ταρωτώ μαντικές τέχνες

Ο Άρης στα Ζώδια | Μέρος Α

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία του Άρη

Ο Άρης στα Ζώδια. Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Άρης βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στον Κριό, έξαρσης στον Αιγόκερω, αδυναμίας στο Ζυγό και πτώσης στον Καρκίνο.

Ειδικότερα, η παρουσία του Άρη στα ζώδια καθορίζει το μέγεθος του δυναμισμού μας, τον τρόπο που διοχετεύουμε την ενέργειά μας, τα μέσα χρησιμοποιούμε για να παλέψουμε και επιβιώσουμε στη ζωή. Επίσης, σχετίζεται με την σεξουαλική μας συμπεριφορά.

Η παρουσία του Άρη στα ζώδια: Κριός, Ταύρος, Δίδυμος και Καρκίνος

Ο Άρης στα Ζώδια | Ο Άρης στον Κριό (σε κυριαρχία)

Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Θετική επίδραση: Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Κριό βρίσκεται ταυτόχρονα στο σπίτι του. Πρόκειται για το ζώδιο που κυβερνά και αυτό σημαίνει ότι σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και μαχητικότητα. Παίρνετε πρωτοβουλίες και τις υλοποιείτε με δυναμισμό αρκεί να σας αφήνουν να δουλεύετε μόνοι σας. Σε αυτή τη θέση η σεξουαλικότητά σας είναι μεγάλη.

Αρνητική επίδραση: Ο δυναμισμός που σας χαρακτηρίζει μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές και επιθετικότητα (Άρης). Γίνεστε προσβλητικοί προς τους άλλους, ενώ πολλές φορές σας συμβαίνουν ατυχήματα λόγω της βιασύνης σας.

Ο Άρης στα Ζώδια | Ο Άρης στον Ταύρο

Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Θετική επίδραση: Όταν ο Άρης βρίσκεται στον Ταύρο, με κυβερνήτη την Αφροδίτη, σας βγάζει από την απραξία που χαρακτηρίζει την Αφροδίτη και σας κάνει ενεργητικούς. Ασχολείστε με πράγματα που απαιτούν σκληρή δουλειά και το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές σας δικαιώνει. Προχωράτε αργά και σταθερά.

Αρνητική επίδραση: Η κτητικότητα και η ζήλια του Ταύρου επηρεάζουν τη σχέση σας και μπορεί να την οδηγήσουν σε τέλμα. Όσο αργή να επιτευχθεί η οικονομική ασφάλεια και η σταθερότητα που κυνηγάτε μέσα από τη σκληρή δουλειά τόσο δοκιμάζετε η υπομονή σας.

Ο Άρης στα Ζώδια | Ο Άρης στους Διδύμους

Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Θετική επίδραση: Όταν ο Άρης βρίσκεται στο αέρινο σπίτι του Ερμή (κυβερνήτη των Διδύμων) υπάρχει πνευματικός και διανοητικός οργασμός αλλά και έντονη σωματική δράση. Χρησιμοποιείτε πολύ καλά το λόγο, σε τέτοιο βαθμό που καταφέρνετε να πείσετε τους συνομιλητές σας, και συλλαμβάνετε πρωτοποριακές ιδέες. Μπροστά στο πνεύμα το σεξ έρχεται σε δεύτερη μοίρα για σας.

Αρνητική επίδραση: Αυτή η έντονη δραστηριότητα σάς οδηγεί να σκορπάτε αλόγιστα σωματικές και πνευματικές δυνάμεις. Η παρουσία του Άρη (επιθετικότητα) στο σπίτι του Ερμή (επικοινωνία) δείχνει το αρνητικό πρόσωπο της ευφράδειας που σας χαρακτηρίζει. Δηλαδή, σε αυτή την όψη γίνεστε επιθετικοί και υβριστικοί προς τους συνομιλητές σας. Η θέση αυτή τέλος μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην υγεία σας και ειδικά στο αναπνευστικό σας σύστημα.

Ο Άρης στα Ζώδια | Ο Άρης στον Καρκίνο (σε πτώση)

Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Θετική επίδραση: Όταν ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με κυβερνήτη τη Σελήνη είναι σε θέση πτώσης. Η ενεργητικότητα του Άρη θα διοχετευτεί περισσότερο στην οικογένεια και στο σπίτι. Η μεγάλη συναισθηματική σας φύση (Καρκίνος) πολλές φορές καταστέλλει τη διάθεση που έχετε να εκδηλώσετε την ενέργεια και το δυναμισμό σας.

Αρνητική επίδραση: Σας χαρακτηρίζει η ανασφάλεια και η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Θίγεστε από τα λόγια των άλλων χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος και καταπνίγετε το θυμό σας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να συσσωρεύονται μέσα σας πράγματα και καταστάσεις που κάποια στιγμή θα βγουν προς τα έξω υπό τη μορφή έκρηξης. Αλλάζετε συχνά διαθέσεις και την πληρώνει το στομάχι σας… Το σεξ για εσάς δεν υπάρχει δίχως συναίσθημα.

Σχετικό Άρθρο: Μαθήματα Αστρολογίας.

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Πλήρης και Αναλυτικός!

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles