Οκτώβριος. Μήνας Ιδιαίτερος για όλα τα ζώδια. Προβλέψεις Ταρώ από τον πιο ολοκληρωμένο χώρο μελλοντολογίας στην Αθήνα. Μελλοντολόγοι Άρης & Αθηνά.

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταρώ

 

ΚΡΙΟΣ

Διάβολος: Οι όποιοι περιορισμοί θα εξαφανιστούν μόνο αν εσείς καταβάλετε τις ανάλογες προσπάθειες. Οι σχέσεις σας βασίζονται στο πάθος και στην εξάρτηση αυτή τη περίοδο και όχι στα συναισθήματα σας, μην είστε ισχυρογνώμονες και άπληστοι, και προσπαθήστε να μην ενδιαφέρεστε μόνο για τα υλικά σας αγαθά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Εγκράτεια: Μετριάστε τις επιθυμίες σας προκειμένου να αποκτήσετε κάποια ισορροπία και να πετύχετε τους στόχους σας. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις σε διαμάχες που έχετε με το οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον, και μη φοβάστε τις συνέπειες των πράξεων σας. Δράστε με σύνεση και θα τα καταφέρετε χωρίς να καταφύγετε σε ακραίες καταστάσεις. Έχετε φύλακα άγγελο.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αστέρι: Οι ελπίδες και τα όνειρα σας αυτό το διάστημα παίρνουν σάρκα. Σας παρουσιάζονται καινούργιες ευκαιρίες και επιτέλους θα νιώσετε μια νέα πνοή αισιοδοξίας. Στα επαγγελματικά σας, σας λάβετε μια σημαντική αναγνώριση που θα σας κάνει να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Η περίοδος αυτή σας ευνοεί σε όλα τα επίπεδα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτοκράτειρα: Είναι ώρα να κοιτάξετε και λίγο τον εαυτό σας. Το τελευταίο διάστημα το παραμελήσατε και νιώθατε κουρασμένοι αυτό όμως θα βελτιωθεί. Θα σας απασχολήσουν τα υλικά αγαθά, και πιθανότατα να μετακομίσετε. Είστε σε πολύ γόνιμη περίοδο σε όλους τους τομείς απλά δώστε προσοχή στα οικονομικά σας.

 

ΛΕΩΝΤΑΣ

Πύργος: Προσπαθήστε να βρείτε καινούργιες ασχολίες και ενδιαφέροντα και μην κολλάτε σε άσχημες που συμβαίνουν αυτή τη περίοδο. Όλα θα φτιάξουν αν κρατήσετε μια πιο θετική στάση και δεν αφήσετε τα αρνητικά να σας καταβάλουν. Καλωσορίστε την κάθε αλλαγή γιατί αυτή θα σας οδηγήσει στη πρόοδο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δικαιοσύνη: Οι προηγούμενες πράξεις σας θα επηρεάσουν το μέλλον σου. Τα όποια θέματα σας απασχολούν θα λυθούν μέσω της δικαιοσύνης και μια αδικία που έχει γίνει θα λυθεί. Είναι καλή περίοδος για να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να μάθετε από τα λάθη σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Κρίση: Αναλύστε τις πράξεις σας και αντιμετωπίστε τα γεγονότα που θα σας έρθουν με δύναμη και κουράγιο. Αν έχετε την συνείδηση σας καθαρή μη φοβάστε να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε. Ένοχα μυστικά θα κάνουν την εμφάνιση τους οπότε καλό θα είναι να είστε προετοιμασμένοι. Μην κλείνετε τα μάτια σας στις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται γιατί αυτά θα βελτιώσουν τη ποιότητα της ζωή σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρεμασμένος: Ενεργήστε με τρόπο διαφορετικό από ότι κάνατε μέχρι τώρα ή που εσείς θεωρούσατε σωστό. Έχετε πολύ άγχος αλλά θα πρέπει να ηρεμήσετε και να κάνετε υπομονή. Πρέπει να κάνετε θυσίες για να πετύχετε μια καλύτερη ζωή. Αν καταφέρετε να αποκοπεί τε από ότι σας κρατά δέσμιους και γίνετε ανεξάρτητοι θα βελτιώσετε κατά πολύ τη ζωή σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τρελός: Έχετε την αίσθηση ότι η ζωή σας ή εσείς έχετε αλλάξει και δεν είστε σίγουροι που σας οδηγήσουν αυτές οι αλλαγές. Διακατέχεστε από μια ανάγκη για να εξερευνήσετε όλε στις πτυχές που σας παρουσιάζονται και να ζήσετε περιπέτειες που θα σας φτάσουν στα άκρα και πέρα από κάθε λογική. Πιθανότατα να πάτε και ένα ταξίδι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτοκράτορας: Θα πετύχετε τους στόχους σας μόνο με αποφασιστικότητα και πειθαρχεία. Θα υπάρξει ένα δικός σας άτομο που θα σας βοηθήσει οικονομικά και προσωπικά. Μην κάνετε κατάχρηση της εξουσίας σας και μην γίνεστε πιεστικοί αυτή τη περίοδο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σελήνη: Προσέξτε τα άτομα που εμπιστεύεστε και προσπαθήστε να κρίνετε αντικειμενικά τις καταστάσεις και τα πράγματα γιατί κάποιες φορές δεν είναι όπως φαίνονται. Προσέξτε μην αποκαλυφτούν κάποια από τα μυστικά σας ειδικά αυτά που αφορούν τον οικογενειακό σας περιβάλλον, και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ερημίτης: Οι απαντήσεις και οι λύσεις στα προβλήματα που ψάχνετε δε θα αργήσουν να έρθουν. Μη βιαστείτε να πάρετε τις όποιες αποφάσεις γρήγορα, και εμπιστευτείτε κάποιον γηραιό να σας καθοδηγήσει. Καιρός για ξεκούραση και χαλάρωση. Μην αποσύρεστε ακόμα από τη χαρά της ζωή .

 

Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες παρέχει Σαφείς, Αξιόπιστες, Λεπτομερείς απαντήσεις στα θέματα που σας απασχολούν.

Προβλέψεις Χαρτομαντείας από κοντά & Τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Πρόβλεψη Χαρτομαντείας Εxpress 20 λεπτά 15€

Πρόβλεψη Χαρτομαντείας Ταρώ & Εκκρεμές 45 λεπτά 30€

Πρόβλεψη Χαρτομαντείας Ταρώ & Καφεμαντεία 45 λεπτά 35€

Exclusive Πρόβλεψη Χαρτομαντείας Ταρώ 75 λεπτά 50€

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις Χαρτομαντείας 45 λεπτά 30€

Τηλέφωνα για Ραντεβού και Πληροφορίες : 2103477211 – 6986587147