα. Ο Άρης σε αρνητική θέση μπορεί να σας μετατρέψει σε αυτό που σιχαίνεστε. Έναν καταπατητή της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας του άλλου. Από την άλλη, αυτή σας η εμμονή για ανεξαρτησία και ατομικότητα βάζει εμπόδια στις σχέσεις σας και ειδικά στις ερωτικές. Ο σύντροφός σας και πολύ περισσότερο ο ίδιος σας ο εαυτός δεν μπορεί να καταλάβει τι θέλετε ή τι σας φταίει εξαιτίας της αφόρητης εκκεντρικότητας σας.

Ο Άρης στα Ζώδια | Ο Άρης στους Ιχθύες
Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Θετική επίδραση: Ο Άρης βρίσκεται στο σπίτι του Ποσειδώνα, κυβερνήτη των Ιχθυών. Η θέση αυτή ευνοεί τα θέλω και τους στόχους σας στο συναισθηματικό τομέα. Σεξ και συναίσθημα πάνε μαζί. Επίσης, στον τομέα της εργασίας αποδίδετε πολύ περισσότερο όταν η προσπάθεια είναι συλλογική. Δε σας αρέσει καθόλου να μπλέκετε σε καυγάδες, ενώ μπορείτε να εκτονωθείτε μέσα από τις τέχνες, τα θαλάσσια σπορ ή προσφέροντας αγαθοεργίες.

Αρνητική επίδραση: Σε αρνητική θέση ο Άρης μπορεί να σας φτάσει σε ακραίο βαθμό αυτοθυσίας και αυταπάρνησης. Ο εαυτός σας μπροστά στις ανάγκες των άλλων και του κοινωνικού σύνολο δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τους πάντες και όταν υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα οδηγείστε σε συναισθηματική σύγχυση. Αμελείτε τον εαυτό σας φτάνοντας τον από υπερβολική ευαισθησία στα όρια της κατάρρευσης. Το ίδιο κάνετε και με το σπίτι σας, στο οποίο επικρατεί ακαταστασία και χάος. Χρειάζεστε κάποιον για να σας κινητοποιήσει αλλιώς δεν αναλαμβάνετε καμία πρωτοβουλία για δράση.

Δείτε εδώ: Ερμηνεία Μικρής Αρκάνα

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τοξικές Σχέσεις: Γύρνα Τώρα την Πλάτη

Τηλεφωνικές Προβλέψεις Χαρτομαντείας

Αναπάντητα Ερωτήματα; Χαρτομαντεία στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Χαρτομαντεία Για Ερωτευμένους

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles