μαθε για το μελλον σου - μεντιουμ αρης

Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου 2019. Στις 4/2/19 και 21:05 GTM, θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόο. Θα επηρεαστούν κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού και το δεύτερο δεκαήμερο τους δηλαδή Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί. Επίσης επηρεάζονται άτομα με Ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. Η Νέα Σελήνη δημιουργεί ένα κλίμα αισιοδοξίας και θα επηρεάσει γενικώς ζητήματα που αφορούν θέματα φιλίας και γενικότερα το ενδιαφέρον μας για τον ανθρωπισμό.

Να έχετε υπόψιν ό τι η Νέα Σελήνη ευνοεί πάντα νέα ξεκινήματα. Δεν πρέπει να γνωστοποιούνται μέχρι να αποδώσουν και να αρχίσουν να αποφέρουν καρπούς. Όσον αφορά τα αισθηματικά δεν θα πρέπει εξ’αρχής να φανερώνουμε τις προθέσεις μας και να χρησιμοποιούμε τελευταία στιγμή τον άσο στο μανίκι μας. Θετικά θα επηρεαστούν από την Νέα Σελήνη Ζυγοί και Δίδυμοι. Αυτό το διάστημα η λέξη ελπίδα θα είναι κυρίαρχη στο λεξιλόγιο των ανθρώπων. 

Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός
Ζώδιο Κριός

Με την Νέα Σελήνη τις 4/2/19 ορισμένα από τα σχέδια σας και τους στόχους σας γίνονται πραγματικότητα. Αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η δυνατότητα να δικτυωθείτε με άτομα επιρροής και κύρους. Αυτό θα συμβεί μέσω του κοινωνικού σας περίγυρου και των φίλων σας. Επίσης αν ασχολείστε με τον τομέα των δημόσιων σχέσεων και του μαργκετινκ είναι μια ιδανική εποχή να πετύχετε πολλά. Αν έχετε σκοπό για κάποιο άνοιγμα με το εξωτερικό ή να επεκτείνετε τα σχέδια σας έξω, το φεγγάρι είναι με το μέρος σας. Υπάρχει περίπτωση να προκύψουν θετικές εξελίξεις στον έρωτα. Αν είστε μόνος υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κάποιο ερωτικό ειδύλλιο με την βοήθεια του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος
Ζώδιο Ταύρος

Με την Νέα Σελήνη τις 4/2/19, θα προκύψουν το επόμενο δεκαπενθήμερο αρκετές θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Οι προσπάθειες σας θα αποδώσουν καρπούς με αποτέλεσμα να δεχτείτε από τους ανωτέρους σας θετικά σχόλια. Μια σημαντική βελτίωση στις αποδοχές σας δεν αποκλείεται ώστε οικονομικά σας ζητήματα σε εκκρεμότητα να βρουν λύση. Αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται ακόμη και μια προαγωγή. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας κάποιες μακροχρόνιες σχέσεις δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε επισημοποίηση τους. Για τους αδέσμευτους ίσως προκύψει μια γνωριμία που αναμένεται να πάρει σύντομα σοβαρή μορφή και πολύ πιθανόν θα πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα.

Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος
Ζώδιο Δίδυμος

Με την Νέα Σελήνη στις 4/2/19 στον Υδροχόο, καλό θα ήταν να θέσετε σχετικά σημαντικά θέματα σε προτεραιότητα. Διότι σε αυτή την φάση η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Η Νέα Σελήνη πολύ πιθανόν να σας δώσει την ευκαιρία να οργανωθείτε για ένα πνευματικό ταξίδι στο εξωτερικό. Πολύ πιθανόν να θέσετε αυτή την περίοδο τα θεμέλια για την πραγματοποίηση ενός ονείρου ή σχεδίου σας. Να γνωρίζεται πάντως αν έχετε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες να τις επιλύσετε τώρα, διότι ότι θα προγραμματίζεται θα πετύχει. Αν θα βρίσκεστε σε μακρόχρονη σχέση είναι καλό να προγραμματίσετε τον γάμο σας και να προχωρήσετε στην οργάνωση του .Όσοι είστε ελεύθεροι να έχετε τον νου σας, διότι ο έρωτας καραδοκεί στην γωνία.

Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος
Ζώδιο Καρκίνος

Με την Νέα Σελήνη στις 4/2/19 στον Υδροχόο, θα νιώθετε ένα είδος ανασφάλειας τόσο σε υλικό επίπεδο όσο και σε συναισθηματικό. Ίσως προχωρήσετε αυτό το διάστημα σε κάποια αποπληρωμή ενός δανείου ή θα προχωρήσετε σε μια επένδυση που πιστεύετε ότι ίσως σας αποφέρει στο μέλλον οικονομική ασφάλεια και κέρδος. Αυτό το διάστημα ίσως προχωρήσετε σε διακοπή σχέσεων με άτομα που εδώ και καιρό σας δημιουργούσαν διάφορα προβλήματα ή δεν πρόσφεραν τίποτα. Ενώ θα ενδυναμωθούν οι καλές σας σχέσεις. Υπάρχει το ενδεχόμενο εμφάνισης ενός προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν και να πάρει διαστάσεις. Επίσης όσον αφορά τους αδέσμευτους δεν αποκλείεται μια σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική στον εργασιακό σας χώρο.

Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων
Ζώδιο Λέων

Η Νέα Σελήνη τις 4/2/19 στον Υδροχόο, θα επηρεάσει εσάς σε σχέση με τον σύντροφο σας κυρίως. Αν η σχέση βρίσκεται σε κρίση θα περάσει από καθοριστική στιγμή (νέα αρχή ή τέλος). Θα είναι μια ιδιαίτερα επώδυνη Νέα Σελήνη για τους Λέοντες σε γάμο, αν αξίζει θα περάσει αλώβητη την Νέα Σελήνη και το επόμενο δεκαπενθήμερο. Αν είστε ελεύθερος Λέων αυτό το διάστημα ίσως εμφανιστεί έρωτας στο προσκήνιο με καλές προοπτικές. Άλλα ζητήματα που μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαιτέρως ίσως είναι μια συγκατοίκηση, επισκευή κατοικίας και αντιμετώπιση ανταγωνισμού στην δουλειά. Ίσως στον χώρο εργασίας σας αντιμετωπίσετε κάποια εχθρικότητα από κάποιους συνεργάτες και συναδέλφους.

Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος
Ζώδιο Παρθένος

Η Νέα Σελήνη τις 4/2/19 στον Υδροχόο, θα σας δώσει το έναυσμα να αποδείξετε ότι είστε ιδιαιτέρως ικανοί στα εργασιακά. Με τα προσόντα σας και την απόδοση σας αυτό το διάστημα και για δύο εβδομάδες θα λάβετε και τα ανάλογα εύσημα από τους ανωτέρους σας. Η εφευρετικότητα σας και η δημιουργικότητα θα είναι στο ζενίθ. Αν αναζητάτε εργασία ή είστε άνεργος Παρθένος είναι ιδανική περίοδο να δραστηριοποιηθείτε αυτό τον καιρό που η θεά τύχη είναι με το μέρος σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό το διάστημα να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα στην οικία σας που στο μέλλον σας μπορεί να αποφέρει κέρδη σημαντικά. Ευχάριστα γεγονότα αναμένονται στα αισθηματικά σας με νέες γνωριμίες και ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός
Ζώδιο Ζυγός

Με την Νέα Σελήνη στις 4/2/19 στον Υδροχόο, αναμένονται σχετικά θετικές εξελίξεις. Τα αισθηματικά θα έχουν τον κύριο λόγο και θα παίξουν σημαντικό ρόλο το επόμενο δεκαπενθήμερο. Θα ζήσετε τον έρωτα με όλο σας το είναι και υπάρχει περίπτωση αν είστε δεσμευμένοι να αποκτήσετε απόγονο. Αν είστε ελεύθερος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσετε τον έρωτα που ονειρεύεστε. Ο έρωτας θα είναι κεραυνοβόλος και θα φανεί το επόμενο 6μηνο αν θα έχει διάρκεια ή αν θα είναι κάτι πρόσκαιρο. Όσον αφορά τα επαγγελματικά οι επιτυχίες θα είναι αντίστοιχες, όπου θα σημειωθεί μεγάλη πρόοδο και διάκριση. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, όπου πολύ πιθανόν να δείτε να αυξάνονται οι αποδοχές σας και να εξασφαλίζεται την μονιμότητα στην εργασία σας.

Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός
Ζώδιο Σκορπιός

Με την Νέα Σελήνη στις 4/2/19 στον Υδροχόο, είναι ένα διάστημα που αξίζει να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας και την οικία σας. Είναι επίσης μια ευνοϊκή περίοδος για επισκευές της οικίας σας ή του πατρικού σας, όπως επίσης για αναζήτηση νέου χώρου, δηλαδή στέγης. Αν έχετε σκοπό να κάνετε κάποια αγοραπωλησία, πρέπει να δραστηριοποιηθείτε αυτό το διάστημα όπου ευνοήστε διότι το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχημένο. Το εισόδημα σας δεν αποκλείεται να αυξηθεί από την εκμετάλλευση ακινήτου. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας δεν αποκλείεται να βρεθείτε αντιμέτωποι με τον έρωτα, με την καλή έννοια. Αρκετοί δεσμευμένοι Σκορπιοί ίσως προχωρήσουν σε συγκατοίκηση αυτή την περίοδο.

Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης
Ζώδιο Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στις 4/2/19 στον Υδροχόο θα σας κάνει ιδιαιτέρως δραστήριους και κινητικούς. Η επιτυχία σας σε όλα τα επίπεδα θα είναι δεδομένη, διότι θα σας παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες. Αν την δεδομένη στιγμή σας απασχολούν τα εργασιακά σας, θα αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό και με συμφωνία θα επιδιώξετε τις καλύτερες προοπτικές. Αν αναζητάτε εργασία είναι η κατάλληλη περίοδος για να βρείτε εργασία ή να αλλάξετε επαγγελματική στέγη. Η επιτυχία βεβαίως θα αφορά και τα προσωπικά σας ζητήματα, διότι θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας ή με γείτονα και συγγενή. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας κάποια παρανόηση και υπερβολική σας αντίδραση ίσως δημιουργήσει κάποια ένταση με τον σύντροφο σας.

Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερος
Ζώδιο Αιγόκερος

Η Νέα Σελήνη στις 4/2/19 στον Υδροχόο θα συνδεθεί με τα οικονομικά σας, και θα ωφελήσει στο εισόδημα σας. Θα παρουσιαστεί μια σημαντική βελτίωση η οικονομική σας κατάσταση, αλλά αυτό θα οφείλεται κυρίως στις προσωπικές σας προσπάθειες. Δεν θα πρόκειται για μια κατάσταση όπου θα περιμένετε την τύχη εξ ουρανού, αφού τα καλύτερα αποτελέσματα θα οφείλονται στον εαυτό σας. Θα πρέπει στο επόμενο διάστημα να βρίσκεστε σε ένα είδος ετοιμότητας, ώστε να αντιληφθείτε εγκαίρως και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν.Είναι επιπλέον σημαντικό να εκμεταλλευτείτε μέσω του κοινωνικού σας περίγυρου την επιρροή και το κύρος κάποιων σημαντικών ανθρώπων, που θα προωθήσουν καταστάσεις.

Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος
Ζώδιο Υδροχόος

Με την Νέα Σελήνη στις 4/2/19 στο Ζώδιο σας, αναμένονται θετικές εξελίξεις στην ζωή σας. Θέματα που σας απασχολούν αυτό το διάστημα θα έρθουν εις πέρας με την Νέα Σελήνη. Στον επαγγελματικό τομέα αναμένεται να φέρεται εις πέρας σημαντικό έργο που θα σας αποφέρει θετικά οφέλη και κυρίως εισόδημα. Η μια επιτυχία θα διαδέχεται την άλλη και επίσης στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα. Τα αισθήματα σας για τον σύντροφο σας θα είναι έντονα και εκείνος θα σας χαρίζει συναισθηματική ασφάλεια που τόσο ανάγκη έχετε. Ίσως πολλοί δεσμευμένοι Υδροχόοι προχωρήσουν σοβαρά και καταλήξουν σε μια επισημοποίηση της σχέσης τους με την μορφή της συγκατοίκησης και όχι μόνο. Οι μοναχικοί Υδροχόοι που ψάχνουν για σταθερότητα και ασφάλεια ίσως αργήσουν ακόμη να βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο να του της προσφέρει.

Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς
Ζώδιο Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στις 4/2/19 στο ζώδιο σας, αναμένεται να σας οδηγήσει για λίγο στην απομόνωση ηθελημένα. Θα θελήσετε να μείνετε για κάποιο διάστημα μόνοι σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Αυτή την περίοδο θα θελήσετε να ασχοληθείτε με πράγματα και καταστάσεις πού σας ευχαριστούν άλλα και να φανταστείτε και τα μελλοντικά σχέδια που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Ίσως αυτή την εποχή έρθετε σε επαφή με ιδρύματα, νοσοκομεία, και οίκους ευγηρίας για θέμα που ίσως αφορά δικό σας συγγενικό φιλικό άτομο με πρόβλημα υγείας. Κάποιο ταξίδι αυτή την εποχή ίσως θα σας ωφελήσει να βρείτε την ηρεμία σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο δημιουργίας κρυφής ερωτικής σχέσης και εμπειρίας αυτή την περίοδο. Αυτό ενδέχεται να σας συγκλονίσει και να σας οδηγήσει σε περιπέτειες.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles