Νέα Σελήνη Μαρτίου 2019 | Νέα Σελήνη στους Ιχθύες

Νέα Σελήνη Μαρτίου 2019. Στις 6/3/19 θα σημειωθεί Νέα Σελήνη ώρα GTM 16:05 στην 15′ των Ιχθύων. Άμεσα θα επηρεαστούν το δεύτερο δεκαήμερο των Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων. Η Νέα Σελήνη μας αναδεικνύει την κατανόηση και την συμπόνοια. Διαλύει εσωτερικά και εξωτερικά εμπόδια και σύνορα που χωρίζουν έθνη και ανθρώπους δείχνοντας αληθινή κατανόηση αγάπη και θυσία. Με την Νέα Σελήνη καλούμαστε να κάνουμε κάποια όνειρα άλλα θα είμαστε πιο ευάλωτοι με την σύνοδο του Ποσειδώνα με την Νέα Σελήνη.

Πολλά από τα όνειρα αυτής της περιόδου πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθούν ιδιαιτέρως τα αισθηματικά και όσον αφορά τα παραπάνω τέσσερα ζώδια. Η απόρριψη είναι ένα δύσκολο συναίσθημα πράγμα που μπλοκάρει την αλήθεια τόσο από τον εαυτό μας όσο και από τους άλλους. Απλώς με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύες αισθανόμαστε πιο ευάλωτοι με τους άλλους και αποκαλύπτουμε έναν πιο αυθόρμητο εαυτό. Επιπλέον αυτή την στιγμή ίσως μπορέσουμε να καταλήξουμε ό τι τίποτα δεν είναι τυχαίο όλοι συνδεόμαστε με μια αλυσίδα και ανήκουμε εν μέρει στο παιχνίδι εξέλιξης του σύμπαντος.

ερωτική συναστρία
Νέα Σελήνη Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Κριός
κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Με την Νέα Σελήνη στις 6/3/19 στους Ιχθύες, θα έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα και συμπλέγματα του υποσυνείδητου σας. Θα πρέπει να δείξετε κατανόηση και βάση στα συναισθήματα και τις ανάγκες σας που είχατε καταπιέσει τόσο καιρό. Θα πρέπει να διαθέσετε κάποιο χρόνο για να επανασχεδιάσετε το μέλλον και τα σχέδια σας. Υπάρχει περίπτωση αυτό το διάστημα να υπάρχει μια έλλειψη συγκέντρωσης ιδιαιτέρως στον εργασιακό σας χώρο και σε πνευματικές εργασίες. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα δημιουργεί ονειροπόλες διαθέσεις. Προσοχή υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης αποφύγετε παράνομες και κρυφές ερωτικές γνωριμίες.

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη
Νέα Σελήνη Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος
ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Με την Νέα Σελήνη στις 6/3/19 στους Ιχθύες, θα σημειωθούν αρκετά θετικά γεγονότα. Το επόμενο διάστημα θα ανοίξουν αρκετές πόρτες για εσάς με νέες ευκαιρίες που θα δώσουν νέο νόημα στην ζωή σας. Ο κοινωνικός σας κύκλος θα μεγαλώσει και μέσω φίλων θα ευνοηθείτε ιδιαιτέρως. Ίσως κάποιο καινούργιο ενδιαφέρον σας προκύψει, μια ερωτική γνωριμία ή ακόμη και μια νέα εργασία. Όλα αυτά βεβαίως θα σας επηρεάσουν θετικά στην ψυχολογία και την διάθεση σας. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και εσείς λόγω της συμμετοχής του Ποσειδώνα στην Νέα Σελήνη. Μην είστε ανοιχτοί σε κάθε είδους γνωριμία.

Νέα Σελήνη Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος
δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Νέα Σελήνη στις 6/3/19 στους Ιχθύες θα διαμορφωθούν νέες συνθήκες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Θα είναι μια περίοδο έντονων ανακατατάξεων οι επόμενες δύο εβδομάδες. Δεν είναι απαραίτητο ό τι θα σημειωθούν αρνητικά γεγονότα, αλλά η κατάσταση απαιτεί την απαραίτητη προσοχή από την πλευρά σας. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα στην Νέα Σελήνη ίσως συμβάλλει σε ένα παρασκήνιο που μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση λόγω ανταγωνισμού. Αλλά να γνωρίζετε καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Γι’ αυτό δεν πρέπει να αγχώνεστε.

Νέα Σελήνη Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος
καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Νέα Σελήνη στις 6/3/19 στους Ιχθύες, επηρεάζεται άμεσα ο 9 οίκος σας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ευνοϊκή διέλευση για εσάς τους Καρκίνους. Αυτό το διάστημα και τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα σχέδια σας. Με αποτέλεσμα την θετική κατάληξη τους και την πραγματοποίηση τους. Αυτό το διάστημα θα είστε ανοιχτοί και σε διάφορες φιλοσοφικές αναζητήσεις που μπορεί να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και προοπτικές. Αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Επίσης υπάρχει περίπτωση να έρθετε σε επαφή με άτομο από το εξωτερικό.

Νέα Σελήνη Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Λέων
λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Νέα Σελήνη στις 6/3/19 στους Ιχθείς, θα επηρεαστεί, Λέοντες, ο 8 σας οίκος. Η Νέα Σελήνη θα επικεντρωθεί κυρίως σε θέματα δανείων, οφειλές προς τρίτους και την σεξουαλική σας  ζωή και δραστηριότητα. Τις επόμενες εβδομάδες ίσως προσανατολιστείτε με ποιο τρόπο να απαλλαγείτε από τα χρέη σας και τα δάνεια σας. Υπάρχει περίπτωση να προχωρήσετε στην πώληση ακινήτου σας προς αντιμετώπιση του ζητήματος. Η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη αυτό το διάστημα. Αποφύγετε παράνομες και κρυφές σεξουαλικές επαφές.

ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto
ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto
Νέα Σελήνη Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος
παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Νέα Σελήνη στις 6/3/19 στους Ιχθύες, θα επηρεαστεί ο 7 οίκος σας. Ο έβδομος οίκος σχετίζεται με τις σχέσεις, κυρίως τον στενό συνεργάτη σας και τον σύντροφο σας. Θα είναι μια περίοδο κυρίως όπου θα αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί μια σχέση ή αν θα διακοπεί. Το πρόβλημα το επιτείνει και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, όπου θα σας δημιουργήσει την εντύπωση ό τι πέφτετε από τα σύννεφα για μια  σχέση σας. Πρόκειται για μια σχετικώς επώδυνη περίοδο όσον αφορά τις επαφές σας. Αλλά αν πρόκειται για μια σχέση με γερά θεμέλια θα μείνει ανέπαφη.

Νέα Σελήνη Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός
ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Νέα Σελήνη στις 6/3/19 στους Ιχθύες, θα επηρεαστεί ο 6 σας οίκος. Ο έκτος οίκος σχετίζεται με τα καθημερινά σας ζητήματα, την υγεία σας και τα επαγγελματικά σας, φίλοι Ζυγοί. Θα είναι μια  περίοδο όπου το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο, και ο ελεύθερος σας χρόνος περιορισμένος. Αν αυτό το διάστημα είστε άνεργος υπάρχει μεγάλη περίπτωση να βρείτε επαγγελματική στέγη. Αν εργάζεστε ήδη τότε το στρες θα είναι στο ζενίθ και οι υποχρεώσεις στο μέγιστο, θα πρέπει να δείξετε υπομονή. Ένα σημείο στο οποίο πρέπει να δείξετε προσοχή είναι σε θέματα υγείας, όπου πρέπει να διατηρήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Νέα Σελήνη Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός
σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Με την Νέα Σελήνη στις 6/3/19 στους Ιχθύες, θα επηρεαστεί ο πέμπτος σας οίκος. Πρόκειται από τις πιο τυχερές διελεύσεις τις Νέας Σελήνης, διότι επηρεάζει τον αισθηματικό τομέα. Αυτή την περίοδο έχει φτάσει η στιγμή να ανακοινώσετε επίσημα τον έρωτα σας. Είναι εποχή όπου τα φλερτ θα διαδέχονται το ένα το άλλο. Επίσης είναι κατάλληλη περίοδος για επισημοποίηση μιας σχέσεως, όπως γάμος ή απόκτηση απογόνου. Εκμεταλλευτείτε αυτό το δεκαπενθήμερο, διότι η συμμετοχή εδώ του Ποσειδώνα λειτουργεί πολύ θετικά.

Νέα Σελήνη Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης
τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Νέα Σελήνη στις 6/3/19 στους Ιχθύες, σας επηρεάζεται ο τέταρτος οίκος. Η Νέα Σελήνη θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι σας και την οικογένεια. Σε αυτόν τον τομέα θα λάβουν χώρα διάφορα γεγονότα που σας αφορούν άμεσα. Ίσως πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε άμεσα σε έναν διαφορετικό χώρο, είτε να προχωρήσετε σε διάφορες επισκευές της οικίας σας. Αυτό θα καταναλώσει αρκετή  από την ενέργεια σας και τον χρόνο σας με αποτέλεσμα να νιώθετε κάποια κόπωση. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε την σχέση σας και να προχωρήσετε σε συγκατοίκηση με σκοπό να δημιουργήσετε δική σας οικογένεια.

Νέα Σελήνη Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως
αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Νέα Σελήνη στις 6/3/19 στους Ιχθύες, σας επηρεάζεται ο τρίτος οίκος. Με την Νέα Σελήνη θα σας εκδηλωθεί το επικοινωνιακό ταλέντο που θα σας βοηθήσει να κλείσετε διάφορες συμφωνίες. Θα αφορά κυρίως τον επαγγελματικό τομέα σας όπου ίσως σας προταθεί κάποια προαγωγή που θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Είναι επίσης ιδανική εποχή να ξεκινήσετε μια συνεργασία, διότι τα αστρολογικά δεδομένα αυτό υποδεικνύουν. Αυτό το διάστημα θα έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα τα οποία μπορεί να σας ευνοήσουν, όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και στην προσωπική σας ζωή, διότι αισθηματικά χρειάζεστε συναισθηματική ανανέωση.

Νέα Σελήνη Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος
υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Νέα Σελήνη στις 6/3/19 στους Ιχθύες, θα επηρεαστεί ο δεύτερος οίκος σας. Ο δεύτερος οίκος σχετίζεται με τα οικονομικά ζητήματα σας, Υδροχόοι. Όσον αφορά τις επόμενες δύο εβδομάδες θα πρέπει να ασχοληθείτε με το εισόδημα σας και τον τρόπο με τον οποίο θα τον σταθεροποιήσετε ή να τον αυξήσετε. Υπάρχει περίπτωση να αναζητήσετε και δεύτερη εργασία σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Επειδή με την Νέα Σελήνη συμμετέχει και ο Ποσειδώνας υπάρχει κίνδυνος να πέσετε θύμα εξαπάτησης. Να αποφεύγετε να δανείζετε χρήματα αυτή την περίοδο ή να κλείνετε οικονομικές συμφωνίες, διότι θα είναι εις βάρος σας.

Νέα Σελήνη Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύες
ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Νέα Σελήνη στις 6/3/19 στο Ζώδιο σας, θα ασχοληθείτε επιτέλους περισσότερο με τον εαυτό σας. Κύριο χαρακτηριστικό της Νέας Σελήνης είναι η κοινωνικότητα σας και η υλοποίηση των στόχων που έχετε βάλει εδώ και καιρό. Αυτό το διάστημα θα μαγνητίζετε με την εμφάνιση σας και θα ασχολείστε πολύ με την εξωτερική σας εικόνα. Η ενέργεια και η υποστήριξη που θα έχετε από τον  κοινωνικό σας περίγυρο θα σας ευνοήσει ιδιαιτέρως επαγγελματικά και κοινωνικά. Όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή θα είναι στο ζενίθ, όπου αστρολογικά θα ευνοήστε για δημιουργία αισθηματικής σχέσης όσον αφορά τους ελεύθερους Ιχθύες.

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles