Ο Άρης στα Ζώδια | Μέρος Β

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία του Άρη

Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Άρης βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στον Κριό, έξαρσης στον Αιγόκερω, αδυναμίας στο Ζυγό και πτώσης στον Καρκίνο.

Ειδικότερα, η παρουσία του Άρη στα ζώδια καθορίζει το μέγεθος του δυναμισμού μας, τον τρόπο που διοχετεύουμε την ενέργειά μας, τα μέσα που χρησιμοποιούμε για να παλέψουμε και επιβιώσουμε στη ζωή. Επίσης, σχετίζεται με την σεξουαλική μας συμπεριφορά.

Η παρουσία του Άρη στα ζώδια: Λέων, Παρθένος, Ζυγός και Σκορπιός

Ο Άρης στα Ζώδια | Ο Άρης στον Λέοντα
Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Θετική επίδραση: Όταν ο Άρης βρίσκεται στο Λέοντα βρίσκεται στο σπίτι του Ήλιου, τον κυβερνήτη του Λέοντα. Αυτό σας κάνει να εκπέμπετε δυναμισμό, να είστε αποφασιστικοί και να αντιμετωπίζετε με σθένος τις καταστάσεις. Διακατέχεστε από ηγετικές τάσεις και χαρακτηρίζεστε από τόλμη. Η ερωτική σας διάθεση είναι πάντα σε εγρήγορση και σας αρέσει να εισπράττετε κολακευτικά σχόλια από το σύντροφό σας.

Αρνητική επίδραση: Ο δυναμισμός σας μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολική προβολή του εγώ σας. Το συναίσθημα της αυτοσπουδαιότητας θα σας κάνει να μιλήσετε πολύ περισσότερο από όσο πρέπει για εσάς και τα σχέδιά σας. Αυτή η διάθεσή σας να αποδείξετε πόσο έξυπνοι είστε θα δώσει παράλληλα τη δυνατότητα στους αντιπάλους σας να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Ο Άρης στα Ζώδια | Ο Άρης στην Παρθένο
Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Θετική επίδραση: Όταν ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου είναι μέσα στο σπίτι του Ερμή, τον κυβερνήτη του δηλαδή. Όλη σας η ενέργεια διοχετεύεται στους τομείς της εργασίας και των καθηκόντων που πρέπει να γίνουν. Θέλετε να βρίσκεται υπό την καθοδήγηση των άλλων πράγμα που σημαίνει ότι δεν σας αρέσουν οι ηγητικές θέσεις. Είστε πολυπράγμων και τα καταφέρνετε καλά σε οτιδήποτε επιδοθείτε. Η καθαριότητα και η υγιεινή παίζουν καθοριστικό ρόλο για εσάς στο σεξ.

Αρνητική επίδραση: Η τελειομανία σας που σας χαρακτηρίζει σας κάνει μίζερους. Τα θέλετε όλα στην εντέλεια με αποτέλεσμα να αγχώνεστε και να κουράζεστε περισσότερο από όσο πρέπει. Στο σεξ δεν αναζητάτε μόνο σαρκική απόλαυση αλλά και την πνευματική επικοινωνία (Ερμής).

Ο Άρης στα Ζώδια | Ο Άρης στο Ζυγό (σε αδυναμία)
Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Θετική επίδραση: Η παρουσία του Άρη στο σπίτι της Αφροδίτης, κυβερνήτη του Ζυγού, σας θέλει στον τομέα της εργασίας μέλος ενός συνόλου. Είστε εξαιρετικοί συνεργάτες χωρίς τάσεις για επιβολή και αρχηγία. Είστε δίκαιοι (όχι απαραίτητα και οι άλλοι απέναντί σας) και ξέρετε πότε να πάρετε τη σωστή απόφαση. Είστε ρομαντικοί στον έρωτα αλλά και λιγάκι επιπόλαιοι.

Αρνητική επίδραση: O Άρης στο ζώδιο του Ζυγού βρίσκεται σε κατάσταση αδυναμίας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να σας προκαλεί αρκετά προβλήματα σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων σας. Ερωτικών, επαγγελματικών ή φιλικών. Πολλές φορές μάλιστα δέχεστε επιθέσεις και γίνεστε έρμαιο της εχθρικής στάσης των άλλων. Με την Αφροδίτη να αδυνατεί να σας προστατέψει από τέτοιες συμπεριφορές ενισχύοντας την άμυνά σας.

Ο Άρης στα Ζώδια | Ο Άρης στο Σκορπιό
Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Θετική επίδραση: Η παρουσία του Άρη Σκορπιό με κυβερνήτη τον Πλούτωνα σας εξοπλίζει με τις αρετές της υπομονής και επιμονής. Δύο «όπλα» που θα σας κάνουν να πετύχετε ό,τι έχετε βάλει στο μυαλό σας. Το επάγγελμα του χειρουργού σας ταιριάζει απόλυτα. Η θέση ευνοεί της εξαιρετική και επιδέξια χρήση του μαχαιριού. Σας αρέσει η επανάληψη στο σεξ, τομέας όπου τα πηγαίνετε γενικά περίφημα.

Αρνητική επίδραση: Η επιθετικότητα του Άρη και η ζήλια του Σκορπιού μπορεί να σας οδηγήσουν στα άκρα. Μόλις πληγωθείτε από μία σχέση αποχωρείτε αμέσως και μπορεί να ψάξετε την εκδίκηση ως μέσο εκτόνωσης και ανταπόδοσης. Γενικά, δεν ξεχνάτε εύκολα αυτό που σας έχει κάνει ο άλλος.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τοξικές Σχέσεις: Γύρνα Τώρα την Πλάτη

Τηλεφωνικές Προβλέψεις Χαρτομαντείας

Αναπάντητα Ερωτήματα; Χαρτομαντεία στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Χαρτομαντεία Για Ερωτευμένους

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles