Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό | Στις 28 Οκτωβρίου θα σημειωθεί Νέα Σελήνη στην 4 μοίρα του Σκορπιού και ώρα 3:40 Γκρήνουιτς. Με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό αρχίζει για εσάς ένας νέος κύκλος στην ζωή σας. Αφορά όλα τα ζώδια και πρόκειται για μια σχετικά κοσμογονική εξέλιξη σε ό τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, την σεξουαλική σας δραστηριότητα και εξέλιξη. Θα πρόκειται για μια περίοδο όπου θα σημειωθούν διάφορες μεταμορφωτικές αλλαγές, βεβαίως εξαρτάται η επίδραση και το αποτέλεσμα από τον Ωροσκόπο και τους πλανήτες του κάθε ανθρώπου. Ίσως αναθεωρήσετε πολλά πράγματα αυτή την περίοδο για την ερωτική σας σχέση και θα αναγκαστείτε να την διακόψετε είτε να συμβεί το αντίθετο να νιώσετε έντονη έλξη σεξουαλικής φύσεως. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από την μεταμόρφωση θα είναι Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι.

μέντιουμ άρης

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό | Ζώδιο ΚΡΙΟΣ  

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10/2019, θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με το ταίρι σας και τα οικονομικά σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να τακτοποιήσετε ορισμένες εκκρεμότητες που σχετίζονται με χρέη και δάνεια προς δημόσιους οργανισμούς. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να συνάψετε μια νέα συμφωνία οικονομικής φύσεως είτε να υπογράψετε ένα νέο συμβόλαιο που να σχετίζεται με τα εργασιακά σας και την καριέρα σας. Επιπλέον η σεξουαλική σας δραστηριότητα και η λίμπιντο θα είναι κυρίαρχο ζήτημα αν βρίσκεστε σε σχέση αυτό το διάστημα. Θα υπάρξουν επίσης πολλές συζητήσεις με το ταίρι σας για την συμβίωση σας και θα προσπαθήσετε να βάλετε ορισμένα πράγματα στην τάξη. Δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε κάποια παράνομη σχέση.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό | Ζώδιο ΤΑΥΡΟΣ  

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10/2019, θα επιφέρει ανακατατάξεις στην αισθηματική σας ζωή και σε θέματα επαγγελματικών συνεργασιών. Αν υπάρχουν μυστικά μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας αυτό το διάστημα πολύ πιθανόν να αποκαλυφθούν. Πάντως υπάρχει και ένα σοβαρό ενδεχόμενο να συνάψετε μια ερωτική σχέση που για λόγους που μόνο εσείς γνωρίζετε θα θέλετε να παραμείνει κρυφή. Μάλλον θα θελήσετε να είστε σίγουροι για τα αισθήματα που τρέφετε για το συγκεκριμένο πρόσωπο. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας και την καριέρα σας θα υπάρξουν ορισμένες σοβαρές ανακατατάξεις κυρίως σε επίπεδο συνεργατών. Αν είστε επιχειρηματίας ίσως προχωρήσετε προς αναζήτηση νέων συνεργασιών και κατά συνέπεια σε υπογραφή νέων οικονομικών συμβόλαιων.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό | Ζώδιο ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10/2019, θα επηρεάσει κάποια ζητήματα που αφορούν την εργασία σας και την υγεία. Αυτή την περίοδο θα έχετε την τάση να αλλάξετε την καθημερινότητα σας δίνοντας βάση σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Παρόλο το φόρτο της εργασίας θα βρίσκετε κάποιο ελεύθερο χρόνο να τον αφιερώνετε στον εαυτό σας. Επιπλέον θα δίνετε ιδιαίτερη βάση στην διατροφή σας και θα προσπαθήσετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα ασκήσεων. Επιπλέον σε αυτή την φάση θα θελήσετε με κάθε τρόπο να αποβάλλετε το άγχος που σας διακατέχει με αποτέλεσμα να ασχοληθείτε περισσότερο με την ψυχολογία σας. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας θα επικρατεί αυτή την εποχή παρασκήνιο, αυτό σας δείχνει ό τι έρχονται ανακατατάξεις σε αυτό τον τομέα.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό | Ζώδιο ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

 Η Νέα Σελήνη στις 28/10/2019, σας δίνει την ώθηση να εκφράσετε την ενέργεια και την δυναμικότητα σας. Επιπλέον αυτή την φάση η ερωτική σας διάθεση θα βρίσκεται στο ζενίθ και αν διατηρείτε σχέση θα ανανεωθεί και θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές. Όσον αφορά τους αδέσμευτους αυξάνονται συνεχώς οι πιθανότητες για φλογερές ερωτικές περιπέτειες και φλερτ. Για εσάς η βραδινή έξοδος θα είναι μια καθημερινή ρουτίνα προς αναζήτηση συντρόφου. Επιπλέον αυτό το διάστημα ίσως αναλάβετε να προχωρήσετε σε μια επένδυση ή ένα καινούργιο εγχείρημα που ενέχει ρίσκο άλλα και πολλές πιθανότητες για κέρδος. Επίσης αν είστε έγγαμος και έχετε παιδιά οι σχέσεις θα βαθαίνουν και θα γίνουν πιο ουσιαστικές.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό | Ζώδιο ΛΕΩΝ  

Η Νέα Σελήνη στις 28/10/2019, θα επηρεάσει ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια σας και το σπίτι σας. Επιπλέον αυτή την περίοδο θα κάνει την επανεμφάνιση τούτο παρελθόν στην ζωή σας και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν σας, είτε να νιώσετε μια νοσταλγία για παλιές ερωτικές σας σχέσεις. Όμως επίσης σε αυτή την φάση ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα λόγω κάποιας δυσκολίας που αντιμετωπίζουν και αυτό να σας ταλαιπωρήσει. Επιπλέον αυτή την περίοδο έρχονται στην επιφάνεια κληρονομικά ζητήματα που καλείστε να επιλύσετε, για κάποια ακίνητα.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό | Ζώδιο ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10/2019, θα επιτείνει την επικοινωνία σας και τις επαφές σας με φίλους και γνωστούς. Αυτό το διάστημα θα είστε ιδιαιτέρως κοινωνικοί και επικοινωνιακοί και θα σας διακατέχει μια τάση για μάθηση. Επιπλέον θα είστε ανοιχτοί για κάθε πληροφορία και ενημέρωση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δεν αποκλείεται η νέα τεχνολογία να σας φέρει κοντά στον έρωτα και να προχωρήσετε σε μια σοβαρή σχέση με προοπτική. Επιπλέον ευνοούνται μετακινήσεις και ταξίδια αυτές τις μέρες. Δεν αποκλείεται να προχωρήσετε στην εκμάθηση  μιας ξένης γλώσσας ή ακόμη να ασχοληθείτε με την μεταφυσική. Να έχετε υπόψιν ό τι αυτό το διάστημα στον προφορικό λόγο είστε ιδιαιτέρως ικανοί και ταλαντούχοι.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό | Ζώδιο ΖΥΓΟΣ  

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10/2019, θα επηρεάσει τα οικονομικά σας ζητήματα και το εισόδημα. Τα κοινά οικονομικά που διαχειρίζεστε με τον σύντροφο σας θα περάσουν από μια φάση ανακατάταξης και αλλαγών. Λοιπόν υπάρχουν νέα δεδομένα και θα αρχίσετε να αναζητάτε νέους πόρους και πρόσθετες πηγές εισοδήματος, ώστε να νιώσετε περισσότερο ασφαλής. Μια νέα πηγή εισοδήματος ίσως είναι μια δεύτερη εργασία, ως συνέπεια όμως θα περιοριστεί ο ελεύθερος χρόνος. Δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να προχωρήσετε σε μια επένδυση, δείξτε όμως προσοχή και πόσο ρίσκο υπάρχει. Πάντως η αυτοεκτίμηση σας θα παίξει σημαντικό ρόλο πάνω στην οποία θα λαμβάνεις και θα παίρνεις αποφάσεις. Προσοχή όσον αφορά την κτητικότητα σας προς τον σύντροφο σας.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό| Ζώδιο ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Η Νέα Σελήνη στις 28/10/2019, δηλαδή στο ζώδιο σας, σας ζητάει να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας. Αυτό το διάστημα θα υπάρξουν κάποιες κοσμογονικές εξελίξεις στον τομέα των ερωτικών σας σχέσεων και γενικώς σε ό τι σας αφορά στις ανθρώπινες σχέσεις. Φαινομενικά πρόκειται για δύσκολο διάστημα, όμως στην ουσία πρόκειται για μια σημαντική περίοδο, διότι θα γνωρίσετε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας, τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα να μεταμορφώσετε. Η μεταμόρφωση χρειάζεται για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Το ένστικτό σας είναι επίσης στο ζενίθ και θα ευνοηθούν επίσης τα αισθηματικά σας ζητήματα όπως επίσης και τα οικονομικά. Να έχετε υπόψιν ό τι βαδίζετε σε σωστά μονοπάτια και οδηγείστε στις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σας.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό | Ζώδιο ΤΟΞΟΤΗΣ  

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10/2019, θα σας απομονώσει προσωρινά, όπου θα επηρεαστεί η ψυχολογία σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε μια βαθιά βουτιά στο υποσυνείδητο σας για να ακούσετε και να μάθετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από την ζωή σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να ανακαλύψετε ανάγκες που ούτε καν είχατε αντιληφθεί. Αυτή η εσωτερική στροφή βεβαίως δεν θα είναι εύκολη αλλά επίπονη. Αυτό το διάστημα θα επικρατεί πολύ παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας τομέα, αυτό σημαίνει ότι αναμένονται εξελίξεις. Με τον σύντροφο σας ίσως υπάρξει μια προσωρινή αποξένωση, διότι θα διακρίνει πάνω σας μια συναισθηματική ψυχρότητα. Αυτή η περίοδος ευνοείται να εστιάσετε σε πνευματικά ζητήματα.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό | Ζώδιο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10/2019, θα φέρει εσάς ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας. Η Νέα Σελήνη θα προσφέρει την βοήθεια της να υλοποιήσετε κάποια από τα σχέδια σας που είχατε θέσει εδώ και 6 μήνες. Επιπλέον αυτό το διάστημα θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ώστε να μοιράζεστε τις απόψεις και τις ιδέες σας. Σε αυτή την φάση δεν αποκλείεται να ενταχθείτε σε κάποια ομάδα ή ανθρωπιστική οργάνωση και να γνωριστείτε με νέους ανθρώπους. Δεν αποκλείεται να κάνετε νέους φίλους που ίσως αποδειχθούν πολύ σημαντικοί μελλοντικά στην ζωή σας. Επιπλέον μπορεί να αλλάξετε επαγγελματικό προσανατολισμό και να περάσετε σε ένα διαφορετικό στάδιο στην εξέλιξη της καριέρας σας.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό | Ζώδιο ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10/2019, θα επηρεάσει ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σας και θα φέρει ανακατατάξεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι προσωπικές φιλοδοξίες που έχετε και η θέση που επιδιώκετε να αναλάβετε στο εργασιακό σας τομέα, θα είναι αυτό που θα σας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες. Δεν αποκλείεται να αναλάβετε σημαντικές αποφάσεις με στόχο την κινητοποίηση σας σε ανώτερη θέση κατόπιν  βοήθειας με άτομο κύρους στον επαγγελματικό σας χώρο. Να αναμένετε ασχέτως από αυτό προτάσεις για συμφωνίες από ανωτέρους για ανάληψη από εσάς ενός νέου εγχειρήματος και νέες αρμοδιότητες. Προ των πυλών βρίσκετε μια νέα οικονομική συμφωνία. Να προτιμάτε την αλληλεγγύη προς τους συναδέλφους σας πάρα τον ανταγωνισμό.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό | Ζώδιο ΙΧΘΥΣ  

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10/2019, θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε και να ευνοηθείτε σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Θα είναι μια περίοδος όπου πολύ από τους στόχους σας και τα σχέδια σας θα πραγματοποιηθούν και θα θέσετε τα θεμέλια για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Επιπλέον θα νιώθετε σε αυτή την φάση την ανάγκη να μορφωθείτε και να επεκτείνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Αισθηματικά δεν αποκλείεται να έρθετε σε ερωτική επαφή με άτομο από το εξωτερικό και να προχωρήσετε σε μια σχέση εξ απόστασης. Εάν τα επαγγελματικά σας σχετίζονται με το εξωτερικό θα υπάρξει μια σημαντική εύνοια και το μέσο για την προσωπική σας ανάπτυξη. Είναι μια εποχή που μπορείτε να κάνετε όνειρα.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles