ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ 20/4/2017 – 20/5/2017

…..ανάδρομος ο Ερμής στον Κριό, από τις 3/5/17 ορθοδρομεί και μπαίνει πάλι στο Ταύρο στις 17/5.

…η Αφροδίτη στους Ιχθύς, από τις 29/4  εισέρχεται πάλι στον Κριό…

…ο Άρης εισέρχεται από τις 22/4 στους Δίδυμους…

…ο ανάδρομος Δίας συνεχίζει την πορεία του στον Ζυγό…

…ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον Τοξότη…

…ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, γίνεται ανάδρομος στις 20/4/17

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ 20/4/17 – 20/5/17

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΤΟΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΜΑΙΟ !

Κριός 

Ο Άρης αυτό το διάστημα θα σας χαρίσει ενεργητικότητα, αυτή η ενέργεια θα σας κάνει να θέλετε να ηγείστε και να παίρνετε πρωτοβουλίες, αυτό είναι πολύ καλό στον επαγγελματικό τομέα. Αλλά προσέξτε στο οικογενειακό περιβάλλον και στον σύντροφο σας, μήπως εκληφθεί ως επιθετική ενέργεια. Αυτό το διάστημα ο Άρης ευνοεί εξορμήσεις και εκδρομές στη φύση, πραγματοποιήστε τις, για να εκτονωθείτε!!!

Ταύρος 

Ο Άρης αυτό το διάστημα θα σας ευνοήσει εσάς τους Ταύρους στον οικονομικό τομέα, θα είστε φιλόδοξα και ιδιαίτερα εργατικά και θα δείχνετε σημαντικές πρακτικές ικανότητες στον εργασιακό τομέα. Βεβαίως ότι αποκτήσετε θα είναι με κόπο, ωστόσο ο Άρης θα σας προκαλέσει κάποια καταναλωτικά ξεσπάσματα και θα πρέπει να προσέξετε μην κατασπαταλήσετε τα χρήματα σας!!!

Δίδυμοι

Αυτό το διάστημα η πνευματική σας δραστηριότητα θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και θα βγάζετε ένα ιδιαίτερα δυναμικό πρόσωπο προς τα έξω, ώστε να προκαλέσετε φωτιές ερωτικές στο γύρω περιβάλλον. Καλώς για εσάς τους ελεύθερους Δίδυμους, αλλά προσέξτε εσείς τα δεσμευμένα μην βρεθείτε εκτεθειμένα, διότι η λίμπιντο θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη εξαιτίας του Άρη στο ζώδιο σας!!!

Καρκίνος 

Σε εσάς τους Καρκίνους ο Άρης από τους διδύμους, ίσως σας δημιουργήσει κάποιες μικροεντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον και έναν βαθμό υψηλού συναισθηματισμού σε σχέση με τον σύντροφο σας. Ίσως θα είστε λίγο παραπάνω πιο ευαίσθητοι σε κάποιες υποδείξεις η παρατηρήσεις του άλλου σας μισού, μην το παίρνετε τόσο προσωπικά, είναι κάτι περαστικό κάνετε κάποιες υποχωρήσεις και δείξτε κατανόηση!!!

Λέων

Ο Άρης αυτή τη περίοδο, θα σας δημιουργήσει έναν δυναμικό κοινωνικό περίγυρο, που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους που είχατε θέσει εδώ και πολύ καιρό. Μια καινούργια σας φιλία θα σας αποδειχτεί ιδιαίτερα χρήσιμη για να κατακτήσετε αυτό που θέλετε και ως λέοντες θέλετε να κατακτήσετε όλο τον κόσμο. Ένα ταξίδι που θέλατε να πραγματοποιήσετε εδώ και καιρό θα γίνει.

Παρθένος 

Εσάς τους Παρθένους θα σας κάνει ιδιαιτέρως δραστήριους ο Άρης στην καθημερινή σας εργασία, μια προαγωγή φαίνεται στον ορίζοντα, φιλοδοξείτε να φτάσετε στην κορυφή του επαγγέλματος που διαλέξατε. Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσετε αθέμιτα μέσα για να πετύχετε στην εργασία σας αυτό το διάστημα και αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή πριν να είναι αργά..!!!

Ζυγός 

Ο Άρης στους Διδύμους, θα ξυπνήσει εσάς τους Ζυγούς μια αγάπη για ταξίδια με επακόλουθη συνέπεια την περιπέτεια. Είναι ωραίο ένα ταξίδι στο άγνωστο Περού, αλλά να προτιμήσετε πιο γνωστούς προορισμούς και καλά οργανωμένα ταξίδια, παρά αυτά της τελευταίας στιγμής για να αποφύγετε ταλαιπωρίες και περιπέτειες στο άγνωστο. Επίσης αυτή την περίοδο εσείς οι Ζυγοί θα έχετε μια κλίση προς την φιλοσοφία και θα σας έλκει το παρελθόν και ιστορικοί πολιτισμοί!!!

Σκορπιός

Ο Άρης εσάς τους Σκορπιούς θα σας κάνει ιδιαιτέρως μαχητικούς που να αφοπλίζει τον αντίπαλο και ακαταμάχητα δυναμικούς σε σημείο που να μαγνητίζετε το αντίθετο φύλο. Θα είναι μια περίοδο ιδιαιτέρως ευνοϊκή σε θέματα μυστικισμού και θα έχετε συμμάχους αν πρόκειται να αντιμετωπίσετε κάποιο δικαστήριο που μακρόχρονα σάς ταλαιπωρούσε, αν αφορά θέματα ακινήτων και κληρονομικά!!!

Τοξότης

Ο Άρης σε εσάς τους Τοξότες θα σας φέρει αντιμέτωπους με τον σύντροφο σας, ίσως κάποιος εκνευρισμός και κάποια υπερένταση στον επαγγελματικό χώρο μεταφερθεί στον προσωπικό σας χώρο και να δυναμιτίσει το κλίμα με το άλλο σας μισό. Άλλα να γνωρίζετε ότι ο Άρης εκτονώνεται σεξουαλικά, να μια καλή λύση να έρθουν τα πράγματα σε μια ευθεία και να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με το άλλο σας μισό!!!

Αιγόκερως 

Ο Άρης σε εσάς τους Αιγόκερους ίσως θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια ωραία ερωτική σχέση, άλλα μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε! Όσο γρήγορα δημιουργήθηκε άλλο τόσο γρήγορα μπορεί να διακοπεί. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ο Άρης εξάλλου έχει την τάση να αρχίζει και να τερματίζει αδιάκοπα ερωτικές σχέσεις και βρίσκει ευχαρίστηση σε αυτό. Το αν θα διαρκέσει η σχέση θα πρέπει να περάσει ένα τρίμηνο!!!

Υδροχόος

Σε εσάς τους Υδροχόους ο Άρης είναι πολύ πιθανόν αστάθμητες ενέργειες να δημιουργήσουν ζητήματα με τους φίλους σας. θα είστε πιο ευαίσθητοι σε ζητήματα για αγώνες για ελευθερία για το καλό των άλλων. Όλο όμως αυτό θα σας κάνει κάπως απρόσωπο και θα σας προκαλέσει μια δυσαρμονία με τον σύντροφο σας. Καλοί οι κοινωνικοί αγώνες και η πολιτική αλλά ασχοληθείτε και με τον σύντροφο σας λιγάκι. Εσείς οι Υδροχόοι μπορείτε να γίνετε πολύ ρομαντικοί και αξιαγάπητοι άμα θέλετε!!!

Ιχθύς

Ο Άρης στους διδύμους θα σας δημιουργήσει μια τάση να θέλετε να απομονωθείτε από τον κοινωνικό σας περίγυρο και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις εσωτερικές σας ανάγκες και αναζητήσεις. Οι κεραίες της διαίσθησης σας θα είναι στο ζενίθ, και το ένστικτο σας θα σας οδηγήσει σε σωστά μονοπάτια όσον αφορά ζητήματα αισθηματικά! Τι λέτε δεν είναι καιρός να ερωτευθεί τε οι ελεύθεροι Ιχθύες? Η συνεχόμενη ενασχόληση με την εργασία σας, το αποτρέπει αυτό συνεχώς!!!


Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ο πιο ολοκληρωμένος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας.
Χαρτομαντεία Ταρώ μέσα από 42 μαντικές τράπουλες.
Σεμινάρια Χαρτομαντείας Ταρώ και Μαγείας.
Πανίσχυρα Ξόρκια, Αποκρυφισμός, Πνευματικές Εργασίες.
Ερωτική Μαγεία, Επαναφορές και δέσιμο συντρόφου.
Υλικά Μαγείας, Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά.
Μέντιουμ, Λύσιμο Μαγείας, Εξορκισμοί Χώρων, Εργασίες Ευημερίας.
Ηούς 83 Αθήνα , Κάτω Πετράλωνα
Τηλ.: 2103477211 – 6986587147
Επίσημη Ιστοσελίδα : www.taroto.gr

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles