Νέα Σελήνη Μαΐου στον Ταύρο

Νέα Σελήνη Μαΐου στον Ταύρο. Στις 04/05/2019 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στις 22:47 GTM στο Ζώδιο του Ταύρου. Με αυτήν την Νέα Σελήνη θα έχουμε την ανάγκη να αλλάξουμε τον τρόπο που προσεγγίζουμε κυρίως τα οικονομικά μας ζητήματα. Επιπλέον θα θέλουμε να αποδείξουμε στους άλλους την αξία και τις ικανότητες μας. Θα αναρωτηθούμε για πολλά πράγματα και θα αλλάξουμε τρόπους και συμπεριφορές σε σχέση με τους άλλους με αυτή την Νέα Σελήνη που θα διαρκέσει η επιρροή της ένα επταήμερο.

μέντιουμ άρης

Θα αναρωτηθείτε αν αξίζει να παρέχετε υλικός πράγματα σε κάποιους ανθρώπους που δεν θεωρείτε σημαντικούς στην ζωή σας. Και θα αποφασίσετε ότι ίσως αντίστροφα ότι πρέπει να παρέχετε περισσότερα σε ανθρώπους που σας έχουν συμπαρασταθεί και έχουν σταθεί δίπλα σας. Αυτή είναι μια σημαντική αναθεώρηση που θα σας προκύψει με την Νέα Σελήνη. Με την Νέα Σελήνη θα επηρεαστούν κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι και ιδιαίτερα όσοι είναι γεννηθείς:


28/04 – 10/05 09/08 – 14/08 02/11 – 13/11 30/01 – 20/02

Νέα Σελήνη Μαΐου στον Ταύρο | Ζώδιο Κριός
Ζώδιο Κριός
Ζώδιο Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 04/05/2019, θα επηρεάσει κυρίως τον 2 οίκο σας. Ο δεύτερος οίκος αφορά την οικονομική σας κατάσταση, όπου θα σηματοδοτηθούν νέα γεγονότα και θα νιώθετε μεγαλύτερη υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Επίσης επηρεάζονται και οι σχέσεις, όπου θα βρίσκεστε κοντά σε άτομα που σας αποδέχονται και εκτιμούν την αξία σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό το διάστημα να διαφανεί μια νέα πηγή εισοδήματος, ίσως ακόμη και κάποιο φυσικό ταλέντο σας συνδράμει θετικά στα οικονομικά σας. Πάντως με την οξυδέρκεια σας και την υπομονή σας θα μπορέσετε να διαλύσετε τα οικονομικά σας εμπόδια και θα θέσετε νέους οικονομικούς στόχους. Επίσης μπορείτε να προχωρήσετε σε κάποια οικονομική συμφωνία και να συνεργαστείτε με κάποια άτομα.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
Νέα Σελήνη Μαΐου στον Ταύρο | Ζώδιο Ταύρος
Ζώδιο Ταύρος
Ζώδιο Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο Ζώδιο σας στις 04/05/2019, θα επηρεάσει τον πρώτο οίκο, της προσωπικότητας. Θα νιώθετε αυτή την περίοδο να κάνετε όνειρα για το άμεσο μέλλον. Επίσης θα είστε ιδιαιτέρως εντυπωσιακοί και η εικόνα σας εξωτερικά θα είναι ιδιαιτέρως γοητευτική. Θα είστε σε συνεχή κίνηση και θα ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτοχρόνως. Επίσης θα υπάρχει μια τάση να μαγνητίζετε το αντίθετο φύλο με την δυναμικότητα σας και την τόλμη. Πάντως να γνωρίζετε ό τι θα μπορείτε να πάρετε αυτό που ζητάτε είτε αφορά έναν ανώτερο σας, φίλο σας, είτε αισθηματικό πρόσωπο. Επίσης αυτό το διάστημα θα υπάρχει μια τάση να ασχολείστε με την εξωτερική σας εικόνα και αυτό δηλαδή, η εντυπωσιακή παρουσία σας ανοίγει τις πόρτες της ευτυχίας και επιτυχίας.

ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto
ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto
Νέα Σελήνη Μαΐου στον Ταύρο | Ζώδιο Δίδυμος
Ζώδιο Δίδυμος
Ζώδιο Δίδυμος

Η Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Ταύρου στις 04/05/2019, θα επηρεάσει κυρίως τον 12 οίκο σας. Θα υπάρχει μια τάση να απομονωθείτε και θα σκέφτεστε κατά κάποιον τρόπο βαθύτερα το παρελθόν σας. Δεν θα υπάρχει καμία διάθεση για φλερτ και για διασκέδαση και θα επιδιώκετε πιο προσωπικές στιγμές. Ίσως έρθετε αυτή την φάση αντιμέτωποι με πιο σκοτεινές πλευρές του ψυχισμού σας, και αναρωτηθείτε αν κάποιοι άνθρωποι στην ζωή σας αξίζουν την συμπαράσταση σας και φιλία. Ίσως έχει έρθει η στιγμή εξαιτίας της συμπεριφοράς ορισμένων να διακόψετε επαφές, διότι σας προκαλούν άγχος και λύπη. Δεν χρειάζεται να απολογηθείτε σε κάποιον για τις αποφάσεις σας. Να κάνετε νέα όνειρα για το άμεσο μέλλον να χαλαρώνετε και να αναπαύεστε, σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις για την ευτυχία σας.

Νέα Σελήνη Μαΐου στον Ταύρο | Ζώδιο Καρκίνος
Ζώδιο Καρκίνος
Ζώδιο Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 04/05/2019, θα επηρεάσει κυρίως τον 11 οίκο σας. Όπου θα νιώθετε χαρά, ασφάλεια και ευτυχία με την παρέα και τους φίλους σας και θα κάνετε αυτό που θέλετε και αγαπάτε. Θα έχετε αυτό το διάστημα πολλές κοινωνικές προσκλήσεις και εκπλήξεις οι οποίες θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος και της καθημερινής ρουτίνας. Θα νιώθετε ότι έχει έρθει η ώρα να γίνουν τα όνειρα σας πράξη που εδώ και καιρό αναμένατε. Επίσης αυτή την περίοδο θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα και άτομα που θα σας εμπνεύσουν πολύ θετικά στην ζωή σας. Αυτή την φάση θα μαθευτεί ποιοι είναι η πραγματική σας φίλοι και ποιοι όχι. Ίσως προκύψει κάποιο ερωτικό φλερτ μέσα από την φιλική σας παρέα.

Νέα Σελήνη Μαΐου στον Ταύρο | Ζώδιο Λέων
Ζώδιο Λέων
Ζώδιο Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 04/05/2019, θα επηρεάσει κυρίως τον 10 οίκο σας. Είναι ένας φιλόδοξος οίκος όπου πολύ πιθανόν να ανοιχτούν νέοι ορίζοντες στον επαγγελματικό σας τομέα και θα υποχωρήσουν οι ανησυχίες πάνω σε αυτό. Θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως από τους ανωτέρους σας η αξία σας στην εργασία και θα αναγνωριστεί ως άμεσο αποτέλεσμα τα επιτεύγματα και όσα προσφέρατε τόσο καιρό να ανταμειφθούν. Ένα άλλο στοιχείο που αφορά τα επαγγελματικά σας είναι η προθυμία στην βοήθεια και συμπαράσταση των συνεργατών και συναδέλφων σας, που θα συμβάλλει και αυτό θετικά στα επαγγελματικά σας. Να γνωρίζετε όμως ό τι θα αφιερώνετε αρκετό χρόνο για την εργασία σας και ο ελεύθερος σας χρόνος πολύ πιθανόν να είναι περιορισμένος. Πάντως να γνωρίζετε ό τι πραγματοποιούνται οι φιλοδοξίες σας και η επιθυμία σας να φτάσετε στην σκάλα της επιτυχίας.

Νέα Σελήνη Μαΐου στον Ταύρο | Ζώδιο Παρθένος
Ζώδιο Παρθένος
Ζώδιο Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 04/05/2019,θα επηρεάσει τον 9 οίκο σας. Ο 9 οίκος είναι επεκτατικός και θα σας δημιουργήσει τάσεις για περιπέτεια και εξερεύνηση. Θα υπάρχει το ενδεχόμενο να επεκτείνετε τις γνώσεις σας σε διάφορους τομείς και να παρακολουθείτε διάφορα σεμινάρια. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε την υπάρχουσα φιλοσοφία της ζωής σας, ίσως πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι για να διευρύνετε τους ορίζοντες σας γνωρίζοντας ξένους πολιτισμούς. Υπάρχει περίπτωση να προχωρήσετε σε κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα με χώρα του εξωτερικού και η επιτυχία να είναι δεδομένη. Πάντως κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να είναι πιο γεμάτη η ζωή σας ακόμη και να βρείτε μια νέα αγάπη μακριά από την πόλη σας. Βλέπετε τον κόσμο πλέον με μια διαφορετική ματιά και πιο αισιόδοξα.

ρωτα το ταρωτω
Νέα Σελήνη Μαΐου στον Ταύρο | Ζώδιο Ζυγός
Ζώδιο Ζυγός
Ζώδιο Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 04/05/2019, θα επηρεάσει τον 8 οίκο σας. Είναι ο τομέας του σεξ και των οικονομικών που επηρεάζονται και από τρίτους. Ίσως προχωρήσετε αυτό το διάστημα σε κάποιες οικονομικές συναλλαγές και πολύ πιθανόν να έχετε ευχάριστες ειδήσεις σε θέματα κάποιου χρέους ή δανείου. Διώξτε αυτό το διάστημα τις απαισιόδοξες σκέψεις, την μελαγχολία και την εσωτερική μοναξιά. Επικεντρωθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα δεχτείτε αγάπη και ψυχική συμπαράσταση. Αποβάλλετε από τον ψυχισμό, ιδιαίτερα από το υποσυνείδητο όλα τα αρνητικά συναισθήματα του παρελθόντος και κάνετε μια νέα αρχή, αυτό θα σας βοηθήσει περισσότερο. Αυτό το διάστημα να έχετε εμπιστοσύνη στην διαίσθηση σας και το ένστικτο σας, θα σας καθοδηγεί σωστά.

Νέα Σελήνη Μαΐου στον Ταύρο | Ζώδιο Σκορπιός
Ζώδιο Σκορπιός
Ζώδιο Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 04/05/2019,θα επηρεάσει κυρίως τον 7 οίκο. Ο έβδομος οίκος των σοβαρών σχέσεων, είτε αφορά αισθηματικές είτε φιλικές είτε επαγγελματικές σχέσεις, με την Νέα Σελήνη αποκτούν σταθερότητα. Η Νέα Σελήνη σας δίνει την δυνατότητα να επιλύσετε παλιές παρεξηγήσεις ή διενέξεις και να επαναπροσδιορίσετε την σχέση σας από την αρχή. Αυτό αφορά είτε αισθηματικές, είτε επαγγελματικές επαφές όπως τονίστηκε παραπάνω, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο η Νέα Σελήνη να οδηγήσει σε ένα οριστικό τέλος μια σχέση. Ό τι έχει κτιστεί με γερές βάσεις και θεμέλια θα αντέξει. Υπάρχει το ενδεχόμενο να συναντήσετε τον σύντροφο ψυχής αυτό το διάστημα όσον αφορά τα αισθηματικά σας, φίλοι Σκορπιοί και να εκπληρώσει να όνειρα σας, όσον αφορά τους ελεύθερους.

Νέα Σελήνη Μαΐου στον Ταύρο | Ζώδιο Τοξότης
Ζώδιο Τοξότης
Ζώδιο Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 04/05/2019, θα επηρεάσει κυρίως τον 6 οίκο σας. Ο έκτος οίκος αφορά την εργασία και την καθημερινότητα σας, όπου η τελειότητα και η ακρίβεια στην εργασία σας θα έχει αρκετά θετικές συνέπειες στην εξέλιξη σας. Η αναλυτικότητα σας θα σας κάνει ιδιαιτέρως αποδοτικούς με αποτέλεσμα αυτό να οδηγήσει πολύ πιθανόν σε κάποια αύξηση μισθού και ικανοποίηση των ανωτέρων σας. Αυτό το διάστημα θα έχετε μια τάση να διεκπεραιώνετε με ευκολία υποθέσεις της καθημερινότητας, πχ γραφειοκρατικά. Επίσης η βοήθεια στους αδύναμους είναι δεδομένη όπως σε συναδέλφους και συνεργάτες. Γενικώς θα ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες και θα υιοθετείτε νέους πιο υγιείς τρόπους ζωής και συνήθειες.

Νέα Σελήνη Μαΐου στον Ταύρο | Ζώδιο Αιγόκερως
Ζώδιο Αιγόκερος
Ζώδιο Αιγόκερος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 04/05/2019, θα επηρεάσει κυρίως τον 5 οίκο σας. Ο πέμπτος οίκος αφορά τον έρωτα στην ζωή σας και την δημιουργικότητα σε οποιαδήποτε μορφή. Αυτή την φάση θα χαρείτε τον έρωτα και θα κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί. Αν είστε ελεύθερος, μια νέα αγάπη και έρωτας μπαίνει στην ζωή σας και γράφετε ένα νέο κεφάλαιο. Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση ή δεσμό, θα ασχοληθείτε με πιο ευχάριστες δραστηριότητες σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. Θα περάσετε αξέχαστες στιγμές και θα διασκεδάζετε μαζί. Ίσως νέες φιλίες σας βοηθήσουν να προσβληθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά. Αυτή την περίοδο ίσως σας προταθεί μια δουλειά με οικονομικό ρίσκο ή να προχωρήσετε σε κάποιες επενδύσεις που θα έχουν περισσότερο οικονομικό όφελος μελλοντικά.

Νέα Σελήνη Μαΐου στον Ταύρο | Ζώδιο Υδροχόος
Ζώδιο Υδροχόος
Ζώδιο Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 04/05/2019, θα επηρεάσει τον 4 οίκο σας. Ο τέταρτος οίκος σχετίζεται με την οικογένεια και το σπίτι, όπου αυτή την περίοδο θα νιώθετε περισσότερο ζεστασιά και οικειότητα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης είναι μια φάση απομόνωσης όπου θα αισθάνεστε καλύτερα σπίτι σας πάρα σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και αγνώστους. Στην οικία σας και στην οικογένεια σας θα αισθάνεστε συναισθηματική ανασφάλεια. Είναι επίσης μια περίοδο όπου μπορείτε να διακοσμήσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή ακόμα να συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας. Το σπίτι σας είναι σε αυτή την φάση το καταφύγιο σας από τις προκλήσεις της κοινωνίας και της ζωής για την ηρεμία της ψυχής σας. Ίσως σε αυτή την περίοδο έρθουν στην επιφάνεια κληρονομικά ζητήματα.

Νέα Σελήνη Μαΐου στον Ταύρο | Ζώδιο Ιχθύς
Ζώδιο Ιχθύς
Ζώδιο Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 04/05/2019, θα επηρεάσει τον 3 οίκο σας. Ο τρίτος οίκος σας σχετίζεται με τις ιδέες σας και τις επικοινωνίες. Αυτό το διάστημα θα είστε πιο σταθεροί στις απόψεις σας και στις ιδέες σας και πιο κοινωνικοί και ευγενικοί στις επικοινωνίες σας μέσα στην καθημερινότητα. Έρχεστε σε επαφή με νέους ανθρώπους όπου σας βγάζουν από την βαρετή ρουτίνα της καθημερινότητας. Επίσης δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να κάνετε μια επικερδή οικονομική ή επαγγελματική συμφωνία με την παρέμβαση τρίτων χάρη της επικοινωνιακής σας ικανότητας. Θα σας δοθεί επίσης η ευκαιρία να οργανώσετε κάποιο ταξίδι για να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα. Ασχολείστε με πιο ευχάριστες δραστηριότητες, κάνετε οτιδήποτε σας ευχαριστεί και σας αναζωογονεί.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles