Νέα Σχέση μετά από Χωρισμό;

7 Σημάδια που Πρέπει να Γνωρίζετε πριν Ξεκινήσετε Νέα Σχέση μετά το Χωρισμό

Νέα Σχέση μετά από Χωρισμό; Όταν τελειώνει μια μακροχρόνια σχέση ή ένας γάμος, η φυσιολογική διαδικασία είναι να περάσει το άτομο μια περίοδο πένθους: πένθος για το άλλο άτομο, πένθος για τη σχέση που χάθηκε, πένθος για τα όνειρα που καταστράφηκαν, αλλά και πένθος για τα χρόνια που χάθηκαν και τα αρνητικά συναισθήματα ή την προδοσία που βίωσε το άτομο.
Πολλοί άνθρωποι μετά το χωρισμό δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να παντρευτούν ή να ξανακάνουν σχέση, αλλά αυτό δείχνει περισσότερο το φόβο τους απέναντι στην προδοσία, την απιστία, την δική τους έλλειψη αυτοπεποίθησης παρά μια ξεκάθαρη, πραγματική επιθυμία.
Όταν περάσει ο συναισθηματικός τυφώνας που ακολουθεί έναν χωρισμό και το άτομο καταλαγιάσει μέσα του, αρχίζει να βλέπει γύρω του διάφορες πιθανότητες… Πώς όμως θα καταλάβετε ότι είστε έτοιμοι να ξαναρχίσετε να βλέπετε άλλα άτομα και να κάνετε μια νέα σχέση;

Τα Σημάδια ότι Είστε Έτοιμοι να Κάνετε μια Νέα Σχέση

Νέα Σχέση μετά από Χωρισμό; | Αισθάνεστε Καλά Όταν Είστε Μόνοι.

Αυτό σημαίνει ότι δε βγαίνετε κάθε βράδυ για να πνίξετε τον πόνο σας, ούτε ζορίζετε τον εαυτό σας για να κάνετε διαρκώς πράγματα και να γεμίζετε το χρόνο σας. Νιώθετε καλά (δεν εννοώ ότι περνάτε υπέροχα, αλλά ότι δε δυσφορείτε και ότι είναι μια ουδέτερη ή και ελαφρώς ευχάριστη εμπειρία να μείνετε σπίτι και να δείτε μια ταινία, να φτιάξετε τα συρτάρια σας ή να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας..). Αν αισθάνεστε καλά όταν είστε μόνοι αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαλέξετε σύντροφο βάσει θετικών χαρακτηριστικών που σας ταιριάζουν, και όχι βάσει του ποιος άνθρωπος θα βρεθεί πρώτος μπροστά σας. Έτσι δε γίνεστε εξαρτημένοι από τον έρωτα ή τη σχέση σας. Ούτε θα φυλακιστείτε μέσα σε μια κακή σχέση προκειμένου να μην είστε μόνοι.

Τι μπορείτε να κάνετε όσο είστε μόνοι:

Να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένειά σας. Σε συγγενείς και φίλους. Να ακολουθήσετε τα ενδιαφέροντά σας. Να αποκτήσετε ένα νέο χόμπι ή να ασχοληθείτε με κάτι που κάνατε παλαιότερα, να μάθετε κάτι καινούργιο. Να βγείτε έξω από το comfort zone σας, δηλαδή έξω από τη ζώνη της ρουτίνας και των συνηθειών που σας δίνουν μια αίσθηση ασφάλειας. Επίσης μπορείτε να επενδύσετε σε σωματική άσκηση και ψυχοσωματική ευεξία. Στη φροντίδα του εαυτού και της ψυχής σας. Κάνοντας όλα τα παραπάνω θα νιώσετε όμορφα για τον εαυτό σας. Θα βρείτε την προσωπική εσωτερική σας δύναμη. Θα έχετε αυτοπεποίθηση και αυτά τα θετικά συναισθήματα θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον άνθρωπό σας.

Τι όνειρο είδες σήμερα; Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Πλήρης και Αναλυτικός

Ενδιαφέρεστε για άλλα άτομα χωρίς να σκέφτεστε κατευθείαν τον/την πρώην σας.

Αν γνωρίζετε νέα άτομα και δείχνετε ενδιαφέρον να μάθετε περισσότερα πράγματα γι’ αυτούς. Να γνωριστείτε καλύτερα και να επικοινωνήσετε βαθύτερα. Χωρίς να συγκρίνετε κατευθείαν με τον/την πρώην σας, τότε είστε σε καλό δρόμο για να κάνετε μια νέα, καλή σχέση. Αντίθετα, αν διαρκώς κλωθογυρίζετε στο μυαλό σας την ιδέα ότι ο/η πρώην ήταν το καλύτερο άτομο για εσάς, αν έχετε θυμό, θλίψη ή είστε σε διαδικασία πένθους για την απώλειά σας. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον είστε κολλημένοι στον/την πρώην σας και δεν είστε έτοιμοι για νέα σχέση. Να θυμάστε ότι δε κάνουμε σχέση με κάποιον επειδή νιώθουμε χάλια και με την ελπίδα ότι το άλλο άτομο θα μας κάνει να νιώσουμε καλά, αλλά επειδή νιώθουμε δυνατοί και επιθυμούμε να πάμε μπροστά.

Τι όνειρο είδες σήμερα; Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Πλήρης και Αναλυτικός

Νιώθετε ότι έχετε μέσα σας ένα απόθεμα αγάπης για να το μοιραστείτε.

Το πιθανότερο είναι ότι αμέσως μετά το χωρισμό ή το διαζύγιο θα νιώθετε πολλά και διαφορετικά αρνητικά συναισθήματα. Κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό. Το πρόβλημα αρχίζει όταν κανείς μένει κολλημένος στα αρνητικά συναισθήματα και στο τι έχασε και δεν κοιτάζει μπροστά του να συνεχίσει τη ζωή του. Όταν περάσει αυτή η πρώτη φάση, θα αρχίσετε να νιώθετε όμορφα και θα αναδυθεί το θετικό συναίσθημα της αγάπης. Την οποία θα θέλετε να μοιραστείτε με κάποιο άλλο άτομο. Αυτό είναι άλλο ένα σημάδι ότι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση.

Δείτε και αυτό: Ανεκπλήρωτοι Έρωτες

Τι όνειρο είδες σήμερα; Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Πλήρης και Αναλυτικός

Νέα Σχέση μετά από Χωρισμό; | Δεν ψάχνετε κάποιο άτομο για να σας ‘συμπληρώσει’.

Όταν μέσα σας αισθάνεστε ακέραιο άτομο, χωρίς να του λείπουν κομμάτια ή να έχει τεράστια ψυχολογικά τραύματα. Τότε ψάχνετε για ένα άλλο άτομο που θα συμβαδίζει μαζί σας, αλλά δε θα είναι ο ψυχολόγος σας, ο σαμάνος σας ή το άτομο που θα σας συμπληρώσει και θα σας κάνει καλύτερο άνθρωπο απ’ ότι είστε. Να θυμάστε ότι και τα δύο μέλη έχουν να προσφέρουν στη σχέση. Αλλά και να μάθουν και να γίνουν καλύτεροι μέσα από αυτή. Αν δεν το αντιληφθείτε με αυτό τον τρόπο, τότε η σχέση γίνεται μονομερής και θα είστε από τη μεριά του αδικημένου ή χαμένου..

Σχετικό Άρθρο: Είναι έτοιμος ο σύντροφος σου για γάμο;

Νιώθετε χαρά και όχι ζήλια όταν φίλοι σας κάνουν νέες σχέσεις ή παντρεύονται.

Αν έχετε θετικά συναισθήματα, αν πραγματικά χαίρεστε με τη χαρά των φίλων σας και δεν αισθάνεστε ζήλια, θυμό ή θλίψη για τον εαυτό σας. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι ότι είστε έτοιμοι για μια νέα, ωραία σχέση!

Τι όνειρο είδες σήμερα; Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Πλήρης και Αναλυτικός

Γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη και παγκοσμίως αποδεκτή ‘κατάλληλη στιγμή’ για να κάνετε μια σχέση.

Οι ευκαιρίες έρχονται στη ζωή χωρίς να τις περιμένουμε. Οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά να τις αναγνωρίσετε και να τις αδράξετε, χωρίς περιττές δικαιολογίες!

Τι όνειρο είδες σήμερα; Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Πλήρης και Αναλυτικός

Νέα Σχέση μετά από Χωρισμό; | Ξέρετε μέσα σας για ποιους λόγους είστε καλός υποψήφιος/α για μια νέα σχέση.

Γνωρίζετε τα θετικά σας. Ξέρετε τα δυνατά σας σημεία και τα προτερήματά σας και αγαπάτε τον εαυτό σας. Έτσι δείχνετε προς τα έξω την καλή σας εικόνα και δε φοβάστε μήπως το άλλο άτομο ανακαλύψει κάτι αρνητικό για εσάς.

Σχετικό Άρθρο: Οι εθιστικές σχέσεις

Τι όνειρο είδες σήμερα; Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Πλήρης και Αναλυτικός

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles