Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Νέα Σελήνη στον Ζυγό | Στις 28 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Νέα φάση της Σελήνης στην 5η μοίρα του Ζυγού ώρα 18:28 Γκρίνουϊτς. Πρόκειται για μια περίοδο όπου θα οδηγήσει τις σχέσεις σε ένα νέο ξεκίνημα. Η δυναμικότητα και η ενέργεια της Νέας Σελήνης μας ωθεί να κάνουμε μια νέα αρχή. Νέα αρχή σε ό τι αφορά τον ερωτικό μας δεσμό, τον γάμο, μια συνεργασία είτε κάποιο νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Μαθαίνουμε επίσης να είμαστε διπλωμάτες και ευγενικοί με τους άλλους σε δύσκολες περιστάσεις και να συνεργαζόμαστε όσο γίνεται πιο ομαλά. Θα επηρεαστούν κυρίως το πρώτο δεκαήμερου του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερου. Ιδιαιτέρως θετική συμβολή θα έχει το πρώτο δεκαήμερο του Υδροχόου και Διδύμων.

μέντιουμ άρης

Νέα Σελήνη στον Ζυγό | Ζώδιο ΚΡΙΟΣ  

Η Νέα Σελήνη στις 28/09/2019, στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνει το θέμα των σχέσεων σε προτεραιότητα. Είτε έχει να κάνει με τον ερωτικό σας δεσμό είτε κάποια συνεργασία. Το επόμενο διάστημα πάνω σε αυτό το ζήτημα θα είναι ανατρεπτικό. Βεβαίως πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση προσέξτε. Θα πρέπει να προέρχεται από ώριμη σκέψη και όχι από παρόρμηση ή αντίδραση. Αυτό το διάστημα θα νιώθετε πάντως την ανάγκη να απελευθερωθείτε από ορισμένες πιεστικές καταστάσεις, αλλά με προσοχή διότι δεν υπάρχει επιστροφή μετά. Αν είστε ελεύθερος και αδέσμευτος μπορείτε να οδηγηθείτε στην γνωριμία με ένα πρόσωπο εντελώς ξαφνικά και κεραυνοβόλα. Το άτομο αυτό θα μπορέσει να σας αλλάξει εντελώς την κοσμοθεωρία σας για τις σχέσεις αλλά και για τον ίδιο σας εαυτό. Θα ενθουσιαστείτε ιδιαιτέρως με αυτή την γνωριμία.

Νέα Σελήνη στον Ζυγό | Ζώδιο ΤΑΥΡΟΣ  

Η Νέα Σελήνη στις 28/09/2019, στο ζώδιο του Ζυγού, θα επηρεάσει τον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας σας, σε αυτή την φάση της ζωής σας. Ενδέχεται αυτές τις μέρες να αρχίσεις μια νέα συνεργασία και να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό στον εργασιακό σου χώρο. Ίσως αυτή η καινούργια ενασχόληση, να σας δυσκολέψει λίγο στην αρχή άλλα η επιτυχία θα είναι δεδομένη. Ίσως θα θελήσετε αυτό το διάστημα να αφιερώσετε κάποιο χρόνο με το ταίρι σας και να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση κάποιου ταξιδιού σας. Θα δώσετε επίσης έμφαση στην υγεία σας, όπως επίσης στην φυσική σας κατάσταση. Επίσης θα προσέχετε ιδιαιτέρως την εξωτερική σας εικόνα δηλαδή την εμφάνιση σας, ξεκινώντας κάποια σωματική άσκηση είτε επισκέπτοντας κάποιον αισθητικό.

Νέα Σελήνη στον Ζυγό | Ζώδιο ΔΙΔΥΜΟΣ

 Η Νέα Σελήνη στις 28/09/2019 στο ζώδιο του Ζυγού, θα επηρεάσει τον 5ο οίκο σας που σχετίζεται με τα αισθηματικά σας και την αυτοπεποίθηση σας. Σε αυτή την φάση θα αυξηθεί η ανάγκη σας για δημιουργικότητα και έκφραση και θα θέλετε να έρθετε σε επαφή με νέους ανθρώπους. Η κοινωνικότητα σας θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη. Θα θέλετε να γνωρίζετε τον έρωτα και να τα δώσετε όλα, μέσα σας θα ξυπνήσει ο ρομαντισμός. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος έχει την τάση να βγάζει προς τα έξω πάθος και αυξημένη λίμπιντο και μια μεγάλη ανάγκη για συντροφικότητα. Αυτή την εποχή θα εκφράζεστε περίεργα για τους κοντινούς σας και τους φίλους σας, θα βγάζετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας, έτσι αθώα. Η νυχτερινή διασκέδαση θα είναι στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

Νέα Σελήνη στον Ζυγό | Ζώδιο ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

Η Νέα Σελήνη στις 28/09/2019, στο ζώδιο του Ζυγού, σας καλεί να επικεντρωθείτε στο παρελθόν σας και στις οικογενειακές σας σχέσεις και επαφές. Αυτό που λέμε επιστροφή στις ρίζες, αυτό θα πραγματοποιηθεί σε αυτό το φεγγάρι. Είναι μια περίοδος που καλείσαι να συμπαρασταθείς και να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σε αυτή την φάση υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να σας απασχολήσει το σπίτι σας και προχωρήστε σε κάποιες αλλαγές, όπως αισθητικές και επισκευές. Δεν αποκλείεται αυτή την εποχή να σας προκύψει ξαφνικά μια μετακόμιση και να σας αγχώσει. Αλλά σε γενικές γραμμές μην ανησυχείτε είναι μια περίοδο που εισέρχεστε σε ασφαλές πεδίο και υπάρχουν άτομα που θα σας υποστηρίξουν ολοφάνερα, ιδιαίτερα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Νέα Σελήνη στον Ζυγό | Ζώδιο ΛΕΩΝ  

Η Νέα Σελήνη στις 28/09/2019 στο ζώδιο του Ζυγού, θα επηρεάσει τον 3ο οίκο σας. Αφορά κυρίως μετακινήσεις, επαφές καθημερινές και τις επικοινωνίες σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό το διάστημα να προχωρήσετε σε κάποιες συζητήσεις και κάποιον διάλογο για την μελλοντική σας πορεία. Είτε θα καταστρώσετε κάποια σχέδια με κάποιον συνεργάτη σας για κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα ή έργο. Δεν αποκλείεται επίσης να διοργανώσετε με το αγαπημένο σας ταίρι κάποια κοντινή απόδραση προς ανανέωση της σχέσης σας, όπου θα περάσετε αξέχαστες στιγμές. Είναι επίσης ευνοϊκή περίοδο να επεκτείνετε σε κάποιο επιστημονικό πεδίο τις γνώσεις σας, διότι θα έχετε μεγάλη επιτυχία ανεξαρτήτου ηλικίας. Επίσης επικοινωνιακά θα είστε ένα ταλέντο.

Νέα Σελήνη στον Ζυγό | Ζώδιο ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Η Νέα Σελήνη στις 28/09/2019, στο Ζώδιο του Ζυγού, θα επηρεάσει τον 2ο οίκο σας. Εδώ καλείσαι να εξετάσεις και να επανεκτιμήσεις οικονομικά ζητήματα και να βρεις τρόπο να εξισορροπήσεις τα έξοδα. Αυτές τις ημέρες θα δεις πόσο ανάγκη έχεις την ισορροπία και αρμονία στην ζωή σου, όπως βεβαίως και στις ανθρώπινες σχέσεις και επαφές. Θα δεις ξεκάθαρα ποια πράγματα και άνθρωποι έχουν αξία για σένα, όπου θα πάρεις την απόφαση να συνεχίσεις την πορεία της ζωής σου μαζί τους. Επιπλέον θα πρέπει να κάνεις μια διαχείριση στα οικονομικά σου, δηλαδή στα εισοδήματα σου για να ξεμπερδέψεις με κάθε εκκρεμότητα που έχεις που σου δημιουργεί ανασφάλεια και άγχος. Αυτές τις μέρες δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε κάποια συνεργασία και επένδυση.

Νέα Σελήνη στον Ζυγό | Ζώδιο ΖΥΓΟΣ  

Η Νέα Σελήνη στις 28/09/2019 στο ζώδιο σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στον επαγγελματικό σας τομέα και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Τα αισθηματικά πάντως να έχετε υπόψιν θα δεχτούν τις μεγαλύτερες ανακατατάξεις και αλλαγές, όπου με το πέρασμα της Νέας Σελήνης θα έχουν πραγματοποιηθεί. Αυτό αφορά εν μέρει και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Παρόλες τις αλλαγές που θα σημειωθούν και το άγχος και την κατάπτωση που μπορεί να σας προκαλέσουν θα αποδειχθεί ό τι με το πέρασμα του χρόνου, πως αισθάνεστε λιγότερη πίεση και περισσότερο απελευθερωμένος. Όπως λέμε κάθε εμπόδιο για καλό. Δεν θα αργήσει στα αισθηματικά να σας παρουσιαστεί μια νέα ευκαιρία, όπου θα ενθουσιαστείτε, χρειάζεται λίγο υπομονή ακόμη.

Νέα Σελήνη στον Ζυγό| Ζώδιο ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Η Νέα Σελήνη στις 28/09/2019, στο ζώδιο του Ζυγού, θα επηρεάσει τον 12ο οίκο σας. Θα έχετε αυτό το διάστημα την ανάγκη για ψυχική ηρεμία και ξεκούραση πάνω από όλα. Όσον αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις αυτό το διάστημα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ψυχική σας διάθεση που είναι βαριά. Αγαπημένα πρόσωπα και φίλοι θα σας υποστηρίξουν στον απεγκλωβισμό από ταραχές και άγχη που σας ταλαιπωρούν αυτή την εποχή. Αν είστε καλλιτέχνης η δημιουργικότητα σας θα βρίσκεται στο ζενίθ και θα κορυφωθεί, θα είναι αυξημένη η έμπνευση σας και η φαντασία σας. Επίσης με το αγαπημένο σας ταίρι θα είναι μια ευνοϊκή εποχή να πραγματοποιήσετε ένα κοντινό ταξίδι για την ανανέωση της σχέσης σας. Αν είστε ελεύθερος Σκορπιός να αποφεύγετε τις κρυφές και παράνομες σχέσεις και επαφές.

Νέα Σελήνη στον Ζυγό | Ζώδιο ΤΟΞΟΤΗΣ  

Η Νέα Σελήνη στις 28/09/2019, στο ζώδιο του Ζυγού, θα επηρεάσει τον 11ο οίκο σας. Αυτό σημαίνει ό τι θα υπάρξουν εξελίξεις στον κοινωνικό σας τομέα και τα μελλοντικά σας σχέδια. Αυτές τις μέρες πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε μια νέα φιλία, είτε να εγγραφείτε σε κάποια ομαδική δραστηριότητα εθελοντικής φύσης και να αναπτύξετε κοινωνικούς δεσμούς. Δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με κάποια άτομα που θα σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη είτε σε κάποιο πρόβλημα αναζήτησης εργασίας. Ίσως αυτό το διάστημα ανακαλύψετε ό τι κάποια όνειρα σας δεν πραγματοποιούνται είτε είναι δύσκολα να πραγματοποιηθούν δηλαδή ουτοπικά. Θα πάρετε την απόφαση να τα προσαρμόσετε και να θέσετε νέους στόχους. Μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι πιθανόν να προκύψει.

Νέα Σελήνη στον Ζυγό | Ζώδιο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

Η Νέα Σελήνη στις 28/09/2019, στο ζώδιο του Ζυγού, θα επικεντρωθεί σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και επίσης την δημόσια εικόνα σας. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση το επόμενο διάστημα να αναλάβετε μια σημαντική δράση υπό μορφή έργου ή συνεργασίας. Επιπλέον ενδέχεται να σημειωθούν σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις στον χώρο της εργασίας σας. Αυτή την φάση ο τρόπος με τον οποίο προβάλλετε τον εαυτό σας και όσον αφορά τις φιλοδοξίες και τις απαιτήσεις σας, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε μια αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού. Δηλαδή κατά την διάρκεια της Νέας Σελήνης πιθανόν να αλλάξετε επαγγελματική στέγη. Αν είστε επιχειρηματίας ίσως δεχτείτε μια συμφωνία που θα σας ευνοήσει αρκετά εσάς και την επιχείρηση.

Νέα Σελήνη στον Ζυγό | Ζώδιο ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

 Η Νέα Σελήνη στις 28/09/2019, στο ζώδιο του Ζυγού, επιδρά στον 9ο οίκο σας. Εδώ καλείστε σε αυτή την φάση να διευρύνετε τους ορίζοντες τού πνεύματος σας ώστε να βρείτε το νόημα της ζωή σας. Θα θελήσετε να καλύψετε κάποια κενά των υπαρξιακών σας αναζητήσεων. Υπάρχει περίπτωση να ξεκινάει ένα έτος σπουδών για εσάς αυτό το διάστημα που να σχετίζεται με φιλοσοφία. Επιπλέον μπορεί να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι αυτές τις ημέρες για να γνωρίσετε και να ενημερωθείτε για κάποιον πολιτισμό. Σε κάθε περίπτωση αυτό που θα έχει σημασία είναι να επεκταθείτε και να μορφωθείτε και επιπλέον να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τον έρωτα σε κάποιο ταξίδι σας και τα αισθήματα που θα νιώσετε για αυτό το πρόσωπο θα είναι πρωτόγνωρα.

Νέα Σελήνη στον Ζυγό | Ζώδιο ΙΧΘΥΣ  

Η Νέα Σελήνη στις 28/09/2019, στο ζώδιο του Ζυγού, επηρεάζει τον 8ο οίκο σας. Αυτή την φάση της Νέας Σελήνης εξωθείσαι να ασχοληθείς με τα πιο κρυμμένα κομμάτια του εαυτού και το υποσυνείδητο σου. Επιπλέον θα επικεντρωθείτε στον σύντροφό σας και θα ασχοληθείτε αναλυτικά με την εξέλιξη της σχέσης σας. Επίσης ένα από τα ζητήματα που είναι στην κορυφή της προτεραιότητας σας και σας απασχολεί αρκετά είναι τα οικονομικά. Εδώ προσπαθείτε να βρείτε μια ισορροπία, θέλετε με κάθε τρόπο να ξεφορτωθείτε από επάνω σας εκκρεμότητες όπως χρέη ή δάνεια διότι σας προκαλούν άγχος. Αυτή η φάση είναι καλή να ξεκαθαρίσετε και κάποια πράγματα σε συναισθηματικό επίπεδο και να φέρετε σε μια ισορροπία την ψυχολογία σας.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles