Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ για τον Δεκέμβριο

Μέσα από 42 Μαντικές τράπουλες χαρτομαντείας η Μελλοντολόγος Αθηνά, από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, κάνει προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πρόβλεψη Ταρώ για Κριούς – 9 ξίφη

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή αυτή τη περίοδο στο τρόπο που συμπεριφέρεστε στους άλλους. Η απόλυτη  ξεροκεφαλιά σας και το πείσμα σας θα σας φέρει σε απομόνωση. Στη μοναξιά. Μην είστε καχύποπτοι και μη θεωρείτε ότι όλοι είναι εναντίον σας. Δώστε το χρόνο που απαιτείτε προτού βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα κάποιες καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Χαρείτε τις γιορτές με δικά σας άτομα.

Πρόβλεψη Ταρώ για Ταύρους – 4 ράβδοι

Αυτή η περίοδος είναι αρκετή καλή για εσάς. Ο μήνας αυτός σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας άτομα. Το ασφαλές περιβάλλον της οικογενείας  σας  θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την ευημερία και την επίτευξη των στόχων σας. Η αφθονία και η ευτυχία θα κάνει τα πρώτα σημάδια εμφάνισης της, και ειδικά όσοι ασχολούνται με συλλόγους ή σωματεία θα επιτύχουν επιτέλους τους στόχους τους.

Πρόβλεψη Ταρώ για Δίδυμους – Άρμα

Ζητήστε βοήθεια και συμπαράσταση από τους κοντινούς σας ανθρώπους. Και από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μόνο έτσι θα πετύχετε τον θρίαμβο που τόσο προσμένετε όλο αυτό τον καιρό. Προσοχή μόνο στην όποια φιλονικία ή διαμάχη ειδικά με θέματα που έχουν να κάνουν με προσφυγή στα δικαστήρια.

Πρόβλεψη Ταρώ για Καρκίνους – Αυτοκράτορας

Αυτή τη περίοδο θα νιώθετε σε μεγάλο βαθμό τη προστασία ανθρώπων που θα σας ευνοήσουν σε όποια σχέδια σας θέλετε να πραγματοποιήσετε. Ειδικά μια ισχυρή προσωπικότητα με εξουσία θα σας βοηθήσει στην όποια επίτευξη σας και όποια παρεμπόδιση από εχθρούς ή καθυστέρηση θα αφανιστεί. Δείξτε σταθερότητα και βούληση και όλα θα πάνε καλά.

Πρόβλεψη Ταρώ για Λέοντες – 3 δηνάριο

Αυτή η περίοδο θα δουλέψετε με ζήλο. Ικανότητα και περισσότερη δεξιοτεχνία και επαγγελματισμό, αφού η φήμη σας και η δόξα έχει πάρει πλέον σάρκα και οστά και είστε πλέων περιζήτητος. Δώστε μόνο προσοχή στα όποια παιδιαρίσματα σας, και στη μετριότητα που σας διακατέχει λόγου εγωισμού και περηφάνιας.

Πρόβλεψη Ταρώ για Παρθένους – Ήλιος

Αυτή η περίοδος που διανύεται είναι από τις καλύτερες και δείχνει την ικανοποίηση. Την υλική  ευτυχία και την πραγματοποίηση των στόχων σας, που μόλις ξεκινά και ευτυχώς για εσάς θα κρατήσει για αρκετό καιρό. Καιρός να αφεθείτε και να χαρείτε τους καρπούς των κόπων σας να υλοποιούνται. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές με φίλους και οικογένεια, και πιθανόν γάμος για κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

Πρόβλεψη Ταρώ για Ζυγούς – 4 κύπελλα

Αυτός ο μήνας  θα είναι αρκετά δύσκολος με πολλές μεταπτώσεις. Θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στις τυχόν λογομαχίες που θα προκύψουν ειδικά με αγαπημένα σας άτομα ή συνεργάτες σας. Κοιτάξτε να αρπάξετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και δώστε βάση στα «προμηνύματα» σας.

Πρόβλεψη Ταρώ για Τοξότες – 2 δηνάριο

Είναι ένας μεταβατικός μήνας αυτός για εσάς με πολλές ανησυχίες, εμπόδια, προβλήματα και ανησυχίες αλλά και με στιγμές χαράς, με χαρμόσυνα μηνύματα και διασκεδάσεις. Οι εναλλαγές αυτές ίσως σας εκνευρίζουν αλλά μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά, μπόρα είναι θα περάσει δείξτε την επιβαλλόμενη ευθυμία και όλα θα πάνε καλά.

Πρόβλεψη Ταρώ για Σκορπιούς – 2 ξίφη

Αρκετά αποδοτικός ο μήνας για εσάς και με αρκετά τα δώρα από άτομα που σας αγαπάνε και σας εκτιμούν. Υπάρχει μια προστατευτική επιρροή για όλους εσάς ακριβώς στη στιγμή που το χρειάζεστε. Προσοχή τις σχέσεις σας με ύποπτα άτομα και με απατεώνες.

Πρόβλεψη Ταρώ για Αιγόκερους – 6 ράβδοι

Προσοχή χρειάζεται αυτή η περίοδος στις κοινωνικές σας επαφές αλλά και στις συνεργασίες σας. Προσέξτε που εμπιστεύεστε τα μυστικά σας, και που ανοίγεται τα χαρτιά σας υπάρχει κίνδυνος διαρροής ή να αποκαλυφθούν τα επαγγελματικά σας μυστικά σε ανταγωνιστές. Η εκπλήρωση της όποιας προσδοκίας σας θα πρέπει να είναι καλά σχεδιασμένη και προφυλαγμένη από αδιάκριτα μάτια.

Πρόβλεψη Ταρώ για Υδροχόους – 7 δηνάριο

Τα επαγγελματικά σας και οι συνεργασίες σας, είναι οι αιτίες που θα σας προκαλέσουν παραπάνω άγχος αυτές τις μέρες φέρνοντας σας τη τάση για φιλονικίες και εκνευρισμό για τις όποιες καθυστερήσεις που θα υπάρξουν και που σας βγάζουν εκτός του χρόνου που είχατε υπολογίσει. Προσέξτε που θα δανείσετε χρήματα πιθανόν το άτομο να μην είναι φερέγγυο.

Πρόβλεψη Ταρώ για Ιχθύες – Ιππότης ξιφών

Θα πρέπει να δείξετε μεγάλη δεξιότητα, γενναιότητα, ικανότητα και αντίσταση   αυτή τη περίοδο για να μπορέσετε να υπερασπίσετε τα κακώς κείμενα που έρχονται κατά πάνω σας. Πολλοί θα τα βάλουν μαζί σας και θα θέλουν να σας πολεμήσουν με οργή και να σπείρουν τη καταστροφή από φθόνο για ότι έχετε με κόπο δημιουργήσει, αλλά αν δε φερθείτε απερίσκεπτα και δε τους αφήσετε το χώρο δε θα τα καταφέρουν, η εύνοια είναι με το μέρος σας.

Για αληθινές προβλέψεις Χαρτομαντείας Ταρώ δείτε ΕΔΩ

Θες να μάθεις ποια είναι τα 4 πιο πιστά ζώδια; Δες ΕΔΩ