Μόνο για Άντρες! Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Από μυστικά στο φλερτ, μέχρι την καθημερινότητα του ζευγαριού και στο σεξ, υπάρχουν… κάποια πράγματα που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να ξέρεις.

1. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Μην ξεχνάς να της τονώνεις την αυτοπεποίθηση μ’ ένα κομπλιμέντο. Για οτιδήποτε. Έχε στο μυαλό σου ότι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση είναι μια περιπετειώδης γυναίκα στο κρεβάτι.

2. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Μάθε να εκτιμάς τα εσώρουχά της. Να ξέρεις ότι τρελαίνεται να εμφανίζεται μπροστά σου μ’ αυτά, οπότε μην βιαστείς να της τα βγάλεις. Μπορεί και να έχει ξοδέψει μια περιουσία γι’ αυτά.

3. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Η αστικοποίηση βοηθάει τις γυναίκες να ζεσταθούν. Άρα δοκίμασε να την αποπλανήσεις μπροστά από έναν καθρέφτη και θα με θυμηθείς.

4. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Μην ρωτάς ερωτήσεις που θέλουν μεγάλη ανάλυση κατά την διάρκεια του σεξ. Για παράδειγμα «Τι σου αρέσει;». Θα χάσει τον ρυθμό της και ξέχνα τον οργασμό.

5. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Το να απαντήσεις «Μια χαρά είσαι» όταν σε ρωτάει πως είναι, να ξέρεις πως δεν είναι ποτέ αρκετό.

6. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Να εκμεταλλευτείς την όσφρηση της. Ψέκασε τα σεντόνια με το άρωμά σου και άσε την να σε φαντασιώνεται όσο κοιμάται. Θα δεις τα οφέλη μόλις ξυπνήσει.

7. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες. Πες ένα κομπλιμέντο για κάτι μοναδικό που έχει, όπως οι φακίδες της, κι έτσι θα ξέρει ότι το εννοείς και ότι δεν το έχεις πει και σε άλλες 52 γυναίκες.

8. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Πρότεινε της να πάτε σε κάποιο φεστιβάλ μουσικής. Ο κοινός ρυθμός που θα λικνίζεστε θα σας φέρει πιο κοντά. Δεν το λέω εγώ, η επιστήμη.

9. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Αν δεν το έχετε το να μιλάτε στο κρεβάτι, κάντε μια απλή και διασκεδαστική άσκηση. Βάλτε να δείτε μια ταινία πορνό αλλά κλείστε τον ήχο. Προσπαθήστε να βάλετε εσείς τα λόγια στην ταινία. Σίγουρα θα γελάσετε και θα απελευθερωθείτε.

10. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Βγάλε αμέσως την τηλεόραση απ’ την κρεβατοκάμαρα(αν έχεις). Σου τρώει χρόνο και αποσπά την προσοχή σου από την πραγματική χρήση του δωματίου.

11. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Μια στο τόσο κανόνισε κάνα ραντεβού που χρειάζεται επίσημο ένδυμα. Τρελαίνεται να ετοιμάζεται για σένα.

12. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Κάνε καμιά δουλειά στο σπίτι, χωρίς να την ρωτήσεις. Όσο λιγότερα έχει να σκεφτεί και να κάνει μόλις γυρίσει από την δουλειά, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχει για να χαλαρώσετε.

13. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Διάβασε της κάτι. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι ερωτικό. Είναι η καλύτερη διαδικασία για να την κάνεις να αφοσιωθεί στην φωνή σου.

14. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Όταν κάνετε έρωτα έχε τ’ αυτιά σου ανοιχτά. Πιάσε κάθε βογκητό ή ήχο που βγάζει. Όσο καλύτερα ακούς, τόσο πιο εύκολο θα σου είναι να την ευχαριστήσεις.

15. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Φρόντισε να κρατάς το υπνοδωμάτιο ζεστό. Μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες κρυώνουν πιο εύκολα από τους άντρες. Έτσι δεν θα έχει κανένα εμπόδιο στο να κυκλοφορεί με λιγότερα ρούχα.

16. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Το «πιο γρήγορα, πιο δυνατά» δεν δουλεύει πάντα. Ειδικά αν είστε στην ιεραποστολική στάση κρατά ένα σταθερό ρυθμό χωρίς πολλές εντάσεις.

17. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Κάνε την να νιώσει όμορφη μετά το σεξ. Ανακατωμένα μαλλιά, χαλασμένο μακιγιάζ, τσαλακωμένα ρούχα δεν την κάνουν νιώθει και πολύ καλά. Προετοίμασε λοιπόν το έδαφος αν θέλεις και δεύτερο γύρο.

18. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Όταν κάθεστε δίπλα-δίπλα φρόντιζε ν’ ακουμπάς το χέρι σου στο πόδι της. Λατρεύει να νιώθει το άγγιγμα σου, ακόμα κι όταν δεν είναι άκρως ερωτικό.

19. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Όταν φιλιέστε, μην το παρακάνεις με την γλώσσα σου. Τα απαλά αγγίγματα είναι πολύ πιο ερωτικά από τα βίαια.

20. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Όταν είστε ακόμα στα προκαταρκτικά, προσπάθησε να την φτάσεις κοντά στον οργασμό με τα χέρια σου. Έτσι το έχει στο τσεπάκι μόλις θα κάνεις την είσοδό σου.

21. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Μόλις τελειώσετε το σεξ, πέρα από την αγκαλιά, μίλα της για μια στιγμή που σου άρεσε πολύ. Της αρέσει να ξέρει ότι δεν ξεχνάς κάποια πράγματα.

22. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Δώστε ραντεβού για σεξ. Προετοίμασε την λεκτικά κατά την διάρκεια της ημέρας για το τι πρόκειται να συμβεί μόλις βρεθείτε. Έτσι θα την γεμίσεις με πάθος και ανυπομονησία για το βράδυ σας.

23. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Αν είσαι λάτρης του πρωινού σεξ, βάλε το ξυπνητήρι τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα. Οι γυναίκες δεν λειτουργούν όταν βιάζονται και χρειάζονται τουλάχιστον 20 λεπτά για να φτάσουν σε οργασμό.

Για τους Άντρες: Άντρες και Πληρωμένο Σεξ

24. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Μείνε ήρεμος όταν μια σέξι γυναίκα περάσει από δίπλα σου ενώ είστε μαζί. Έτσι στέλνεις το μήνυμα ότι είσαι αρκετά έξυπνος για να θαμπωθείς από ένα Wonderbra και ένα κόκκινο κραγιόν.

25. Μυστικά για να τρελάνεις μια γυναίκα…

Αν καταφέρεις να πάρεις το νούμερο της σούπερ γκόμενας που είδες, χρησιμοποίησε το μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Διαφορετικά θα νομίζει ότι φοβάσαι ή ότι παίζεις τα παιχνίδια του μυαλού που κάνουν τα λυκειόπαιδα.

Αφορά τις Σχέσεις: Σεξ από το πρώτο ραντεβού;

Τι όνειρο είδες; Ονειροκρίτης Ταρωτώ

Σχολιάστε