Ο Άρης σε Σύνοδο. Δύο πλανήτες βρίσκονται σε σύνοδο όταν βρίσκονται στην ίδια ακριβώς θέση (γωνία 0°). Σε αυτήν την όψη οι ιδιότητες των δύο πλανητών αλληλεπικαλύπτονται με αποτέλεσμα η επίδραση να είναι θετική ή αρνητική,ανάλογα με την όψη που σχηματίζουν με κάποιον άλλον πλανήτη. Αν είναι θετική τότε η σύνοδος δρα ευεργετικά, εάν είναι αρνητική, π.χ. τετράγωνο η σύνοδος επηρεάζει αρνητικά. 

O Άρης σε σύνοδο             

Ο Άρης όταν βρίσκεται σε σύνοδο με κάποιον πλανήτη ενισχύει τις ιδιότητες του πλανήτη  αυτού. Οι πλανήτες σε αυτήν την όψη εμπλουτίζονται με τη μαχητικότητα, την ενέργεια, την αποφασιστικότητα και την επιθετικότητα που χαρακτηρίζει τον Άρη.  

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία διευρύνει τα χαρακτηριστικά του.Κάνετε τα πάντα για να πετύχετε στη ζωή σας και να φέρετε εις πέρας όποιον σκοπό έχετε θέσει. Η παρόρμηση που σας χαρακτηρίζει μπαίνει σε σωστά κανάλια με αποτέλεσμα να δουλεύετε σκληρά και με σθένος με στόχο τη δημιουργία. Από την άλλη πλευρά είναι δυνατό ο Άρης να σας παρασύρει σε επικίνδυνα ή επιπόλαια μονοπάτια με αρνητικά αποτελέσματα. Επίσης, στην περίπτωση που αυτή η σύνοδος επηρεάζεται από μία αρνητική όψη το πείσμα που σας χαρακτηρίζει γιγαντώνεται με ό,τι αυτό μπορεί να επιφέρει.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο

Χρειάζεται αρμονία και ισορροπία ανάμεσα στην ενεργητικότητα(Άρης) και τη λογική (Κρόνος) για πετύχετε στη ζωή σας. Με επιμονή και υπομονή θα έρθει η ολοκλήρωση των στόχων σας. Διακρίνεστε για τη σωματική δύναμη και την πειθαρχία και σας ταιριάζουν επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τις ένοπλες δυνάμεις και το στρατό. Πολλές φορές αποτυγχάνετε στην υλοποίηση πραγμάτων εφόσον δεν πράττετε την κατάλληλη στιγμή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο περιοριστικός Κρόνος κατευνάζει την πρωτοβουλία για δράση του Άρη. Επίσης, λόγω της παρόρμησης που σας χαρακτηρίζει μπορεί να πάθετε κάποιο ατύχημα.  

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό

Η εκκεντρικότητα του Ουρανού και η μαχητικότητα του Άρη συνθέτουν ένα συνδυασμό δυναμίτη. Η οξυδέρκεια σας και η έντονη δραστηριότητά σας τόσο σε σωματικό όσο και πνευματικό επίπεδο σας καταστούν ιδιαίτερα δημιουργικούς. Από την άλλη όλη αυτή σας η υπερδιέγερση και υπερδραστηριότητα μπορεί να σας προκαλέσει υπερκόπωση και εξάντληση. Προκειμένου να διαφυλάξετε την ανεξαρτησία σας εξαντλείτε τα όρια της μαχητικότητάς σας, ενώ σε καταστάσεις κινδύνου βγαίνει το «λιοντάρι» από μέσα σας. Βαριέστε τη ρουτίνα και επιζητείτε συνεχώς νέες συγκινήσεις, ενώ στο σεξ γίνεστε εκκεντρικοί.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα σας χαρίζει ικανότητες που συνδυάζουν σώμα και πνεύμα μαζί. Ως εκ τούτου σας αρέσουν ιδιαίτερα οι τέχνες, η ποίηση, ο χορός, η μουσική. Το μυαλό σας είναι αρωγός στις επιτυχημένες πράξεις σας. Ωστόσο, η μεγάλη φιλοδοξία σας μπορεί να σας θέσει σε καταστάσεις εκτός πραγματικότητας, δηλαδή ουτοπικές. Η ερωτική σας ζωή μπορεί επίσης να είναι άστατη σε αυτήν την όψη.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα

Η όψη αυτή είναι ιδιαίτερα δυνατή και σας γεμίζει με πάθος και ενέργεια. Το άτομο ψάχνεται, αναζητά τη γνώση της ζωής μέσα από τον εσωτερικό δρόμο που θα τον οδηγήσει στην αναγέννηση. Αν η σύνοδος επηρεάζεται από μία άλλη αρνητική όψη αυτό μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά σας. Μπορεί να γίνετε σκληροί, παραδόπιστοι, ακόμη και σεξομανείς. Επίσης, η έντονη δραστηριότητα σας μπορεί να σας οδηγήσει σε εξάντληση, είτε σε ψυχική είτε σε σωματική. Αν θέλετε να αποφύγετε τέτοιες δυσάρεστες συνέπειες προσπαθήστε να εκτονώσετε την ενέργεια που σας προκαλεί η όψη αυτή σε ευεργετικές δράσεις. Οι οποίες αφορούν τόσο το πνεύμα όσο και το σώμα.

Ρώτα το Ταρωτώ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles