Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου 2018

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου 2018. Στις 7 Δεκεμβρίου 2018 ώρα 07:22 GTM, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Τοξότη. Όπου θα επικρατήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας και επικοινωνίας μεταξύ μας. Ευνοούνται αυτή την περίοδο μετακινήσεις και ταξίδια στο εξωτερικό, για κυρίως ψυχαγωγικούς και όχι μόνο λόγους. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο Ζώδιο του ρίσκου και της τύχης, παρ’όλα αυτά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και θα πρέπει να προχωράτε βήμα βήμα. Εξετάστε όλες τις παραμέτρους πριν ξεκινήσετε κάτι με οικονομικό υπόβαθρο, θα φανεί σε ένα εξάμηνο.

Μαθήματα Αστρολογίας από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια πνευματικής αναζήτησης. Η καθημερινότητα και η ρουτίνα δεν θα σας καλύπτει και θα θελήσετε να διευρύνετε τους φιλοσοφικούς σας ορίζοντες. Θέματα θρησκείας και Μεταφυσικής θα σας προσελκύουν και θα αποτελούν αγαπημένο θέμα συζήτησης. Σε θέματα επιστήμης και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης διαφαίνεται επιτυχία.

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Η Νέα Σελήνη μέσα από τον 8 οίκο σας, θα σας φέρει σε επαφή με κάποιες κρυμμένες πτυχές του εαυτού σας. Ένα σημαντικό μέσο εκτόνωσης αυτή την περίοδο θα είναι η σεξουαλικότητα σας. Με αυτόν τον τρόπο θα έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας. Σημαντικές προσπάθειες θα σημειωθούν για την βελτίωση των οικονομικών σας. Κληρονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια, όπου γίνεται προσπάθεια επίλυσης τους μέσω τρίτων.

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Η Νέα Σελήνη μέσα από τον 7 οίκο σας, θα σας φέρει αντιμέτωπο με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σας. Δηλαδή μιλάμε για τις σχέσεις σας με τους άλλους. Θα τεθούν βάσεις επί ίσους όρους, είτε αφορούν την εργασία είτε την συντροφικότητα. Θα πρέπει να καταβληθούν ιδιαίτερα από την δική σας πλευρά προσπάθειες για να ισορροπήσει η λεγόμενη αμφίδρομη σχέση.

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, θα επηρεάσει τον εργασιακό σας τομέα. Ίσως αυτή την περίοδο αυξηθούν οι απαιτήσεις στον τομέα σας και θα σας ασκηθεί κάποια πίεση. Άλλα να γνωρίζετε ό τι είστε απαραίτητοι στο πεδίο σας, μην ανησυχείτε. Ίσως είναι μια περίοδος που πρέπει να ασχοληθείτε και με έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και φροντίστε την φυσική κατάσταση της υγείας σας.

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Η Νέα Σελήνη στον 5 οίκο σας, θα τονώσει τις δημιουργικές σας ικανότητες όσο και την αυτοπεποίθηση σας. Θα είστε ιδιαιτέρως εξωστρεφής και θα ευνοήστε σε θέματα δημοσίων σχέσεων. Θα επικρατεί γύρω σας ή μάλλον θα δημιουργείτε ένα ρομαντικό υπόβαθρο με μεγάλη επιτυχία για το αντίθετο φύλο. Η διάθεση σας θα είναι αντίστοιχη ενός εφήβου και ιδιαιτέρως παιχνιδιάρικη και αυτό θα σας κάνει ιδιαιτέρως αγαπητό.

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα σας δημιουργήσει ένα αίσθημα ανασφάλειας όσον αφορά εκτός οικίας. Θα αισθάνεστε πιο ασφαλής στον χώρο σας και την οικογένεια. Επιπλέον θα αισθάνεστε την ανάγκη να ασχολείστε με το παρελθόν και τις παλιές σας αναμνήσεις. Πάντως προτεραιότητα σας θα είναι να παίρνατε αρκετές ώρες με τους αγαπημένους σας και τους οικείους της οικογένειας σας. Ίσως προχωρήσετε και σε κάποιες αλλαγές στον χώρο σας με κάποιες επισκευές και τροποποιήσεις.

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα σας αναδείξει τις επικοινωνιακές ικανότητες, ώστε να διευκολύνει την καθημερινότητα σας. Οι επαφές που θα έχετε και οι συναντήσεις, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Θα υπάρχει μια ομαλότητα στα γραφειοκρατικά γρανάζια, που πιθανόν να έρθετε σε επαφή. Αυτή την περίοδο θα θέλετε επίσης να επεκτείνετε και τις γνώσεις σας σε νέα πεδία.

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη από τον 2 οίκο σας, θα εγείρει θέματα οικονομικά. Θα προκαλέσει το ενδιαφέρον σας σε ζητήματα υλικά και το πόσο ασφαλής αισθάνεστε. Θα προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά ζητήματα σας και να δείτε κάπως ρεαλιστικά τα δεδομένα σας. Σημείο αναφοράς κυρίως είναι ο υπολογισμός του σταθερού εισοδήματος σας από σταθερή πηγή όπως, εργασία, μίσθωση, ενοικίαση… Δεν αποκλείεται να προκύψει νέα πηγή.

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο Ζώδιο σας, θα σας γεμίσει με ενέργεια και αυτοπεποίθηση και θα σας αναδείξει ως προσωπικότητα. Θα μαγνητίζετε με την παρουσία σας και τα φλερτ θα παίζουν καθοριστικό ρόλο, σε συνδυασμό με τις αισθηματικές σας επιτυχίες. Η εικόνα σας προς τα έξω θα είναι πολύ θετική και θα ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις. Επαγγελματικά η δημιουργικότητα σας θα είναι στο ζενίθ με αποτέλεσμα να χαροποιεί τους ανωτέρους σας.

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα σας βοηθήσει να κάνετε μια εσωτερική ενδοσκόπηση. Θα προσπαθήσετε να καταλάβετε τι είναι αυτό που σας προκαλεί άγχη και φοβίες. Θα αφήσετε πίσω άγχη και καταστάσεις και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας, ώστε να προχωρήσετε πιο δυναμικά. Είναι μια περίοδος που θα σας ελκύσουν οι κρυφές και παράνομες ερωτικές επαφές, όπου χρειάζεται προσοχή.

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη μέσα από τον 11οίκο σας, θα ευνοήσει τις κοινωνικές σας σχέσεις. Αυτή την περίοδο θα έρθετε σε επαφή με άτομα όπου πιθανόν θα έχουν την δυνατότητα να σας προωθήσουν επαγγελματικά. Επίσης είναι ιδανική φάση να θέσετε νέους στόχους επαγγελματικά και κοινωνικά. Η πρόοδος είναι πλέον δεδομένη και τα αποτελέσματα θα φανούν σε ένα εξάμηνο. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να ενταχθείτε σε κάποια ομάδα με κοινό προσανατολισμό και στόχο.

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα επηρεάσει τον επαγγελματικό σας χώρο. Ίσως σημειωθούν κάποιες ανακατατάξεις και είναι καιρός να βγάλετε προς τα έξω το ταλέντο σας. Είναι μια περίοδος που πρέπει να εκμεταλλευτείτε διότι η δημιουργικότητα σας θα είναι στο απόγειο. Θα δεχτείτε προτάσεις που θα είναι υπέρ σας, αν το διαχειριστείτε σωστά. Βεβαίως θα υπάρξει ένα φορτωμένο πρόγραμμα για το επόμενο εξάμηνο αλλά τολμήστε τις αλλαγές.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles