Μηνιαίες Προβλέψεις Ταρώ – Νοέμβριος

Πρόβλεψη Ταρώ για Κριούς – Ιππότης κούπα:

Νέες αφίξεις και προσεγγίσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Θετικά αποτελέσματα ειδικά επαγγελματικά και οικονομικά σας. Οι κόποι σας φέρνουν αποτελέσματα. Ευκαιρίες για εξόδους. Θα περάσετε καλά με αγαπημένα σας άτομα. Προσοχή μόνο στην απερισκεψία, βολιδοσκοπήστε πρώτα τις ειδήσεις.

Πρόβλεψη Ταρώ για Ταύρους – Δικαιοσύνη:

Ο νόμος, σε όλες τις όψεις του είναι κάτι που θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα. Οπότε καλό είναι να μην δείξετε αδιαλλαξία και μεροληψία. Σε όποια απόφαση σας, πριν την εκτελέσετε ! Γιατί αυτό, είναι που θα σας φέρει τον θρίαμβο και τη δικαιοσύνη που χρειάζεστε.

Πρόβλεψη Ταρώ για Δίδυμους – Εραστές:

Θα έχετε  αρκετές δοκιμασίες που όμως θα ξεπεράσετε. Χαρείτε τον έρωτα και την έλξη  με νέο σας σύντροφο. Ή ανανεώστε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Προσοχή μην κάνετε ανόητα σχέδια ή παρατυπίες. Υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθούν ή να ματαιωθούν.

Πρόβλεψη Ταρώ για Καρκίνους – Τρία καρό:

Δείξτε την κατάλληλη ικανότητα και δεξιοτεχνία στο επαγγελματικό σας χώρο. Έτσι, θα καταφέρετε πιο εύκολα να αποκτήσετε τη δόξα και τη φήμη που τόσο επιζητείτε. Το δικαιούστε άλλωστε γιατί εργάζεστε με μεγάλο ζήλο. Οπότε είναι ο καιρός να πάρετε αυτό που σας αναλογεί. Προσοχή μόνο στη μετριότητα και στα όποια παιδιαρίσματα σας !

Πρόβλεψη Ταρώ για Λέοντες – Βασιλιάς δηνάριο:

Δείξτε την απαραίτητη ανδρεία και ρεαλισμό ! Έτσι, η όποια επιχειρηματικότητα σας θα σας φέρει την επιτυχία σε όλους τους τομείς που θα επιδείξετε. Δουλέψτε με την μαθηματική ακρίβεια και νόηση που έχετε και προχωρήστε χωρίς φόβο. Προσοχή μόνο στις εκδηλώσεις κακίας και στις ιδιοτροπίες σας γιατί βάζετε τους στόχους σας σε κίνδυνο.

Πρόβλεψη Ταρώ για Παρθένους – Κρίση:

Έφτασε ο καιρός επιτέλους να πάρετε αυτά που σας αναλογούν. Ο θαυμασμός, η λατρεία και η έκσταση θα πάρουν σάρκα και οστά ! Οι ηθικές αλλά και οι υλικές αμοιβές θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ευκαιρίες για να πάτε όλο αυτό παραπέρα αρκετές, φτάνει να κρίνετε καλά αυτό που σας δίνετε. Προσοχή όμως, απαιτείτε κάποια εγκράτεια αλλά τόσο όσο ώστε να αρπάξετε τις σωστές ευκαιρίες. Η ‘τύχη’ κλείνει γρήγορα τα μάτια!

Πρόβλεψη Ταρώ για Ζυγούς – Τέσσερα ξίφη:

Πρέπει να δείξετε την απαραίτητη επαγρύπνηση και απομόνωση για να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Μόνο έτσι θα κάνετε σοφή διαχείριση και θα προ φυλάξετε όλα αυτά που έχετε απόκτηση. Προσοχή σε θέματα οικονομικών, αποταμίευσης και διαθήκης.

Πρόβλεψη Ταρώ για Τοξότες – Πέντε δηνάριο:

Τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά αυτή τη περίοδο για εσάς. Θα επικρατήσει αταξία, χάος, διχόνοια αλλά  και ανηθικότητα στη καθημερινότητα σας. Πολλά από αυτά οφείλονται και από λάθη από τη δική σας πλευρά. Θα υπάρξουν σκοτούρες γύρω από υλικά θέματα. Επίσης και με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Δείξτε την απαραίτητη προσοχή!

Πρόβλεψη Ταρώ για Σκορπιούς – Κόσμος:

Η κάθε σας επιτυχία είναι πλέων εξασφαλισμένη ! Είναι ο καιρός να πάρετε τις όποιες ανταμοιβές σας που σας αξίζουν. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για ταξίδια, μετακινήσεις αλλά και αλλαγή τόπου ή όποιας μετακόμισης.  Δώστε μόνο την απαραίτητη προσοχή στην αδράνεια, και στη στασιμότητα που σας διακατέχει.

Πρόβλεψη Ταρώ για Αιγόκερους – Δύο κούπα:

Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για εσάς ! Η αγάπη, η φιλία, ένωση και γενικά η αλληλεξάρτηση με τα άτομα του αντίθετου φύλλου. Αλλά, και με τους κοντινούς σας συγγενείς γεμίζει τη καθημερινότητα σας και σας κάνει πιο αισιόδοξους. Ευκαιρία να αφήσετε λίγο το βαρύ πρόγραμμα της εργασίας σας. Πρέπει, να ζήσετε λίγο τη θαλπωρή του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Πρόβλεψη Ταρώ για Υδροχόους – Τρία μπαστούνι:

Ένα αρκετά ευνοϊκό χαρτί ειδικά για τους επιχειρηματίες. Καινούργιες συνεργασίες αλλά και ιδέες δρομολογούνται και αναπτύσσεται αυξάνοντας τα κέρδη από το εμπόριο.  Οι όποιες δυσχέρειες ή η όποια αναβολή λόγω κακοτυχίας σταματά. Ο μόχθος και οι προσπάθειες  σας από την προηγούμενους μήνες δίνει στη σκυτάλη στην ανάπτυξη και στις απολαβές. Τα καλύτερα έπονται…

Πρόβλεψη Ταρώ για Ιχθύες – Οκτώ κούπα:  

Η απογοήτευση και η έλλειψη ενδιαφέροντος είναι κάτι που σας διακατέχει και θέματα που θεωρούνταν σπουδαία  σας φαίνονται πλέων ασήμαντα. Δώστε προσοχή ! Αυτή η μετριοπάθεια σας ίσως εμποδίζει τη χαρά, την ευτυχία και την επιτυχία που σας περιμένει. Απλά χρειάζεστε λίγο τόλμη και η εντιμότητα σας θα σας αποζημιώσει. Προσοχή λοιπόν στη πραότητα και στην ατολμία.