Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Νέα Σελήνη στον Λέοντα | Ο Αύγουστος θα μας προκύψει με 2 φάσεις της Νέας Σελήνης. Μία τη 1 Αυγούστου και μια στις 30 Αυγούστου. Όσον αφορά την Νέα Σελήνη στις 01/08/2019 θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στην 8η μοίρα ώρα 3:13 Γκρίνουϊτς. Με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα προκύψουν νέες συνεργασίες και καινούργια ανοίγματα κοινωνικά και επαγγελματικά. Οι τολμηροί χαρακτήρες θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τις συνθήκες στασιμότητας και ψυχικής κόπωσης και θα τα καταφέρουν. Αυτή η φάση χρειάζεται τόλμη και δυναμικότητα για να ενεργοποιήσει τα θετικά της δεδομένα. Ιδιαιτέρως θα επηρεαστούν το πρώτο δεκαήμερο του, Λέοντα, Ταύρου, Σκορπιού και Υδροχόου. Ευνοϊκά και ιδιαιτέρως ευχάριστα θα επηρεαστούν το πρώτο δεκαήμερο του Κριού και Τοξότη.

μέντιουμ άρης

Νέα Σελήνη στον Λέοντα |Ζώδιο Κριός

κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Η Νέα Σελήνη τις 01/08/2019 στον Λέοντα θα επηρεάσει τόσο τον εργασιακό σας τομέα όσο και τα θέματα της καρδιάς σας. Πρόκειται για μια θετική περίοδο όσον αφορά τα θέματα αυτά και αυτή η κατάσταση θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Αυτή την φάση θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τα όποια σχέδια σας και να προχωρήσετε τις αισθηματικές σας υποθέσεις σε ένα θετικό επίπεδο. Επίσης είναι μια ευνοϊκή περίοδο να δώσετε ένα τέλος σε κοινωνικές σχέσεις ή και συνεργασίες που σας έχουν κουράσει ψυχολογικά. Πολλά κεφάλαια θα κλείσουν να έχετε υπόψιν αυτές τις ημέρες. Αισθηματικά πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση όσον αφορά τους ελεύθερους Κριούς. Κεραυνοβόλοι έρωτες θα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Νέα Σελήνη στον Λέοντα  |Ζώδιο Ταύρος

ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη τις 01/08/2019 στον Λέοντα θα επηρεάσει κυρίως ζητήματα προσωπικά σας. Αυτά θα αφορούν είτε τις φιλικές σας σχέσεις είτε οικογενειακά ζητήματα. Θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες να σταματήσουν κάποιες διαμάχες μεταξύ σας και ορισμένων οικογενειακών μελών. Αλλά δείξτε λίγο προσοχή στον τρόπο αντιμετώπισης και αντίδρασης στην κατάσταση με αδέρφια ή άλλους συγγενείς. Δεν αποκλείεται να πάρουν τα πράγματα διαφορετική τροπή από ό τι επιθυμείτε. Μην είστε τόσο απόλυτοι δείξτε και λίγο διαλλακτικός ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Αισθηματικά, όσον αφορά τους δεσμευμένους ίσως προχωρήσετε και τολμήσετε μια μετακόμιση και συγκατοίκηση με τον σύντροφο σας, αλλά μην βιαστείτε αφήστε λίγο τον χρόνο να δείξει τις προθέσεις του.

Νέα Σελήνη στον Λέοντα  |Ζώδιο Δίδυμος

δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Νέα Σελήνη τις 01/08/2019 στον Λέοντα, θα σας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους και θα προχωράτε σε νέα μονοπάτια ρισκάροντας. Επιπλέον θα είστε ιδιαιτέρως δυναμικοί και ιδιαίτερα περιζήτητοι θα έχετε την αίσθηση ό τι ο κόσμος σας ανήκει. Πάντως ένα θα είναι σίγουρο ότι η επιφυλακτικότητα και οι φραγμοί για εσάς δεν θα υπάρχουν αυτή την φάση. Να είστε πάντως προσεκτικοί, η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να σας οδηγήσει σε άγνωστα μονοπάτια, βάλτε φραγμούς. Όσον αφορά τα οικονομικά βάλτε ένα όριο διότι τα αποθέματα σας ως γνωστόν δεν είναι ανεξάντλητα. Αισθηματικά θα είστε ιδιαιτέρως αυθόρμητοι και τα φλερτ αμέτρητα. Θα γνωριστείτε ιδιαιτέρως οι αδέσμευτοι με νέα πρόσωπα που μπορεί να σας κάνουν να τα δώσετε όλα.

Νέα Σελήνη στον Λέοντα  |Ζώδιο Καρκίνος

καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Νέα Σελήνη τις 01/08/2019 στον Λέοντα θα επηρεάσει την οικονομική σας κατάσταση και μάλιστα θετικά αυτή την φορά. Νέα οικονομικά ανοίγματα θα σας βελτιώσουν το οικονομικό σας εισόδημα που το τελευταίο διάστημα πέρασε διάφορα σκαμπανεβάσματα. Από αυτή την στιγμή και πέρα εξισορροπείται έξοδα και έσοδα με αποτέλεσμα να τακτοποιήσετε διάφορα χρέη. Δεν αποκλείεται κάποιο πακέτο χρημάτων εκτός προϋπολογισμού και χωρίς να το έχετε υπολογίσει να εισέλθει στα χέρια σας. Αυτό θα προέρχεται είτε από τον εργασιακό χώρο είτε από το οικογενειακό περιβάλλον. Αισθηματικά, όσον αφορά τους δεσμευμένους θα υπάρχει μια συναισθηματική ασφάλεια και ισορροπία, προσέξτε λίγο και δώστε βάση στην κτητικότητα  προς τον σύντροφο σας.

Νέα Σελήνη στον Λέοντα  |Ζώδιο Λέων

λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Νέα Σελήνη τις 01/08/2019 στον Λέοντα δηλαδή στο ζώδιο σας, θα φέρει πολλές ανατροπές και μάλιστα ριζικές. Καταρχήν θα αναθεωρήσετε κάποια σχέδια και θα μετανιώσετε για κάποιες ενέργειες που πραγματοποιήσατε στο παρελθόν. Όσον αφορά τα εργασιακά θα θελήσετε να αλλάξετε τελείως προσανατολισμό καριέρας και απασχόλησης. Ίσως έχετε δει κάτι που δεν σας άρεσε ή δεν είστε ικανοποιημένοι σε αυτή την επαγγελματική στέγη. Πάντως προσέξτε στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε και αποφύγετε το πείσμα, πρέπει να είστε πιο διαλλακτικοί. Αισθηματικά, όσον αφορά τους δεσμευμένους πολύ πιθανόν να υπάρξει μια ένταση και ένα εκρηκτικό κλίμα, δείξτε περισσότερο διπλωματία και υποχωρητικότητα.

Νέα Σελήνη στον Λέοντα  |Ζώδιο Παρθένος

παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

 Η Νέα Σελήνη τις 01/08/2019 στον Λέοντα, θα σας βοηθήσει κατά κάποιον τρόπο να απαλλαγείτε από διάφορα άγχη και σχέσεις που δεν λειτουργούν σωστά. Είναι επίσης μια περίοδο όπου θα αποφεύγετε με κάθε τρόπο να παίρνετε οριστικές αποφάσεις. Θα προτιμάτε ανθρώπους και καταστάσεις που σας αποφορτίζουν από ένταση και άγχος. Θα περάσετε μια περίοδο όπου η απομόνωση θα είναι η καλύτερη λύση για εσάς. Θα αποφεύγετε με κάθε τρόπο τις κοινωνικές εκδηλώσεις διότι θα σας προκαλούν ψυχολογική αναστάτωση. Αισθηματικά, αν είστε ελεύθερος θα περάσετε σε ένα επίπεδο όπου πολύ πιθανόν να δείχνετε ενδιαφέρον για κρυφές σχέσεις, αλλά όχι για κάτι σταθερό και μόνιμο.

Νέα Σελήνη στον Λέοντα  |Ζώδιο Ζυγός

ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Νέα Σελήνη τις 01/08/2019 στον Λέοντα, θα επηρεάσει θετικά τόσο κοινωνικά όσο σε θέματα καριέρας την ζωή σας. Θα βάλετε νέους στόχους στην ζωή σας και πολλά από τα σχέδια σας θα πραγματοποιηθούν τώρα. Η ελπίδα επιτέλους επιστρέφει στην ζωή σας. Ο κοινωνικός σας κύκλος θα σας ευνοήσει ιδιαιτέρως στα σχέδια σας. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να αναδειχτείτε και να προχωρήσετε ένα βήμα εμπρός σε επαγγελματικό επίπεδο, όπου το τελευταίο διάστημα είχατε περάσει πολύ δύσκολα. Αισθηματικά, αυτό το διάστημα ο έρωτας χτυπά επιτέλους και την δική σας πόρτα. Η δυναμική σας εμφάνιση μαγνητίζει ιδιαίτερα το αντίθετο φύλο όπου πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε σχέση.

Νέα Σελήνη στον Λέοντα |Ζώδιο Σκορπιός

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη τις 01/08/2019 στον Λέοντα, θα επηρεάσει κυρίως το ενδιαφέρον σας προς την κοινωνική σας εικόνα. Θα θέλετε ιδιαιτέρως να προβάλλετε αυτή την φάση την προσωπικότητα σας άλλα και τις ικανότητες σας. Αυτό αφορά και τον επαγγελματικό σας τομέα όπου θέλετε να αναδειχτείτε σε κάποιο πόστο ή να ανταμειφθείτε με κάποιο μπόνους. Είναι επίσης μια περίοδο όπου θέλετε οπωσδήποτε να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις και να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικά ζητήματα που σας αγχώνουν. Αισθηματικά, αν είστε δεσμευμένοι αναμένονται διαμάχες και ανταγωνισμός στην σχέση. Μην τεντώσετε πάρα πολύ το σχοινί, διότι μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Νέα Σελήνη στον Λέοντα  |Ζώδιο Τοξότης

τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Νέα Σελήνη τις 01/08/2019 στον Λέοντα, θα σας υποστηρίξει και θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε σε πολλούς τομείς. Θα έχετε την ευκαιρία να ενταχθείτε σε διάφορες ομαδικές και κοινωνικές δραστηριότητες. Επίσης θα προκύψουν νέες γνωριμίες τόσο σε φιλικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο που θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Η επιθυμία σας αυτή την περίοδο είναι να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να συναναστραφείτε με νέους ανθρώπους σε ένα νέο περιβάλλον. Δεν αποκλείονται τα ταξίδια αυτή την περίοδο. Αισθηματικά θα ερωτευθείτε ένα καινούργιο πρόσωπο και θα ρισκάρετε τα πάντα. Θα είστε ιδιαιτέρως τολμηρός. Καταφθάνουν έντονα συναισθήματα.

Νέα Σελήνη στον Λέοντα  |Ζώδιο Αιγόκερως

αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Νέα Σελήνη τις 01/08/2019 στον Λέοντα, θα σας ευνοήσει στα επαγγελματικά και οικονομικά σας ζητήματα που τόσο σας έχουν ταλαιπωρήσει. Επιπλέον αυτό που θα σας διακρίνει αυτό το διάστημα θα είναι η δυναμική σας στάση. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιοι να αλλάξετε πορεία ή πλάνα διότι κάποια κίνηση σας δεν ήταν κερδοφόρα, αλλά δεν διατρέχει λόγος ανησυχίας. Αυτή η περίοδος θα σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία να αποδώσετε καλύτερα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για αλλαγή επαγγελματικής στέγης με πολύ καλύτερες προοπτικές και ευκαιρίες. Στα αισθηματικά θα σας απασχολήσει ένα νέο πρόσωπο και θα προχωρήσετε πολύ πιθανόν μαζί του σε σχέση, όπου θα κυριαρχεί πάθος.

Νέα Σελήνη στον Λέοντα  |Ζώδιο Υδροχόος

υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Νέα Σελήνη τη 01/08/2019 στον Λέοντα, θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις και γεγονότα που θα σας χαροποιήσουν ιδιαιτέρως. Κυρίως θα προκύψουν νέες γνωριμίες και καινούργιες προοπτικές, κυρίως σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για συμφιλιώσεις και δεσμεύσεις. Όταν εννοώ δεσμεύσεις εννοώ μέχρι και προτάσεις γάμου. Επίσης οι σχέσεις που δημιουργούνται αυτή την περίοδο έχουν συνήθως διάρκεια και καλές προοπτικές. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι θα φλερτάρετε με άπλετο αυθορμητισμό και χάρη και βεβαίως με μεγάλη επιτυχία. Και μια νέα γνωριμία θα σας βγάλει από την στασιμότητα. Κυρίαρχο στοιχείο της Νέας Σελήνης το πάθος.

Νέα Σελήνη στον Λέοντα  |Ζώδιο Ιχθύς

ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Νέα Σελήνη τις 01/08/2019 στον Λέοντα, θα σας επηρεάσει κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Θα υπάρχει αυτή την περίοδο η τάση να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Νέα πρόσωπα θα μπουν στην ζωή σας τα όποια θα επηρεάζουν και τον τρόπο σκέψης σας. Αυτό το διάστημα θα είστε ιδιαιτέρως κοινωνικός. Ίσως στον χώρο εργασίας σας υπάρξει κάποια πίεση. Θα υπάρξει αρκετό φόρτο εργασίας που αυτό θα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα τον περιορισμό του ελεύθερου χρόνου σας. Παρόλα αυτά, τώρα οι ενέργειες σας θα είναι δραστικές και αποφασιστικές. Αισθηματικά μια καινούργια αγάπη θα κάνει την εμφάνιση της. Το νέο μεγάλο πάθος ίσως προέλθει από τον χώρο της εργασίας σας.

ρώτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles