Νέα Σελήνη Απριλίου 2019

Νέα Σελήνη Απριλίου 2019. Στις 05/04/2019 και ώρα 8:52 GTM, θα σημειωθεί Νέα Σελήνη στην 15′ του Κριού. Το συγκεκριμένο Αστρολογικό φαινόμενο της Νέας Σελήνης στον Κριό στις  05/04/2019 δύο ημέρες πριν και μετά προαναγγέλλει μια δύσκολη αστρολογική περίοδο. Προκαλεί μια γενική κινητικότητα σε όλα τα ζώδια που σίγουρα δεν διευκολύνει, ούτε τις συναισθηματικές εξελίξεις αλλά ούτε και ζητήματα που  αφορούν επαγγελματικά θέματα. Γενικά η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον Κρόνο προκαλεί μια αναβολή και καθυστέρηση σε πολλά ζητήματα που αφορούν γραφειοκρατικά ζητήματα και νομικές υποθέσεις. Σε παγκόσμιο επίπεδο προκαλεί ψυχροπολεμικές φάσεις ανάμεσα στις παγκόσμιες  δυνάμεις. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι γεννημένοι:

26/03 – 13/04   03/07 – 15/07  04/10 – 16/10   01/01 – 15/01

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
Νέα Σελήνη Απριλίου 2019 | Ζώδιο Κριός
κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Η Νέα Σελήνη Απριλίου στον Κριό, θα σας εξωθήσει να απελευθερωθείτε και να εγκαταλείψετε καταστάσεις και  γεγονότα που σας καταπιέζουν. Αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη  προσοχή διότι τα νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται αυτή την  φάση και μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Κυρίως αφορά ζητήματα της επαγγελματικής και αισθηματικής ζωής. Αυτή την περίοδο θα διακατέχεστε από ένα επαναστατικό πνεύμα, δηλαδή οτιδήποτε σε περιορίζει. Θα αντιδράς σπασμωδικά και με νευρικότητα. Αν διατηρήσετε όμως την ψυχραιμία σας, και έχετε υπομονή θα δείτε ό τι η κατάσταση θα υπερβεί υπέρ σας. Προβλέπεται νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σας που θα σας ενθουσιάσει.

Νέα Σελήνη Απριλίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος
ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη Απριλίου στον Κριό, θα σας επηρεάσει με ανατροπές στον οικογενειακό σας τομέα και κυρίως τον εργασιακό σας χώρο. Ίσως αυτό το διάστημα πάρεις την  απόφαση να αλλάξεις πολλά στην προσωπική σου ζωή και  να κτίσεις μια νέα πραγματικότητα και ζωή. Η Νέα Σελήνη σε ωθεί να ψάξεις μέσα σου τι πραγματικά θέλεις και τι αναζητάς. Όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα δεν χρειάζονται  βιαστικές κινήσεις και άμεσες αλλαγές από την πλευρά σας. Αυτό το διάστημα δώστε περισσότερη βάση στον τομέα της υγείας σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση και ανάπαυλα διότι το έχετε ανάγκη.

ρωτα το ταρωτω
Νέα Σελήνη Απριλίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος
δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Νέα Σελήνη Απριλίου στον Κριό, θα επηρεάσει τις φιλικές σας σχέσεις, τα σχέδια σας και τις φιλοδοξίες σας. Η Νέα Σελήνη θα σας επηρεάσει θετικά και θα σας φέρει θετικά αποτελέσματα στις κοινωνικές σχέσεις σας. Θα σας δοθούν διάφορες ευκαιρίες και πρέπει εν συντομία να τις εκμεταλλευτείτε, ίσως σας δοθεί μέσω φίλων η ευκαιρία να βρείτε νέα επαγγελματική στέγη με πολύ καλύτερες συνθήκες. Ίσως γνωριστείτε με άτομα κύρους  πού θα προωθήσουν την επιχείρηση σας η κάποια από τα προϊόντα της εταιρίας σας. Αισθηματικά θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε πολλές γνωριμίες, η επιλογή θα βρίσκετε στο χέρι σας.

Νέα Σελήνη Απριλίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος
καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Νέα Σελήνη Απριλίου στον Κριό, θα επηρεάσει κυρίως τον επαγγελματικό σας τομέα. Θα είναι μια κρίσιμη περίοδο που ίσως πυροδοτήσει διάφορα γεγονότα στον  τομέα της καριέρας σας. Θα πρέπει να βρίσκεστε σε ετοιμότητα με την Νέα Σελήνη στον Κριό, ίσως υπάρξουν απρόσμενες  εξελίξεις. Θα επηρεαστούν επίσης και οι συνεργασίες που ίσως εκεί διαρραγούν οριστικά κάποιες σχέσεις. Στον αισθηματικό τομέα ίσως ξαφνικά γεγονότα διαταράξουν την ισορροπία με τον σύντροφο σας και οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Πρόκειται για μια σύντομη άλλα έντονη περίοδο, φίλοι Καρκίνοι. Δεχτείτε τις αλλαγές με σκοπό για ένα καλύτερο μέλλον, διότι πρόκειται για καρμικό ξεκαθάρισμα, δεν έχετε πολλές επιλογές.

ολοκληρωμένες προβλέψεις
Νέα Σελήνη Απριλίου 2019 | Ζώδιο Λέων
λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Νέα Σελήνη Απριλίου στον Κριό, θα επηρεάσει κυρίως ζητήματα πού αφορούν νομικές υποθέσεις και ταξίδια. Ίσως σε αυτούς τους τομείς προκύψουν κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαιτέρως. Υπάρχει  μεγάλη πιθανότητα να τεθεί και θέμα γάμου για τους δεσμευμένους Λέοντες αυτή την περίοδο. Βεβαίως για να τεθεί τέτοιο ζήτημα πρέπει να σημειωθούν κάποιες ανακατατάξεις και αλλαγές  στον τρόπο με τον οποίο ζείτε και να δεχτείτε κάποιες θυσίες. Να γνωρίζετε ό τι αυτή την περίοδο θα είναι αυξημένες οι  απαιτήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, όπου αυτό θα σας  πιέζει αρκετά. Και ο ελεύθερος σας χρόνος θα είναι περιορισμένος για τα αισθηματικά σας ζητήματα.

Νέα Σελήνη Απριλίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος
παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Νέα Σελήνη Απριλίου στον Κριό, θα σας περιορίσει κυρίως οικονομικά. Αν και σύντομο το διάστημα επιρροής της Νέας Σελήνης μπορεί να προκύψουν διάφορα προβλήματα στα οικονομικά σας. Αν έχετε χρέη προς τρίτους ή δάνειο που καθυστερήσατε, μπορεί να προκύψουν διάφορα προβλήματα  και ζητήματα. Θα πρέπει το οικονομικό αυτό κομμάτι να το  επιλύσετε άμεσα. Αλλά ο Πλούτωνας πιστεύω στον Αιγόκερω δεν θα σας αφήσει στο έλεος του θεού και με κάποιο τρόπο π.χ. με μια πώληση ενός περιουσιακού στοιχείου θα σας βοηθήσει. Πιστεύω ότι το ζήτημα έως τέλος Απριλίου θα απεμπλακεί  οριστικά και θα απαλλαγείτε από το άγχος αυτό. Το ζήτημα αφορά όλα τα δεκαήμερα της Παρθένου.

Νέα Σελήνη Απριλίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός
ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Νέα Σελήνη Απριλίου στον Κριό, θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως δύσκολη για εσάς. Θα επικρατήσει μια περίοδο ανακατατάξεων και αλλαγών στην ζωή σας σύντομη μεν άλλα έντονη. Θα υπάρξει μια αστάθεια τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στην καριέρα σας. Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και την υπομονή σας για να αποφύγετε χειρότερες εξελίξεις. Μια και είστε το ζώδιο της διπλωματίας δεν ανησυχώ ιδιαιτέρως. Διότι ακόμη και μια λέξη παραπάνω μπορεί να οδηγήσει σε ένα οριστικό τέλος με τον σύντροφο σου. Αυτό το εκρηκτικό κλίμα θα διατηρηθεί έως τις 8/4/19 γι’ αυτό μην ανησυχείτε για την διάρκεια του. Ίσως προκύψει και κάποιο πρόβλημα υγείας σε κάποιο μέλος της οικογένεια σας.

ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto
Νέα Σελήνη Απριλίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός
σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη Απριλίου στον Κριό, θα δημιουργήσει απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις. Θα επηρεάσει κυρίως τον εργασιακό σας τομέα και τον τρόπο που ζείτε δηλαδή την καθημερινότητα σας. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να αποφεύγετε τις όποιες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα και τα εργασιακά, κυρίως αποφύγετε την αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος. Επίσης να μεταθέσεις για αργότερα συμφωνίες επαγγελματικές και  οικονομικές διότι μπορεί να αποβούν εις βάρος σας. Επίσης σε αυτή την φάση, φίλοι Σκορπιοί, θα επηρεαστούν και τα οικονομικά σας. Θα επικρατήσουν έκτακτα έξοδα που θα επηρεάσουν το εισόδημα σας. Πάντως αν κάνετε σωστή διαχείριση δεν θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα. Τα αισθηματικά σας για εσάς τους αδέσμευτους σας, οδηγούν στον επαγγελματικό χώρο.

Νέα Σελήνη Απριλίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης
τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Νέα Σελήνη Απριλίου στον Κριό, επηρεάζει τον τομέα των αισθηματικών σας. Επίσης πέρα από τα αισθηματικά θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις σε θέματα εγκυμοσύνης ή την δημιουργικότητα  σας στον χώρο εργασίας σας. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσετε  κάποιο έργο που να έχει απήχηση στο ευρύ κοινό και να σας ευνοήσει οικονομικά. Αισθηματικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επισημοποιήσετε μια σχέση που μπορεί να φτάσει στον γάμο. Αν είστε μόνοι υπάρχει  μεγάλη πιθανότητα πάλι να ερωτευτεί τε. Οικονομικά θα έχετε ικανοποιητική εύνοια, αλλά μην αρχίσετε τις σπατάλες σε ακριβές αγορές και έξοδα. Δεν γνωρίζετε τι επιφυλάσσει το μέλλον σας. Καλό θα είναι να προσέχετε την διαχείριση των οικονομικών σας.

μέντιουμ άρης
Νέα Σελήνη Απριλίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως
αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Νέα Σελήνη Απριλίου  στον Κριό, θα είναι μια ιδιαιτέρως δύσκολη όψη. Θα επηρεαστούν κυρίως οικογενειακές υποθέσεις και οικονομικά ζητήματα. Όσο είναι δυνατόν και περνάει από το χέρι σας αποφύγετε αυτή την φάση αλλαγές ή πώληση στα περιουσιακά ή κληρονομικά σας στοιχεία. Επίσης αποφύγετε με κάθε τρόπο αγοραπωλησίες που μπορεί να επηρεάσουν ιδιαιτέρως το εισόδημα σας. Ίσως προκύψουν προβλήματα στις αισθηματικές σας σχέσεις όπου φτάνει μια λέξη ή  παρατήρηση να οδηγήσει σε ακραία κατάσταση. Επίσης μπορεί μια φιλική σχέση να αποδειχτεί απάτη η εκμετάλλευση. Να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί με τις κοινωνικές σας σχέσεις αυτό το διάστημα.

Νέα Σελήνη Απριλίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος
υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Νέα Σελήνη Απριλίου στον Κριό, θα επηρεάσει τον 3 οίκο σας, δηλαδή την επικοινωνία σας. Θα σας φέρει κοντά  σε ανθρώπους που είχατε απομακρυνθεί άλλα και σε επαφή με νέους. Για τις επόμενες 2 εβδομάδες οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα είναι αυξημένοι. Θα προχωρήσετε επαγγελματικά μάλλον  σε νέες συμφωνίες που θα είναι υπέρ σας. Θα αφιερώσετε κάποιο χρόνο και για κάποιο ταξίδι σε αγαπημένο πρόσωπο. Ίσως αυτό το διάστημα αναπτύξετε μια σχέση αισθηματική εξ απόστασης που θα έχει σοβαρές προοπτικές. Πάντως στον χώρο εργασίας να είστε λίγο προσεκτικοί διότι μπορεί να υπάρξει παρασκήνιο, μην εμπιστεύεστε σε κάθε συνάδελφο και συνεργάτη τα πάντα.

Νέα Σελήνη Απριλίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύες
ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Νέα Σελήνη Απριλίου στον Κριό, θα επηρεάσει τον 2 οίκο σας. Αυτό αφορά κυρίως τον οικονομικό σας τομέα, φίλοι Ιχθύες. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα διανύσετε μια περίοδο με σοβαρές ανακατατάξεις οικονομικές που θα οφείλονται σε έκτακτες δαπάνες. Αυτό θα επηρεάσει κατά πολύ το εισόδημα σας. Αυτή όλη η κατάσταση θα σας βγάλει εκτός προγράμματος. Καλό θα ήταν να αποφύγετε  συναλλαγές οικονομικές με φίλους, όπως δανεισμό. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην επιστραφούν τα χρήματα. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι Ιχθύες θα πρέπει να αποφεύγουν τις κτητικές διαθέσεις προς τον σύντροφο τούς, μόνο πρόβλημα προσθέτει κάτι τέτοιο.

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles